Картка Rozetka

Оцінка користувачів 4.5/5
на основі 23 відгуки
  • Сергей М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Хакі

Придбав дану модель як альтернативу MSR Haba-haba. Дуже задоволений. Встановлюється намет швидко. Просторий за рахунок хабової конструкції. Рекомендую також придбати футпринт.

Переваги:
    Вага, якість матеріалів, колір.
    Недоліки:
    Гарно було б додати верхню полицю
    • Представник бренду

Добрий день. Дякуємо за ваш вибір, відгук та рекомендації! Бажаємо приємного користування і гарного відпочинку!

• Андрей Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Хакі

Випробуваний в Карпатах. Збирається та розбирається за 6 хвилин. Матеріал тонкий та легкий, але цупкий та водонепроникний, перевірено, ночував у дощ. Просторий, якщо спати одному. Класно виглядає на фотках :)

Переваги:
    Компактний, легкий та простий в установці
    Недоліки:
    Запах
  • Андрей Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Хакі

Переваги:
    Компактний, легкий та простий в установці намет
    Недоліки:
    Запах
  • Михаил
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Червоний

Прикольная палатка. Даже без подготовки в супер медленном темпе её можно за 5-10 минут поставить.

По размеру — как раз на одного + сумку кинуть. Будет супер.
    Два человека влезут разве что в обнимку :)

С ростом 196+ ноги выпрямить можно разве что по диагонали и то не полностью.

Переваги:
    Раскладывается очень просто
    • Представник бренду

Доброго дня! Дякуємо за ваш вибір і відгук про намет MOUSSON Azimut 2 Red.
      Намет підходить для пішохідного туризму, тож завдяки оптимальному співвідношенню параметрів його вага складає 2,3 кг. Ширина спального місця допустима для двох людей у пішому поході, коли мандрівники обирають каремати шириною по 50 см.
      Бажаємо вам чудового відпочинку!

• Илья Т***

Палатку можно описать одним словом - "бомба". Рекомендую

Переваги:
    Цена, качество.
    Недоліки:
    Не выявлено
    • Представитель бренда

Доброго дня! Дякуємо за ваш вибір та відгук!

• Грищенко В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Хакі

За лето около месяца прожил в этой палатке и она ниразу не подвела, пережила все дожди, нападения муравьев, рассыпаную магнезию итд. Дно выглядит не прочным, но это не так, стояли на камнях и все было ок.

Переваги:
    Легкая, живучая, летом ооочень комфортно, надежные змейки, отлично держит дождь.
    Недоліки:
    Сетка на входах довольно быстро покоцалась, не хватает крепления для фонаря из нутри, плохо растягивается ( может мне попалась бракованая, но она почти всегда перекошена и тамбуры под разным углом тянутся) но это не влияет на юзабилити)
    • Ігор А***

Підтримую, не розтягується матеріал зовсім

• Дмитрий М***

Натянуть её и вправду тяжеловато, нужно побегать вокруг неё. А так в остальном палатка бомба, очень лёгкая и компактная!

• Відгук В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Хакі

Вирішив спробувати український бренд, але виявилися недоліки в процесі експлуатації.
    Плюсом є її вага.
    Легкий доступ повітря, вентиляція, і немає конденсату
    Для двох справді місця впритик (один рюкзак 60л в тамбур інший напіврозібраний в ногах)
    Сіточка - яка справді антимоскітна(вибиває з вечора всіх комірів інші вже не зплетять і спиш спокійно)
    Підлога задалась дуже ніжною, тому майте на увазі
    Фурнітурага нормальна, правда зовнішній замок на тенті при вході заїдає через раз тканину яка має захищати від дощу.
    Ізза особливостей конструкції збирається вода в дощ і при довготривалу дощі буде протікати. Скільки не намагалася натягувати намет щоб цього недоліку не було не вийшло.
    На весну і осінь холодна, тому тільки на літо ( враховуючи спальники +12)

Переваги:
    Легка, кілки *-конструкції, добре вентильована
    Недоліки:
    Конструкція не досконала, тільки на теплу пору року
    • Представник ТМ MOUSSON

Доброго дня! Дякуємо за ваш вибір та відгук. Під час встановлення намету переконайтесь, що ви повністю розтягнути внутрішній тент за допомогою кілків, а зовнішній тент - за допомогою штормових відтяжок. Також натяг можна регулювати, підтягнувши стропи, на котрих кріпляться фастекси по кутах намету. Якщо потрібна детальніша консультація - сконтактуйте з нами за номером телефону на офіційному сайті.

