Великий літній розпродаж до −55%

Відгуки покупців про Комплект кабелів 16мм² 50см 2шт для з'єднання АКБ Залізний Лев провід мідний КГТП 1х16 мм2 з клемами М8

Оцінка користувачів 5/5
  • наталья Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Гарний день

Хорошие провода и отличный продавец

• Продавець  Гарний день

Вітаємо! Дякуємо за Ваш відгук, дуже приємно бачити зворотний зв'язок від наших покупців. Всі наші товари можна переглянути за посиланням: посилання

• Олег С***

Гарний, збалансований кабель

Переваги:
    Ціна-якість
    Недоліки:
    Не знайшов
    • Продавець  Гарний день

• Сергей П***
    Відгук від покупця. Продавець: Гарний день

Качественные, толстые кабеля за вменяемую цену

• Андрій Р***

Швидкість

Переваги:
    Все добре
    • Продавець  Гарний день

• Игорь Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Гарний день

Выбирал по критерию цены. Этот экземпляр оказался самым дешевым, но при этом - хорошего качества.

Переваги:
    На вид - хорошее качество.
    • Продавець  Гарний день

Ми є виробником даної продукції, і якості приділяємо велике значення. Ріді що все сподобалось.
      Всі наші товари можна переглянути за посиланням: посилання

• Зоя С***
    Відгук від покупця. Продавець: Гарний день

З’єднали акумулятори. Все працює.

Переваги:
    Падіння напруги під час зарядки струмом 20А менше ніж 0,1В. Не гріються.
    Недоліки:
    Немає.
    • Продавець  Гарний день

Вітаємо! Дякуємо за Ваш відгук, приємно бачити зворотний зв'язок від наших покупців. Раді, що Вам сподобалось. Всі наші товари можна переглянути за посиланням: посилання

• Сергей
    Відгук від покупця. Продавець: Гарний день

гибкий в изоляции, клеммы медные с отверстием 8мм. я брал для соединения акб и инвертора.

Переваги:
    гибкий
    • Продавець  Гарний день

Вітаємо! Велике дякуємо за Ваш відгук, приємно бачити зворотний зв'язок від наших покупців. Всі наші товари можна переглянути за посиланням: посилання