Літній фешн розпродаж до -70%

Відгуки покупців про Котелок Maysternya чавунний з кришкою-сковородою 4 л, Ø24 см, вага 4,58 кг

Оцінка користувачів 4.61/5
  • Валентина К***
    Відгук від покупця. Продавець: Далайн. Колір: Чорний. Місткість: 6

Покупкою дуже задоволена, рекомендую!

Переваги:
    Дуже задоволена чавунним казанком від фірми DalaIn. Якість справді чудова — товстий чавун, рівномірно прогрівається, їжа виходить дуже смачна та ароматна. Особливо сподобалось готувати плов та тушковані страви. Окремо хочу відзначити гарне пакування, швидку доставку. Видно, що продавець ставиться до покупців з душею. Після правильної підготовки за інструкцією нічого не пригорає, а сам казан виглядає надійним і довговічним.
    Недоліки:
    Не знайшла.
    • Продавець  Далайн

Дякуємо Вам за такий теплий відгук! Дуже приємно це чути Смачних Вам страв та приємного користування!

• Роман Є***
    Відгук від покупця. Продавець: Світ вигідних покупок. Колір: Чорний. Місткість: 5

Мажуть якоюсь смолою, щоб не іржавіло. Позбавитись цієї смоли неможливо, воняє клеєм і через 10 проколювань на вогні. Не певен, що це безпечно використовувати для приготування їжі

• Вячеслав Я***
    Відгук від покупця. Продавець: Далайн. Колір: Чорний. Місткість: 6

При приготуванні їжі смак кращий, готував бограч і плов (досвід використання - тиждень), на кришці - пательні смажив млинці. Попередньо перед використанням банячок підготував згідно інструкції. Нічого не пригорає і не прилипає. В майбутньому - ще повно страв))) Мені зайшло. Приїхав швидко. Приблизно 6,5 кг, важкенький. Жартуємо з дружиною, що це посуд для чоловіків. Миється легко. Це мій перший досвід використання чавунного посуду. Попереду - ще повно страв))

Переваги:
    Не боїшся подряпати або спалити, або побити))
    Недоліки:
    Для мене - немає. Отримав чудовий посуд для тушкування і жарки.
    • Продавець  Далайн

Дякуємо за відгук)) Щиро раді, що котелок Вам сподобався та виходить все смачненьким)) Користуйтесь із задоволенням=)

• Андрей У***
    Відгук від покупця. Продавець: Далайн. Колір: Чорний. Місткість: 6

На мій вигляд дуже гарно зроблений сподобався. Можу рекомендувати продавця і товар.

Переваги:
    Дуже смачно всі готуеться не підгорає. Гарно тремае температуру з невеликим вогнем
    • Продавець  Далайн

Дякуємо за відгук та рекомендації)) Смачних страв!

• Юлія
    Відгук від покупця. Продавець: Далайн. Колір: Чорний. Місткість: 6

Крута річ, запустили по інструкції, страви смачні, кормить наших захисників

Переваги:
    Якість кришка-сковорідка
    Недоліки:
    Не виявили
    • Продавець  Далайн

Дякуємо за відгук та світлинку)) Нехай гарно служить нашим Героям! Смачних страв!

• Колокольніков В***
    Відгук від покупця. Продавець: Далайн. Колір: Чорний. Місткість: 6

Готували плов, бограч та куліш.
    Нічого не пригорає, страви виходять просто чудові.
    Рекомендую.

Переваги:
    Супер казан
    Недоліки:
    Поки не виявлено
    • Продавець  Далайн

Дякуємо за відгук та крутезні фото))) Щиро раді, що Вам подобається та вийшло подружитися з помічником! Смачних страв!

• Марк К***
    Відгук від покупця. Продавець: Далайн. Колір: Чорний. Місткість: 5

В цілому більше варіант для використання на природі, по якості виконання не тягне на вишуканий інвентар для кухні. Подивимось як проявить себе за прямим призначенням.

