- АллаВідгук від покупця. Продавець: Kolt_DM. Колір корпусу: Rose Gold
За свою ціну нормально
- Переваги:
- Поки працюють нормально. На економ режимі може працювати довше. Можна ставити свою картинку
- Недоліки:
- Корус царапаеться вже на 4 день і екран також. Іноді не може до телефону підключитись,розривається зв'язок
- Ірина Н***Відгук від покупця. Продавець: Forward. Колір корпусу: Beige. Колір ремінця: Beige
- Переваги:
- Гарний, зручний
- Кароліна Г***Відгук від покупця. Продавець: Kolt_DM. Колір корпусу: Rose Gold
Гарні класні годиники
Сподобалося- Продавець Kolt_DM
Добрий день. Дякуємо за відгук.
- Инна К***Відгук від покупця. Продавець: Kot gadget. Розмір корпусу: 44.5. Колір корпусу: Golden. Колір ремінця: Beige
Смарт годинник гарний,працює все добре. Товаром задоволена
- Переваги:
- Заряд тримає довго,екран чіткий,все працює
- Недоліки:
- Поки що немає
- Галина М***Відгук від покупця. Продавець: Kolt_DM. Колір корпусу: Rose Gold
Гарно тримає заряд можна мити під водою йому нічого не буде можна дзвонити а заряд тримає в мене коли користуюся ним кожного дня то 9 днів ідеально підходить для дітей та дорослих замовляю вже в другий раз у нашої сім'ї майже всі годинники від цієї фірми дуже гарно працює не глючить можна багато чого виміряти ним і подивитися це у додатку дуже компактний легко підключити до телефону стандартного розміру велика кількість дірочок для того щоб надіти і це дуже зручно підходить на любий розмір руки я брала два у рожевому кольорі не з тим з тим не було проблем але є один мінус може пропускати маленькі кроки а працює просто на відмінно рекомендую всім хто хоче собі придбати годинник який вимірює кроки пульс рахує скільки годин ви спали вагу скільки ви випили води і дуже багато іншого він просто неймовірно можна мити під водою якщо на ньому є потовиділення з руки то можна просто помити під водою і включити режим очищення динаміку тому хто шукає годинник то це ідеальний варіант для всіх років і не дуже дорого коштує не підходить тільки для маленьких кроків як я вже казав тому що це просто не зараховується самим годинником.
- Переваги:
- Вимірює дуже багато речей
- Недоліки:
- Не зараховує маленькі кроки
- Продавець Kolt_DM
Добрий день. Щиро дякуємо за довіру та вибір нашого магазину вже вдруге! Раді, що ви задоволені функціоналом та зручністю годинника. Нехай гаджет служить довго та приносить лише позитивні емоції!
- Олена П***Відгук від покупця. Продавець: Kot gadget. Розмір корпусу: 44.5. Колір корпусу: Golden. Колір ремінця: Beige
Класний, зручний інтерфейс, багатофункціональний
- ОленаВідгук від покупця. Продавець: Kot gadget. Розмір корпусу: 44.5. Колір корпусу: Golden. Колір ремінця: Beige
Все чудово. Легенький, швидко налаштували.
- Переваги:
- Швидко прийшов. Працює добре
- Тетяна К***Відгук від покупця. Продавець: Kolt_DM. Колір корпусу: Rose Gold
Часи гарні дякую дуже, але слабо розібралася.
- Катерина Ч***Відгук від покупця. Продавець: Digital Trend. Колір корпусу: Blue. Колір ремінця: Blue
2 день моя нервова система потерпає від цього годинника. Брала його за для крокоміра. Із усіх функцій саме вона не працює нормально. Хочемо рахуємо,хочемо не рахуємо. Перепробувала вже все і перезавантаження і скидання до заводських і налаштування додатком. Все одно він рахує коли йому вздумаєтся. У іншому нарікань немає
- Олександра М***Відгук від покупця. Продавець: Shopyy. Колір корпусу: Black. Колір ремінця: Black
часы как по мне прекрасные на первый вид, купила на день рождение парню, был очень доволен, со временем увидим стоят ли они своих денег)
- Переваги:
- много функций
- Євген Х***Відгук від покупця. Продавець: Kolt_DM. Колір корпусу: Rose Gold
Годинник чудовий, сестра в захваті
- Переваги:
- Прості в налаштуваннях
- Продавець Kolt_DM
Добрий день. Дякуємо за відгук!