• Сергей

тёплых палаток не бывает( по крайней мере не 2кг она будет весить). Это только спальник+каремат решают

• Олександр В***

брав для велотуризму.
    на перший погляд все чудово.
    сподобалось все: якість матеріалів, шви, замки, колишки, дуги..
    1. Питання залишається по дну. На вигляд тонесеньке, скоріш за все треба буде ретельніше очищувати поверхню землі перед встановленням палатки.
    2. Провів вже тест встановлення палатки на природі. Швидко, зручно, легко. Одна з досвідом людина (це було третє моє розкладання цієї палатки) з урахуванням підготовки поверхні справиться за 5-7 хвилин.
    3. Місця всередині для двох середньостатистичних :) чоловіків впритул :(
    4. Тамбурки невеличкі і достатні для зберігання своїх сумок-речей.
    5. Є острах, що в прохолодну погоду(0 _+8) буде трохи зябко. Сітки забагато. Ну то таке..

Переваги:
    дійсно легка - 2,31 кг, цна акційна!
    Недоліки:
    не виявив, в експлуатацї ще небула
    • Олександр В***

Доповнюю враженням після першої експлуатації.
      Погода: вітру не було, але дощ трохи лив.
      1. У цілому мої очікування намет виправдав (акційна ціна відповдає якості товару, більше... ну не знаю,:) Поруч була "Мармот", теж двомісна, схожої конструкції, тож було з чим порівняти.
      2. Сітки дйсно трохи забагато. Холодніше ніж в моїй старій однозначно (там сітки взагалі немає, тільки на вході і то, вона теж прикривається тканиною). Було свіжо, але ми не позамерзали (спальник плюс одяг), хоча під ранок було десь 8 градусів за Цельсієм.
      3. Місця для двох чоловіків впритик, особливо ноги - руки не розкинеш. Але достатньо комфортно... Тут нарікань немає.
      4. Дощ тримає , тут теж питань немає взагалі. Єдине зауважу, при сильних зливах та вітру потребує повної розтяжки з усіх боків. Шнурки в комплекті на бокові розтяжки відсутні у комплекті :( є тільки по торцах.
      5. Два окремих входи і невелички тамбурки це супер! так, як ніби у вас власні апартаменти :)
      6. Компактне розташування на землі. Багато місця не треба. плюс однозначно!
      7. В транспортуванні вєліком питань немає. легка і компактна.
      8. Ставиться і збирається-розбирається однією людиною без напряги.
      9. Замки працють без нарікань.

• Виталий Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Червоний

Палатка выдержала первую проверку сильным ливнем на «отлично» — ничего нигде не подтекло. Хорошая фурнитура, все замочки работают очень мягко. Не верьте комментариям про то, что места в палатке хватит на троих — его там хватает только на двоих.

Переваги:
    Быстро устанавливается, удобная, практичная и качественная.
    • Віталій Д***

вистачить на трьох, якщо третій буде не в наметі

• Віталій К***

Які розміри сумки-чехла?

• Представник ТМ MOUSSON

Доброго дня! Розмір виробу у сімці-чохлі - 50х13х13 см.

• Володимир К***
    Продавець: Rozetka. Колір: Хакі

Палатка нормальна. Не важка, каркас повністю алюмінієвий і тому проблем з палаткою навіть у вітряну погоду немає, москітна сітка дійсно допомагає і комарі не турбують взагалі, приємно дивує і те що палатка навіть з дна вологи не пропускає і ще однією перевагою цієї палатки є обширне спальне місце, для людей із зростом вище 1 м 90 см вона гарно підійде.

Переваги:
    Алюмінієвий каркас. обширне спальне місце, москітна сітка, легко транспортується.
  • Бібік
    Продавець: Rozetka. Колір: Червоний

Купил палатку.в основном всё понравилось.но в моей палатке оказался брак(примерно 10см не прошытого шва)изза чего между замком и палаткой оказалась дырка.

Переваги:
    Цена
    Недоліки:
    В моём екземпляре был брак
    • Юрий

Вернули?

• Представник ТМ MOUSSON

Доброго дня! Дякуємо за ваш вибір та перепрошуємо за незручності. Просимо сконтактувати з нами за номером телефону на офіційному сайті, щоб ми могли вирішити цю проблему.

