- Оксана Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 60
Очень классные. Лучше Libero touch трусиков. Эти тоньше. Ничего ни разу не протекло. Но на ночь одеваем подгузник Либеро тач. Кстате очень маломерят. ВАЖНО - Моя девочка 7800 и мы надеваем 5ку!!! И они прям то, что нужно!Так как 4ка давила на животик и был след. Учтите.
- Переваги:
- Супер качество. Никакого раздражения ни разу!
- Недоліки:
- Их нет!!
- ВикторияВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 60
Это единственные, которые никогда не протекали. На ночь хватает . Не давят животик . Нет ароматизатора. Не парят, нет раздражения, хотя у нас ни с одними таких проблем не было. Наш вес 12 кг, рост 86.
- Переваги:
- Не протекают, не давят
- Дарина Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 120
Нам 11 месяцев. С рождения пользовались Huggies Eliot Soft. Pampers все испробовали, не они не подошли. Были у нас Huggies Eliot Soft Platinum, не понравились. В итоге, когда сыну было 5 месяцев мы перешли на Libero Touch. В прошлом месяце купила на пробу вот эти подгузники. Осталась довольна. Сейчас будем параллельно пользоваться этими и Touch.
- Переваги:
- Не маломерят, следов не оставляют, не протекают.
- Яна А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 60
По сравнению с Либеро Тач, эти подгузники-трусики Либеро Ап энд Гоу - намного лучше.
Сын подвижный, бегает и прыгает - и эти трусики отлично сидят, очень хорошо впитывают. Из большой пачки в 60 штук бывают протекает 1-2 подгузника - и то, когда спит на боку или животе, скорее всего где-то немного подтекает. В отличие от Либеро Тач, которые через один - протекали. Просто жесть!!! Сухой подгузник, сын писает и сразу протечка. Поэтому Либеро Тач покупать больше не буду (при чем покупала в разных местах, и говорить о том, что возможно бракованная партия - нет никакого смысла).
Либеро Ап энд Гоу - отличное предложение по цене-качество.
Плюс попа в них не парится. Раздражения нет как в Хаггис Элит Софт (там попа реально как в бане, и сразу начинается дерматит).
Рекомендую всем. По крайней мере, размер 5 (от 10-14 кг) нам очень подошел (сын весит ровно 10 кг с маленьким хвостиком).- Переваги:
- Хорошо сидят, отлично впитывают, пропускают воздух, не парят.
- Недоліки:
- Очень очень редко, но протекают.
- Валентина В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 60
Єдині, які підійшли на ніч. При довгомуі носінні не виникає подразнення, дуже задоволені.
- Переваги:
- Висока якість товару.
- Недоліки:
- не знайшла
Представник постачальникаДякуемо за ваш відгук!
- Настя Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 60
Начали брать для прогулок на улице и в дорогу в машине и остались очень довольны , так как другие протекали когда ребенок долго сидел в автокресле. А эти справляются отлично со своей задачей .
- Чалый А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 60
Перепробовали разные, эти лучше всего подходят. Ночью не протекают, легко снимаются. Используем ещё с 7кг
- Переваги:
- Цена, качество
- Ольга А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 60
Для нас это лучшие подгузники: не протекают, на бёдрах крепко облегают, но не давят, «неожиданность» в колготках исключена. И цена со скидкой очень приятная
- Захарченко Е***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 60
Очень классные подгузники. Пользуемся этой маркой с рождения. Сейчас перешли на трусики - супер! Очень удобные, мягкие, не сползают, не передавливают, хорошо впитывают + цена по акции очень хорошая, выгодно покупать.
- Переваги:
- мягкие, удобные, хорошо впитывающие, доступная цена
- СофіяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 60
Мне понравилось. Без запаха, мягкие , аллергии не вызывают. Прикольный рисунок
- АннаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 60
Перешли с Хаггис трусиков. Очень довольна! Протекают только если правильно не уложить «богатство» пацянячее)) и то очень редко. Нет аллергии и нет отдушек
- Переваги:
- Не протекают, удобная резинка, нет запаха, мягкие
- Майя К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 116
Самі кращі підгузки в світі!)
Представник постачальникаМайя, вітаємо!
Дуже дякуємо за Ваш відгук та вибір підгузків-трусиків Libero Up&Go. Ми цінуємо Вашу довіру та зворотній зв'язок.
- Иван П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 116
Представник постачальникаДякуємо за позитивний відгук. Дійсно, трусики Libero Up&Go мають всі достоїнства преміальних трусиків - чудово поглинають, не протікають, дихають.
- ТатьянаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 120
Чудові трусики. Тримають прекрасно без протікань. Ніч тримають. Ніжні на дотик, еластичні, алергії чи подразнення у дитини не було. Рекомендую однозначно
Представник постачальникаТетяна, добрий день,
Дякуємо за ваш відгук. Приємного використання малюку!
- Марина Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 60
По моему мнению лучшие! Пробовали все известные фирмы, Либеро понравилось больше всего и уже почти 3 года с ними. Тонкие, без запаха, не протекают, очень удобные в использовании
- Рита О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 60
Классные подгузники ещё и когда цена по скидке Нет запаха , хорошо впитывают , не протекают
- Переваги:
- Без запаха
- Недоліки:
- Я не нашла
- Iryna G***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 60
Отличные подгузники. Дышащие, не сильно наполняются, девочек удобно ходить.
