Відгуки покупців про Смарт-годинники Haylou LS02 Pro Blue

Оцінка користувачів 4.38/5
  • Алена Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Shopyy. Колір корпусу: Dark Blue. Колір ремінця: Black

Непоганий. Купувала дитини 13 років. На мій погляд трішки завеликі, але дитині сподобалось. Каже зараз такі великі модні. Всі функції працюють. Звук дзвінків нормальний.

• Володимир Г***

Дуже сподобалося

• Олег П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Dark Blue. Колір ремінця: Black

Чудовий годинник з функціями за свої кошти

Дякуємо вам за відгук! Користуйтесь із задоволенням

• Аріна С***

Задоволена покупкою, товар хороший

• Галина С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір корпусу: 48. Колір корпусу: Silver. Колір ремінця: Silver

Дуже гарний і якісний годинник!! Я дуже довільна!!

Переваги:
    Має шагомір це для мене важливо!!!
  • Альона Г***

Дуже розчаровані покупкою, у характеристиці вказано, що вбудований мікрофон, через цю опцію переплатили і не взяли іншу модель дешевле,а виявилось, що ніякого мікрофону і динаміку в них немає.

Недоліки:
    Не відповідають характеристиках
    • Володимир Д***

У знайомих бачив на руці такі, не знаю чи можна здійснювати вихідні дзвінки але прийняти і говорити на гучному можна, гучний зв'язок якісний як мені здалося

• Малина
    Відгук від покупця. Продавець: Geekon. Колір корпусу: Silver

Часы вроде как неплохие... Но я не могу перевести меню с английского языка.. в приложении в телефоне про по украински (спасибо ) но меню на часах все по английски и что только не пробовала

Переваги:
    Всё супер если мне помогут переключить язык)))))
    Недоліки:
    Помогите перевести язык
    • Продавець  Geekon

Добрий день! Перевірили надану вами інформацію і також не знайшли необхідну мову у налаштуваннях годинника. Цілком ймовірно, що годинник не підтримує українську та російську мови.

• Александр Л***

Поставте в додатку російську, і скоріш всього годинник теж стане російською. Мова з додатку підтягується на годинник, але так як годинник не підтримує українську, то ставить англійську

• Ирина Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Geekon. Колір корпусу: Dark Blue

Спасибо большое, часы отличные !Пришли очень быстро !С гарантией и все запаковано на вышем уровне!Рекомендую

Переваги:
    Очень хорошо и быстро работают
    • Продавець  Geekon

Добрий день, Ірино! Щиро вдячні, що ви обрали нас і задоволені нашим сервісом. Нехай вам щастить і бажаємо гарного настрою. Будемо раді бачити вас знову!

• Тарас Я***

Загалом на свої гроші годинник ТОП! Можу рекомендувати. Найважливіший аспект, який не сподобався - це те, що немає віджетів, які б допомогли вивести найважливішу інформацію на перші екрани. А загалом носиться зручно і непомітно. Зчитує всю найважливішу інформацію і здійснює дзвінки!

Переваги:
    + великий і зручний екран + великий вибір циферблатів + надзвичайно зручний і м'який ремінець. Ще не зустрічав настільки зручного ремінця + можна здійснювати та приймати дзвінки, хоча на інших ресурсах вказано, що ця функція відсутня. Можна додавати до 30 номерів телефонів, як обрані + є ліхтарик + можна керувати фотокамерою телефона, що зручно для фото/відео фіксації + функція знаходження телефону, а в застосунку телефона - знаходження годинника + при отриманні повідомлення з соц. мереж чітко видно іконку, з якої саме прийшло повідомлення
    Недоліки:
    - коли стоїть на зарядці, то годинником користуватись неможна і показується лише кількість заряду - відсутні віджети. Неможна винести потрібну інформацію на перший план - мала кількість циферблатів, де з годинником була б важлива інформація - мала можливість налаштувати сам смарт-годинник. Наприклад, щоб циферблат вмикався при обертанні руки або за розкладом. Екран можна увімкнути лише натисканням кнопки
  • Александр Ш***
    Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Dark Blue. Колір ремінця: Black

Все добре, задоволений.

Переваги:
    Конкурентна ціна
    Недоліки:
    Легкі, хотілося б важче на руці
  • Антон С***

Тут же tft екран а не амолед

Недоліки:
    Описание crtl c ctrl v
  • Шевченко С***
    Продавець: Geekon. Колір корпусу: Silver

Заказал часы отправили быстро но цвет часов не тот что заказывал и на почте не указали что можно снять пленку с упаковки чтобы проверить часы .Позвонил попросил их чтобы они разрешили сказали ждите перезвоним ) до сих пор звонят :)

Переваги:
    Не обнаружил
    Недоліки:
    Этого продавца не рекомендую.
    • Продавець  Geekon

Добрий день, Сергію! Ми відправили смарт-годинник того кольору, який ви замовляли. Якщо ви зробили такий висновок лише за зображенням на коробці, то інформуємо, що це зображення однакове для всіх кольорів цієї моделі. У телефонній розмові ви зазначили, що товар не оплачували та не оглядали, та відмовились від нього. З нашого боку дійсно було допущено помилку, ми не вказали на можливість огляду. Також ми не мали змоги перетелефонувати вам в той же вечір відмови від отримання, але наступного дня ми телефонували вам, та ви, на жаль, не відповіли на дзвінок.