Відгуки покупців про Портативний зарядний пристрій, 30000 mA, pd+qc 20w, з lcd, чорний rivacase rivapower va2585 (Black)
- Петр м***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 30000. Колір: Чорний
Зламався після 2 обо 3 тижнив користуваня. І то заряжали їго і від їго разів 5, небільше. Вітправити на гарантійний римот нима змогі.
- Марія Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 30000. Колір: Чорний
Чудовий павер! Єдине що прийшов розряджений, 2 дні до повного заряджати довелось. Але й посадити його не просто, планшет і телефон заряджає кілька разів без проблем і заряду залишається ще достатньо
Нехай наша продукція служитиме Вам довго і радує щодня.
- Павло П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 30000. Колір: Чорний
Класный
- Переваги:
- Ок
Нехай наша продукція служитиме Вам довго і радує щодня.
- Михаил К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 30000. Колір: Чорний
Отличная вещь на свои деньги!
Причём немедленно достаточно быстро заряжается.
И даёт быструю зарядку на телефон- Переваги:
- Все достоинства какие только могут быть.
Нехай наша продукція служитиме Вам довго і радує щодня.
- ДмитроВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 30000. Колір: Чорний
Всередині коробка була залива жовтою рідиною, яка смерділа. Сам товар неушкоджений, працює.
Нехай наша продукція служитиме Вам довго і радує щодня.
- Александр Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 30000. Колір: Чорний
Для двух телефонов,красота
Нехай наша продукція служитиме Вам довго і радує щодня.
- Андрій О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 30000. Колір: Чорний
- Переваги:
- Підтримує QC
- Недоліки:
- Номінал ємності вказаний на сайті і коробці не відповідає дійсності, посаджені акумулятори
Місцезнаходження м. Київ, вул. Куренівська 27 - Марина
Андрій Отченко, ваш показометр спростовує ваше ствердження.
На ньому ми бачимо що через нього пройшла кількість електроенергії 12 В * 11000 мА•г = 132 Вт•г.
Незалежно від того до чи від павербанка передавались енергія її кількість більше задекларованих для цього девайса 111 Вт•г.
І це при умові що напруга 12 була сталою.
Якщо вона змінювалась протягом процесу, то звісно загальна кількість електроенергії буде іншою.
Щоб мати більш вагомі аргументи треба використовувати трохи «професійніший» девайс, який вимірює кількість енергії одразу у Вт•г.
Чому у Вт•г? Тому що них і вимірюється ємність акумуляторів, а якщо вказуються тільки мА•г, то ємність вираховується для номінальної напруги акумулятора.
Для літій-іонних акумуляторв це 3.7 В.
Тобто 3.7В * 30000 мА•г = 111000 мВт•г = 111 Вт•г, що і вказано на зворотній частині павербанка.
- Юрій Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 30000. Колір: Чорний
Павербанк сподобався.Тримає заряд все добре.Показує рівень заряду і швидкість зарядки.
- Переваги:
- Все сподобалось
Нехай наша продукція служитиме Вам довго і радує щодня.
- Евгений П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 30000. Колір: Чорний
Нічого космічного не очікував, але... Пристрій приємно вразив.
1. Був майже повністю заряджений 97%.
2. 20w звісно не дав, але на піку 19w було! І це досить приємний результат з огляду на товар в данному сегменті!
3. Дійсно встановлений захист! Не бла-бла, а таки є!- Переваги:
- Приємна ціна.
Відповідна функціональність. - Недоліки:
- Федор М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 30000. Колір: Чорний
Пришел быстро , дисплей пацарапаный. В общем не советую
- Переваги:
- Недоліки:
- Заряжается раз 8-9часов другой раз сутки или больше, нету в нём 30тысяч максимум 10тысяч mAh
Місцезнаходження м. Київ, вул. Куренівська 27
- Павло З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 30000. Колір: Чорний
Павербанк долго комплектовали 3 дня, а приехал Б/У с потертостями и абсолютно разряжен в ноль. Пробовали его зарядить чтобы проверить отдаёт ли устройство на выходах питание, но за 10 минут быстрыми зарядками даже одного процента не принял.
По итогу отказался забирать товар и оставил его розетке, пусть ищут того негодяя который это сделал, ну или спецом чтобы по акции не отдавать присылают Б/У четко зная что люди его вернут. И акция вроде есть, а по итогу пшик.
ОБМАН которого не ожидал от розетки.
Сервис опускается в этом плане с каждым годом вниз.
Зато в точках выдачи сервис отличный. При них же эти дефекты и выявленны, ну и они же с этим согласились.
А, вот те что остаются за кадром, положат Вам в заказ поломанное, Б/У и т.д. и т.п., а Вы потом будете себе еще голову морочить с возвратами и доказательствами что это не Вы, не Ваша вина и т.д.- Переваги:
- Никаких. ОБМАН от РОЗЕТКИ.
- Недоліки:
- Приехал Б/У и разряженный в ноль, быстрыми зарядками за 10 мин. даже 1% не взял.