- Андрей П***Відгук від покупця. Продавець: Kolt_DM. Колір корпусу: Silver. Колір ремінця: Gray
Купував мамі, але треба попасти додому, щоб віддати і навчити де там що. Поки ношу сам, гадаю мамі будуть корисні і сподобаються
- Переваги:
- Отримав що хотів
- Недоліки:
- Не знайшов, але інструкції українською немає (
- Продавець Kolt_DM
- Анна Р***Відгук від покупця. Продавець: Kolt_DM. Колір корпусу: Rose Gold
Чудовий годинник. Неочікувано за таку ціну. Виглядає чудово. Не боїться вологи (душ, руки мити). Базових функцій достатньо. Є ліхтарик.
- Переваги:
- Води не боїться. Чудово виглядає і працює.
- Продавець Kolt_DM
Добрий день. Дякую за відгук.
- Рома Ф***Відгук від покупця. Продавець: X-Y-Z. Колір корпусу: Black
Годиник не поганий комфортний зручний
- Переваги:
- Що можна телефонувати
- Недоліки:
- Поки що нема
- Марія К***Відгук від покупця. Продавець: Kolt_DM. Колір корпусу: Black
Годинником задоволена, працюють без зауважень. Ціна супер. Доставили швидко.
- Переваги:
- Демократична ціна
- Недоліки:
- Поки немає
- Продавець Kolt_DM
Добрий день. Дякуємо за гарний відгук.
- Наталія П***Відгук від покупця. Продавець: Kolt_DM. Колір корпусу: Silver. Колір ремінця: Gray
Все влаштовує
- Ірина П***Відгук від покупця. Продавець: Kot gadget. Розмір корпусу: 44.5. Колір корпусу: Golden. Колір ремінця: Beige
Часи якісні. Компанія продавець професійна! Найкращі рекомендації
- Переваги:
- Якість, професійність
- Недоліки:
- InkolunetrebaNichogorobuttui8911233Відгук від покупця. Продавець: Shopyy. Колір корпусу: Blue. Колір ремінця: Blue
Супер часи!
- Переваги:
- екран
- Недоліки:
- нема
- Аліна Л***Відгук від покупця. Продавець: Kolt_DM. Колір корпусу: Silver. Колір ремінця: Gray
Круті часи
дуже сподобалось те що ввічливі продавці
Часи не бояться води дуже гарно чути дзвінки і бачити смс
Дзвінки поступають на годинник з відмінним звуком
Картинка чітка можна регулювати яскравість- Переваги:
- Прекрасний давайс
- Продавець Kolt_DM
Добрий день, дуже дякуємо за гарний відгук!)
- Анатолій Б***Відгук від покупця. Продавець: Kolt_DM. Колір корпусу: Rose Gold
Не очікувано , гарні.
- Переваги:
- Все працює
- Недоліки:
- Років не виявлено
- Продавець Kolt_DM
- ОксанаВідгук від покупця. Продавець: Kolt_DM. Колір корпусу: Rose Gold
Половину кроків не рахує, але купувався не як крокомір, тому це не критично. Із своїм прямим призначенням справляється добре.
- Переваги:
- Можливість приймати дзвінки, повідомлення
- Недоліки:
- Неправильно рахує кроки
- Продавець Kolt_DM
- ЛюдмилаВідгук від покупця. Продавець: Kolt_DM. Колір корпусу: Rose Gold
Сьогодні отримала свій годинник. Налаштувала без проблем, усе працює. Звук розмови чистий, усі сповіщення надходять справно. Дуже задоволена покупкою, ще й за таку гарну ціну.
- Переваги:
- Стильний, простий в налаштуванні, звук гарний
- Недоліки:
- Не виявила
- Продавець Kolt_DM
Добрий день, дякуємо за відгук.
- Світлана О***Відгук від покупця. Продавець: Forward. Колір корпусу: Black. Колір ремінця: Black
Годинник чудовий за свою ціну.Відправка швидка.