• Олег Б***
    Продавець: Rozetka. Колір: Хакі

Хоть и туристом я себя назвать не могу ,но отдых ан природе я люблю поэтому и палатку себе купил, на этой остановился так как не дорогая, легкая и люди о ней приятно отзываются. Мне она понравилась хорошо прошита и проклеена, есть тамбур в палатке да и смотрится она приятно .

Переваги:
    Не дорогая, хорошо проклеена, легкая и мобильная.
  • Вова К***
    Продавець: Rozetka. Колір: Червоний

палатка понравилась , так как весит немного и транспортировка никаких проблем не вызывает. Каркас надежный и на ветру она стоит спокойно, так как тент двухслойный то и влаги не пропускает. Швы, замки, застежки все сделано качественно.

• Sergey S***
    Продавець: Rozetka. Колір: Червоний

Страна производитель Китай? Я ничего не перепутал, это наш Укр.бренд, а производят все равно в Китае? За ответ спасибо.

• Андрей К***

Ничего удивительного. Знаю не один товар украинского бренда, который изготавливается в Китае.

• Представник ТМ MOUSSON

Доброго дня! Так, ви все вірно зрозуміли. Наш бренд - український. Частина продукції (лінійка для барбекю, садові гойдалки) виготовляється в Україні. На виготовлення туристичного спорядження ми розміщуємо замовлення в Китаї. Такі замовлення відшиваються повністю за нашими проектами та технічними завданнями.

• Игорь Н***
    Продавець: Rozetka. Колір: Червоний

Покупкой остался доволен. Сшита с надежного материала, большая и в то же время легкая. Благодаря каркасной конструкции даже сильный ветер не может палатку свалить. С установкой так же проблем не возникало, за минут 7 я управляюсь. Вообщем брал и для отдыха на природе и для рыбалки и палатка подошла на ура!

• Сергей
    Продавець: Rozetka. Колір: Хакі

Довольно таки хорошо палатка сделана. Швы надежные, ровные, не протекают да и материал надежный, на ощупь приятный и ощущается надежно. Еще что порадовало так это вентиляция, палатку использовал и в дождевую погоду и в жару, комфортно всегда и места хватает даже для троих.

• Сергій
    Продавець: Rozetka. Колір: Червоний

Класна палатка. Для туризму просто супер варіант. Не очікував, що вона буде настільки легкою, взагалі транспортування не викликає труднощів. А ще мене вразило те, що взагалі палатка вологи не пропускає, під дощем не одноразово стояла і не промокла жодного разу. Конструкція тут каркасна і дійсно надійна та і з встановленням проблем не було ніколи. Одним словом палаткою я задоволений.

• Ігор
    Продавець: Rozetka. Колір: Червоний

Добре мати вдома такий намет І для пікніку класна річ і на рибалку я його беру. Просторий він до речі, спокійно 3 людини в нього вміщається і коли на спині його переносиш зовсім дискомфорту не відчуваєш. Якість на висоті!

• Олесятко
    Продавець: Rozetka. Колір: Хакі

Літом подорожували по Україні, з собою взяли палатку, щоб ночувати, бо в машині дуже незручно, немає де ноги навіть випростувати. В двомісній «азимут» місця на трьох впритирочку вистачає. Знизу не промокає, вітром не продуває. Всередині затишно і тепло, не душно. Є москітні сітки. Рекомендую

• Паша
    Продавець: Rozetka. Колір: Хакі

Взяв собі таку недавно. Покупкою задоволений. Палатка прийшла швидко. Встиг вже її випробувати в дії. І можу сказати. що вона швидко встановлюється і є досить просторою. Все на висоті, про покупку не жалкую.

• Гость
    Продавець: Rozetka. Колір: Червоний

Купил 3 года назад. Качественные материалы. просторная. нежаркая. грамотно продуманная до мелочей. Алюминиевые дуги просто супер. впринципе после одной сборки уже понятно как ее ставить. впринципе палатка довольно хорошая. Я и моя сем'я довольны палаткой.

• dima
    Продавець: Rozetka. Колір: Червоний

Больше местяца путешествовали по кемпингам. Палатка прикольная. Идеальная по объему для комфортного проживания двух человек. Очень качественные матерьялы, действительно быстро устанавливается и разбирается. Вне больших гор легко выдержит любой ветер с любым дождем.