Переваги:
    Вартість
    Недоліки:
    На кришці-пательні є сліди використання болгарки, кришка до казана прилягає не щільно. Сам казан має дефекти лиття.
    • Продавець  Далайн

Дякуємо за відгук))Невеличкі нерівності можуть зустрічастися на чавунних виробах, але на проготування їжі ніяк не впливає)) Ми завжди готові обміняти товар, щоб Ви залишилися задоволені))

• Олексій О***

Все зробили за інструкцією, але така біда- коли готуєш каші(гречка, рис, ячка) після двох годин приготування каша чорніє знизу, аж фіолетова. З кожним разом все менше, але дуже прикро.

Переваги:
    Смачні страви
    Недоліки:
    Виділяється колір
  • Александр С***

Настоящий чугун!
    Приготовили картошку в старом алюминиевом и в новом чугунном. Нууу оччееень большая разница во вкусе! С чугунка ну намного вкуснее!

Переваги:
    Настоящий чугун. Еда получается вкуснее.
    Недоліки:
    Жена говорит если бы не такой тяжёлый...
    • Продавець  Далайн

Благодарим за отзыв)) Согласимся на все 100%, что вкус еды в чугуне значительно лучше. Рады, что Вам понравилось. Вкусных кулинарных шедевров!

• Сергей С***
    Відгук від покупця. Продавець: Далайн. Колір: Чорний. Місткість: 5

Отличный котелок. Есть три варианта: без крышки, со стеклянной крышкой, с чугунной крышкой-сковородкой. Лучше взять с чугунной крышкой-сковородкой - тогда можно готовить в духовке.
    При заказе котелка я получил в подарок шумовку, металлическую щетку и фирменный календарь.

К недостаткам можно отнести то, что при ненадлежащем уходе котелок может ржаветь. Но если ухаживать за ним по инструкции (которая прилагается), то этого можно избежать.

• Продавець  Далайн

Благодарим за отзыв)) Данная крышка идеальна для духовки. И да, Вы правы на счет ржавчины. Чугун не дружит с водой. Вкусных Вам блюд))

• Ірина К***

• Александр С***
    Відгук від покупця. Продавець: Світ вигідних покупок. Колір: Чорний. Місткість: 6

Все окей працює.

Переваги:
    Не гнеця
  • Юрій Г***

Все добре

• Марян Г***

кришка - дуже не якісна, вона не відшліфована і має нерівності і раковини глибокі. також ви не знайдете кришки на цю кришку сковорідку бо вона вже в розмір кришки. краде брати без сковорідки саму каструлю

Переваги:
    каструля добра
    Недоліки:
    не якісна кришка сковорідка
  • Светлана Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Далайн. Колір: Чорний. Місткість: 6

Очень довольна покупкой. Спасибо продавцу за инструкцию. Всё сделала по инструкции и пользуюсь котелком без проблем. И плов вкуснее, и бограч супер получился. Рекомендую этот чугунный котелок. Спасибо продавцу за подарочки и за внимание к покупателям.

Переваги:
    Отличное качество
    • Продавець  Далайн

Благодарим за отзыв и рекомендации)) Рады, что Вам все понравилось! Так и планировалось=) Вкусных блюд!

• Маргарита Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Далайн. Колір: Чорний. Місткість: 5

Дуже міксер готувати мʼясо/ребра/картоплю в котлетку. Також дуже зручно випікати хліб. Якістю задоволена! Рекомендую! Чудове обслуговування!

Переваги:
    Чудова якість і смак їжі
    • Продавець  Далайн

Дякуємо за відгук та рекомендації)) Щиро раді, що Вам сподобалось!! Смачних страв))

• Билоус В***
    Відгук від покупця. Продавець: Estetiks Official. Колір: Чорний. Місткість: 6

• Светлана Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Далайн. Колір: Чорний. Місткість: 6

Очень довольна покупкой. Отправка быстрая. Спасибо продавцу за подарочки)

Переваги:
    Чугун, быстрая отправка, адекватная цена, удобная.
    Недоліки:
    Нет.
    • Продавець  Далайн

Благодарим за отзыв))) Рады, что Вам понравилось! Вкусных кулинарных шедевров!

• Гена Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Paprika. Колір: Чорний

Дуже добра річ , їжа готується дуже якісно і дуже смачно.

Переваги:
    Дві речі в одному.
    Недоліки:
    Немає все добре
  • Зол Д***

5 зірок товару