Сток. Розпродаж залишків до −60%

Відгуки покупців про Смарт-годинник Smart Watch T800 Ultra (екран1,99 дюйма) Black FF-1856

Оцінка користувачів 3.75/5
на основі 4 відгуки
  • Відгуки про товар продавця MSB&Bag
  • Михайло Б***
    Відгук від покупця. Продавець: MSB&Bag. Колір корпусу: Black. Колір ремінця: Black

Гарні часи все робе нормально але меню лагає але не кретично є люфт колесика але теж не критично коробка гарна та пришло все нормально висновок часи нормальні за свої гроші

Переваги:
    ціна, дуже схоже на оригінал
    Недоліки:
    лагає меню, люфт колесика
    • Наталия Г***

Підскажіть дзвінки є ?

• Філіп Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Klever

Не відповідає дійсності чим зазначено в описі

Недоліки:
    Не працює звук
    Немає вібрації
    Заряду хватає максимум на год 4
    Постійно відключається від телефону
    • Продавець  Klever

Дякуємо за ваш відгук! Вибачаємося за незручності, з якими ви стикнулися. Зазначені проблеми можуть бути пов'язані з налаштуваннями або технічними неполадками. Рекомендуємо спробувати перезавантажити годинник та оновити програмне забезпечення через додаток для синхронізації з телефоном. Якщо проблема зберігається, будь ласка, зверніться до нашої служби підтримки для детальнішої діагностики та можливого обміну або ремонту. Сподіваємось, ми зможемо вирішити цю ситуацію якнайшвидше!

• Віталій
    Відгук від покупця. Продавець: Klever

Хорошие часы и цена приятная

• Продавець  Klever

Дякуємо за відгук! Ми раді знати, що Ви задоволені покупкою в нашому інтернет-магазині.

• Артем Н***
    Відгук від покупця. Продавець: mMono. Колір корпусу: Black. Колір ремінця: Black

Годинник прийшов якісно упакований , все працює дякую за консультацію і кооперативність

• Продавець  mMono

Артем, дякуємо вам за відгук та високі оцінки. Ми дуже раді, що вам все сподобалось. Приємного користування