- НелліВідгук від покупця. Продавець: Flebolog. Розмір: 2XL. Колір: Нюдовий
Все в цьому виробі гарно, але викинуті гроші, бо зайвих сантиметрів 15 у довжину десь по центру боді хотілося б відрізати. Це не недолік, просто на мої 163 см дуууже багато зайвої довжини.
- Переваги:
- Якісно зроблена річ
- Недоліки:
- Не вказано, що підходить виключно на високих.
- Продавець Flebolog
Вітаємо, пані Неллі!
Дуже шкода, що боді не підійшло. Якщо виріб не має слідів вжитку, ми приймемо повернення.
Пишемо вам в особисті щодо деталей.
- Софія К***Відгук від покупця. Продавець: Flebolog. Розмір: 3XL. Колір: Нюдовий
Чудовий зручний якісний боді, розмірна сітка відповідає реальності. Дуже швидко відправили і я дуже задоволена покупкою
- Переваги:
- Якість, зручність
- Продавець Flebolog
Щиро дякуємо за ваш відгук, пані Софіє! Нам дуже приємно, що вам сподобався боді. Носіть із задоволенням!
- Наталия М***Відгук від покупця. Продавець: Flebolog. Розмір: XL. Колір: Нюдовий
Брала специально под светлое летнее платье, чтоб сидело идеально. Действительно, боди отлично облегает, абсолютно ничего не передавливает. Более того, я была в сомнениях, хорошо ли будет держать грудь 4.5 размера, по факту отлично все держал, дополнительно лиф не надевала. Летом не жарко в нем. На размер 48-50 брала ХЛ. Я ни разу не пожалела о своей покупке
- Переваги:
- Хорошая утяжка, воздухопроницаемость, можно надевать без лифа
- Недоліки:
- Не подойдёт под глубокий вырез декольте
- Flebolog
Ура! Носите с удовольствием.
Спасибо за покупку
- Евгения И***Продавець: Flebolog. Розмір: M. Колір: Нюдовий
Нужно ли одевать лиф под боди?
По вашему желанию
- Светлана А***Продавець: Flebolog. Розмір: L. Колір: Нюдовий
Как правильно выбрать размер? Есть ли нюансы?
Добрый день! Размер подбирается по:
обхвату груди
обхвату талии
обхвату бедер
В линии Bodyshaper рекомендуем брать на размер меньше от таблицы. В любом случае, при заказе менеджер вам всегда поможет с размером.