- Переваги:
- Лёгкие, удобные
- Наталья Е***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 60
Пока что из Либеро эти больше всего понравились. Но именно new, старого образца как-то хуже сели,и хуже впитывают.
- Переваги:
- Попа не преет
- Недоліки:
- приходится часто менять, соответственно дорого
- Виктория Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 60
Якість хороша, нарікань нема!
- Переваги:
- Недоліки:
- Ціна! Ніякої акції на них нема, ще на початку місяця придбала їх дешевше ніж стоїть зараз ціна.
- Виктория П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 60
Отличное качество
- Переваги:
- Мягкие, хорошо впитывают
- Недоліки:
- Нет шкалы наполнености
- Юлія Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 60
Замечательный товар
- Переваги:
- Качество
- Недоліки:
- Олександра Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 60
очень удобно
- Переваги:
- отличные подгузники
- Ольга С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 60
Отличные подгузники. После памперсов пользуемся только этими трусиками.
- Тетяна Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 60
Підгузниками задоволені і синок, і батьки
- Переваги:
- Надягати зручніше, ніж звичайні підгузки; не протікають; не сповзають
- Недоліки:
- Не виявили
- Виктория П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 60
Цена здесьсамая низкая. Либеро это самый оптимальный вариант подгузников.
- Савчук М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 60
Хорошие памперсы. Покупаем уже второму ребенку. Попа не преет. Не протакают. Хорошо сидят. Бока отрываются оптимально сложно, так чтоб сами не снимались и в тоже время чтоб можно было оторвать в нужный момент.
- Переваги:
- Качественные
- EliВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 60
Трусики оказались замечательными. По нашим субъективным ощущениям впитывают лучше чем Libero touch. Одевали в 9.5 кг., были как раз. Если и маломерят, то незначительно. Сделаны заботливо и очень продуманно.
- Переваги:
- Качество. Впитываемость, комфортная посадка, пояс очень легко разрывается, широкая лента для сворачивания, тонкие, очень мягкие, забавные рисунки.. Без запаха. Щадящая климат технология производства.
- Іванна П***Відгук від покупця. Продавець: Жужа. Кількість в упаковці: 120
Ціна супер і якість бомба!!
- Тетяна Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 114
Легкі, не перетікають, витримають всю ніч
- Переваги:
- Легкі, не перетікають, витримають всю ніч
Представник постачальникаТетяно, вітаємо!
Щиро дякуємо Вам за відгук! Раді чути, що підгузки-трусики Libero Up&Go повністю відповідають Вашим очікуванням і чудово справляються навіть у нічний час. Підгузки-трусики Libero Up&Go створені для активних малюків, тому добре «дихають» і водночас забезпечують надійний захист. Дякуємо, що обираєте Libero та ділитеся своїм досвідом. Бажаємо приємних покупок!
- ІннаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 114
Найкращі! Ціна-якість ТОП. Навіть вночі не протікають, можна сміливо користуватися, до цього на ніч брали ліберо тач - вже не треба. До ліберо протікали і хагіс, і памперс. У ліберо підгузки-трусики мʼякі, живіт не передавлюють, дуже задоволена.
- Переваги:
- Не протікають, мʼякі
Представник постачальникаІнно, вітаємо!
Щиро дякуємо за Ваш відгук та вибір підгузків-трусиків Libero Up&Go. Ми цінуємо Вашу довіру та зворотній зв'язок. Бажаємо приємних покупок!
- Катерина О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 38
Вони ідеальні для моєї дитини
- Переваги:
- Дуже м'якенькі і еластичні резиночки, ніде не натирають. Чудово вбирають вологу, шкіра суха під ними. Тоненькі
- Недоліки:
- Маломірять. Треба брати на розмір більше. Але це більше особливість, ніж недолік
Представник постачальникаКатерино, вітаємо!
- Катерина О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 38
Дуже сподобалась якість. Використовуємо на ніч. Тримають цілу ніч без протікань і неприємного запаху. Резиночка дуже м'якенька і еластична. Якраз на малюка 9,5 кг розмір 5 ідеально
Представник постачальникаКатерино, вітаємо!
Щиро дякуємо за позитивний відгук та високу оцінку підгузків-трусиків Libero Up&Go. Для нас важлива Ваша думка!
- ВикторияВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 116
Повністю влаштовує, єдине, що маломірить.
- Переваги:
- Не протікають
- Недоліки:
- Маломірить
Представник постачальникаВікторіє, вітаємо!
Дуже дякуємо за позитивний відгук та високу оцінку Libero Up&Go. Для нас важлива Ваша думка.
- Євгенія Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 116
Найкращі підгузки. Без протікань і подразнень.
- Переваги:
- Немає протікань. Немає подразнень шкіри
Представник постачальникаЄвгенія, вітаємо!
Щиро дякуємо за чудовий відгук та високу оцінку Libero Up&Go! Для нас важлива Ваша думка.
- Олег К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 116
Все очень хорошо ,актуально и быстро
Представник постачальникаОлеже, вітаємо! Дуже дякуємо за позитивний відгук! Для нас важлива Ваша думка!
- Людмила В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 116
Хороші підгузки, не маломірять і не протікають. Веселі малюнки сподобалися дитині.
- Переваги:
- Хороший матеріал, індикатор наповненості, малюнки)
- Недоліки:
- Нема.
Представник постачальникаДякуємо за позитивний відгук. Здоровенькі ростіть.