- Дмитро Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 30000. Колір: Чорний
Після першого повного заряди вимкнувся і більше не включається.не раджу даний товар від rozetka
- Переваги:
- Недоліки:
- Брак
Місцезнаходження м. Київ, вул. Куренівська 27
- Виктор Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 30000. Колір: Чорний
Абсолютно задоволений гаджетом, надіслали швидко, отримав наступного дня, рекомендую.
- Переваги:
- Чудовий гаджет, підтримує швидку зарядку
- RWOВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 30000. Колір: Чорний
Швидко зараджається, прийшов зараджений на 95%, важкий, зручний дисплей.
- Переваги:
- ціна/якість/швидкість/ Гарантія 2 роки/ дислей
- Недоліки:
- товар прийшов без захисних плівок, з маленькими подряпинами схоже був на вітрині.
Нехай наша продукція служитиме Вам довго і радує щодня.
На дисплеї завжди повинна бути присутня захисна плівка. Інколи її важко побачити, перевірте, будь-ласка, ще раз.
- Вадим С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 30000. Колір: Чорний
По зарядках телефону здається тут є 30 000, биста зарядка працює, абсолютно задоволений
Нехай наша продукція служитиме Вам довго і радує щодня.
- Іван О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 30000. Колір: Чорний
Вистачає на 2 фул заряди айфону 11. Сумно, треба було не вестись на "супер" ціну, а брати перевірений бренд. Важка незрозуміла штука.
- Недоліки:
- Не 30000 точно.
Доброго дня!
Дуже шкода, що у Вас виникла проблема із нашою продукцією. Ємкість усіх пристроїв повинна відповідати заявленим хар-кам.
Місцезнаходження м. Київ, вул. Куренівська 27
- Олексій Є***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 30000. Колір: Чорний
Норм. Працює як треба.
- Переваги:
- Швидкісна заоядка
Нехай наша продукція служитиме Вам довго і радує щодня.
- В'ячеслав Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 30000. Колір: Чорний
Павер норм, працює чудово і тримає довго
Нехай наша продукція служитиме Вам довго і радує щодня.
- Олексій Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 30000. Колір: Чорний
Доставили швидко,заряджаю.Перші враження: легший та компактніший,ніж я уявляв.Відсутність порту міні-ЮСБ...Не скажу,що це недолік.Тим більше,що короткий шнур type C-USB є у комплектації (доречі,у описі його немає).
- Переваги:
- Усе згодом)
- Недоліки:
- Це, скоріше,до дилера.Відсутність у інструкції української мови.
Нехай наша продукція служитиме Вам довго і радує щодня.
- Олег К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 30000. Колір: Чорний
За таку ціну зараз це краща банка на 30.
Дисплей, швидка зарядка.- Переваги:
- велика ємність, дисплей
- Олександр Ф***Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 30000. Колір: Чорний
Товар приїхав б/у тому відмовився від нього
- Сергій З***Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 30000. Колір: Чорний
Навіщо мені без ліхтаря, якщо можна з ліхтарем?
- Переваги:
- 30 000
- Недоліки:
- Нема ліхтаря
- Андрей С***Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 30000. Колір: Чорний
Заявлено 30 000 mAh, перевіряв прибором 11500 mAh
- Олександр
Яким прибором, якою зарядкою, якою напругою? Де значок "Купив товар"???
- Владислав А***Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 30000. Колір: Чорний
Купив не тут, але думаю, відгук буде корисним, оскільки модель нова.
Дана фірма славиться своїми якісними сумками та рюкзаками. Сам маю у володінні бананку, рюкзак та дорожню сумку серії Sherwood, тому вирішив взяти даний пристрій.
Виготовлений якісно, пластик матовий, передня панель з приємною текстурою. Ємність відповідає заявленій. Потужність зарядки як на вхід, так і на вихід - також правдива. Петля для носки - штука "на любителя", в принципі, вигляд не псує, але і великої користі від неї немає. Ще один плюс, як на мене - відсутність microUSB, який вже давно пора забути, але всякі "сяомі і базеуси" досі його тулять в свої продукти. Інформативний дисплей індикації, цифри на якому гарно видно, але при цьому не напрягає в темноті.
В комплекті є простенький кабель USB A - Type-C. Для мене річ непотрібна, оскільки використовую кабелі Ugreen для всіх гаджетів. Але те, що він є в комплекті - однозначно плюс.
Єдине, що не сподобалось - упаковка. Вона тонка, а всередині коробки звичайний картон, в якому лежить "голий" павер, який люфтить при транспортуванні. Тому з заводу на ньому вже присутні мінімальні потертості, хай і незначні (малопомітні), проте вони є. Також на дисплеї з коробки є мікроподряпина, незважаючи, що сам дисплей був у транспортувальній плівці. Для даної ціни це звісно дрібниця, тим більше у інших бюджетних виробників з цим ще гірше. Але все-таки, можна було б хоча б у поліетиленовий пакетик його покласти.- Переваги:
- Топ за критерієм "ціна-якість", ємність/потужність відповідають, матовий корпус, батарея Li-pol, матовий корпус, пластик цілком якісний за ці кошти, інформативний екран, відсутність архаїчних роз'ємів
- Недоліки:
- Упаковка, яка при транспортуванні може спричинити мікроподряпини та мікропотертості.