ДНІ ROZETKA! Знижки до 55% на обрані товари з 6 до 12 жовтня

Відгуки покупців про Набір органайзерів коробок контейнерів ящиків 3DTOYSLAMP 2 шт по 20 комірок 32х32х11 см в шафу комод тумбочку для організації зберігання речей одягу білизни шкарпеток ременів краваток аксесуари для гардеробу кімнати спальні гардеробної сірий

Є в наявності

5/5
Оцінка користувачів 5/5
на основі 4 відгуки
  • Ніна Б***
    Відгук від покупця. Продавець: ILLUSIONEE

Чудовий органайзер, опис повністю відповідає дійсності. Розміри, колір, кількість секцій - все як на картинці (додам фото для наочності).
    Обирала такий органайзер для складання шкарпеток. В одну таку секцію можна вмістити 2-3 пари шкарпеток (жіночих, не теплих), якщо це зимові теплі шкарпетки, то вміщається 1 пара, максимум дві. На чоловічих шкарпетках ще не протестувала

Переваги:
    Опис і фото товару повністю відповідає дійсності. Товар приїхав швидко, цілий, акуратно запакований.
    Недоліки:
    • Продавець  ILLUSIONEE

Доброго дня, Ніно! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей у нашому магазині!

• Ігор П***
    Відгук від покупця. Продавець: ILLUSIONEE

Відповідає опису. Дуже вмісткий.

Переваги:
    Влазе дуже багато білизни
    Недоліки:
    • Продавець  ILLUSIONEE

Доброго дня, Ігоре! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей у нашому магазині!

• Петро Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: ILLUSIONEE

Органайзери супер, розклав шкарпетки, ремінці — все на своїм місці. Тільки біда, що шафа мала і не всюди влазять, але то вже не до органайзерів.

• Продавець  ILLUSIONEE

Доброго дня, Петро! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей у нашому магазині!

• Дар'я

На полицях добре метчиться на полицях із органайзерами 32х16х11

Переваги:
    Жорсткий каркас, можна ставити один на одного
    • Продавець  ILLUSIONEE

Доброго дня, Дар'є! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей в нашому магазині!