- Вадим І***Відгук від покупця. Продавець: Pan Vinokur. Колір: Сріблястий. Місткість: 0.6
мабуть, мені не повезло з ковшиком: один раз зварив кашу на воді, другий раз зварив кашу на молоці, третій раз зварив яйця - і після цього на дні ковшика з'явилися цятки іржи
вони, звісно, порошком зчистилися, але для готування їжи цей ковшик вже не придатний- Продавець Pan Vinokur
Дякуємо за Ваш відгук і що знайшли час поділитися досвідом. Нам дуже прикро, що Ви зіткнулися з подібною ситуацією.
Хочемо звернути увагу, що кошики виготовлені з нержавіючої сталі, яка зазвичай не піддається корозії при нормальному використанні. Випадки появи іржі можуть бути спричинені зовнішніми чинниками — наприклад, агресивними мийними засобами, потраплянням частинок заліза або механічним пошкодженням, що порушують захисний шар металу.
Ми щиро зацікавлені розібратися в ситуації та хочемо допомогти. Якщо маєте можливість — будь ласка, надайте фото кошика й уточніть, який саме мийний засіб був використаний. Це дозволить нам точніше оцінити ситуацію та запропонувати відповідне рішення. - Вадим І***
фото ковшика було додано до мого попереднього коментаря - на даний момент це фото єдине, що тут є
оскільки в ковшику варились два рази каши на воді та молоці (пригорання не було) і один раз яйця в звичайній воді, то для миття ковшика не використовувалось жодного миючого засобу, тільки кухонна губка
я теж вважав, що, згідно опису, ковшик зроблений із нержавіючої сталі, тому був дуже здивований появі цяток іржи, таке уявлення, що то не суцільна нержавіюча сталь, а якесь покриття, котре при варці яєць "прокипіло"
після того, як промив губкою місця тих цяток, видніються ці "прокипи"
- Тетяна Б***Відгук від покупця. Продавець: Pan Vinokur. Колір: Сріблястий. Місткість: 0.6
Якісний ковшик. Зручний. Відповідає опису
- Продавець Pan Vinokur
Щиро дякуємо за ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені нашим товаром.
- ДмитрийВідгук від покупця. Продавець: Pan Vinokur. Колір: Сріблястий. Місткість: 0.6
Маленький и удобный.
- Переваги:
- Очень удобный в использовании.
- Продавець Pan Vinokur
Дякуємо за ваш відгук!
Раді, що ковшик вам сподобався і став зручним у використанні. Нехай служить вам довго та приносить лише задоволення на кухні!
Будемо раді бачити вас знову в нашому магазині. Гарного дня!
- Виктория Д***Відгук від покупця. Продавець: УправДом. Колір: Сріблястий із сірим. Місткість: 0.6
Отличный ковшик! Долго искала такой маленький. Качество отличное.
- Андрій К***Відгук від покупця. Продавець: NAMI. Колір: Сріблястий із сірим
Якісний, пів року служить, як новий
- Переваги:
- Кришка
- Наталья М***Відгук від покупця. Продавець: Morango. Колір: Сріблястий із сірим. Місткість: 1.5
После 2х кипячений воды проступила ржавчина
- Недоліки:
- Нержавейка ржавеет