Відгуки покупців про Самоклеючий папір для принтера дитячого фотоапарата та міні термопринтера UnA кольоровий термопапір набір 6шт жовтий блакитний рожевий + у комплекті стікери (126.0806)
- Яна Л***Відгук від покупця. Продавець: Vital Vibe
Самоклеючий папір для принтера дитячого став у нагоді моїм дівчатам-школяркам, які полюбляють робити різні поробки та листівки.
Дуже дякую за гарний товар!!!- Переваги:
- Зручно клеїти
- Валентин С***Відгук від покупця. Продавець: Vital Vibe
Можна друкувати фотографії і одразу клеїти куди захочеш, бо папір самоклеючий. Дякую!
- Аліна П***Відгук від покупця. Продавець: Vital Vibe
Бумага класна ,дитина дуже задоволена.посилочка прийшла швидко.товар відповідає опису і фото .у комплекті ще стікери ,які можна наклеїти навіть на телефон.дякую за чудовий настрій дитини.
- Переваги:
- Кольоровий папір який клеїться
- Галина Б***Відгук від покупця. Продавець: Vital Vibe
Дякую. Все як на фото, швидка доставка.
- Переваги:
- Відповідає фото
- Ярослав Б***Відгук від покупця. Продавець: Vital Vibe
Клеїться добре, не відвалюється. Дякую!
- АндрійВідгук від покупця. Продавець: Vital Vibe
Все прийшло. Відповідає опису.
- Арина З***Відгук від покупця. Продавець: Vital Vibe
В комплекті ще й стікери в подарунок. Дитина в захваті, я задоволена. Рекомендую!
- Марія Б***Відгук від покупця. Продавець: Vital Vibe
Не друкує на такому папері, пише що друк йде, але папір не вилазить з принтера, дармо потратили гроші(
- Продавець Vital Vibe
Вітаємо, Маріє!
Звертаємо увагу, що даний самоклеючий термопапір має стандартні розміри рулону 57 × D25 мм та підходить для термопринтерів, які підтримують саме цей формат. Він призначений для друку чеків, етикеток, нотаток, фотографій, наклейок і креативних сувенірів.
У більшості випадків ситуація, коли принтер “друкує”, але папір не подається, пов’язана з:
—несумісністю моделі принтера з товщиною або типом самоклеючого паперу;
—неправильним встановленням рулону;
—необхідністю відмотати кілька сантиметрів паперу перед встановленням у принтер (особливо для дитячих мініпринтерів).
Рекомендуємо перевірити сумісність Вашого принтера з рулонами 57 мм, а також переконатися, що папір встановлено рівно й без надмірного натягу.
У разі виникнення питань або сумнівів щодо сумісності — радимо одразу звертатися до нас у зручний для Вас спосіб, ми завжди готові допомогти та підказати оптимальне рішення.