- Переваги:
- Легко можна настроїти .
- Недоліки:
- Недостатків немає.
- Дмитро Я***Відгук від покупця. Продавець: Shopyy. Колір корпусу: Black. Колір ремінця: Black
Купляв дитині на подарунок. Йому сподобались.
- Переваги:
- Прості в управлінні та налаштуванні. Батарею тримають до двух днів в активному користуванні так як на годиннику е вбудовані ігри.
- Недоліки:
- Не розібралися як за допомогою годинника здійснювати виклики
- Сергій О***Відгук від покупця. Продавець: Forward. Колір корпусу: Black. Колір ремінця: Black
Товар прийшов швидко. Годинник працює
- Сергей З***Відгук від покупця. Продавець: Kolt_DM. Колір корпусу: Rose Gold
Стильні, жінка задоволена
- Переваги:
- Стильні, жінка задоволена
- Продавець Kolt_DM
Добрий день, дякуємо за відгук. Гарного вам дня.
- Назар І***Відгук від покупця. Продавець: Kolt_DM. Колір корпусу: Rose Gold
Супер годинник
- Переваги:
- Супер
- Недоліки:
- Супер
- Продавець Kolt_DM
Добрий день. Дякуємо за відгук.
- Юлия П***Відгук від покупця. Продавець: Kot gadget. Розмір корпусу: 44.5. Колір корпусу: Golden. Колір ремінця: Beige
Всё супер, доставка быстрая
Часы супер!
Спасибо Вам большое - Наталія К***Відгук від покупця. Продавець: Kolt_DM. Колір корпусу: Rose Gold
Часы реально хорошие. Внешний вид, качество, функционал - все супер. Рекомендую однозначно и товар, и продавца!
- Переваги:
- Экран, количество функций, внешний вид, цена...
- Недоліки:
- Пока не нашла
- Продавець Kolt_DM
Добрий день, дякуємо за гарний відгук.
- Роксолана Б***Відгук від покупця. Продавець: UkrBestShopping. Колір корпусу: Golden. Колір ремінця: Beige
Придбала цей пристрій, сподіваючись, що він допоможе контролювати тиск у мами. Насправді він показує абсолютно недостовірні значення — завжди сильно завищує показники. Через це мама випила зайві таблетки від тиску, бо годинник показав високі значення, а коли перевірили нормальним тонометром — тиск був дуже низький! Це небезпечно для здоров’я і може призвести до серйозних наслідків.
Різниця між показниками годинника і нормального приладу — велика, похибка не мінімальна, а критична! Такий «прилад» краще взагалі не продавати, щоб не наражати людей на небезпеку.
Категорично не раджу купувати!- Недоліки:
- Не рекомендую ці годинники для вимірювання артеріального тиску!
- Дмитро Ш***Відгук від покупця. Продавець: Forward. Колір корпусу: Black. Колір ремінця: Black
Круті;)
- Дмитро К***Відгук від покупця. Продавець: Forward. Колір корпусу: Black. Колір ремінця: Black
Товар супер
- Олександра Л***Відгук від покупця. Продавець: Shopyy. Колір корпусу: Golden. Колір ремінця: Gold
Годинник працює чудово!!!
Є всі функції - Анна М***Відгук від покупця. Продавець: Kolt_DM. Колір корпусу: Rose Gold
Неймовірні часи. Навіть і не думала, що за таку ціну зможу отримати щось на вагу золота. Є багато функцій, які навіть не думала що зустріну. Зручні та комфортні
Добрий день, дякуємо за відгук.
- Алёна С***Відгук від покупця. Продавець: Kolt_DM. Колір корпусу: Silver. Колір ремінця: Gray
Купувала на подарунок,дуже сподобалися! Дуже багато програм,гарний дисплей,по якості теж супер! За такі гроші дуже хороший годинник!!!! Дуже швидко зв'язалися і відправили!
- Переваги:
- Багато програм, гарний дисплей,гарно функціонують
- Недоліки:
- Було вказано білий ремінець,але він більш сірий
- Продавець Kolt_DM
Доброго дня. Дякуємо за відгук, звертайтесь.