Відгуки покупців про Бензопила ланцюгова MAX PRO MCS-6500/1

Оцінка користувачів 4.09/5
  • Валентина Л***
    Відгук від покупця. Продавець: GRAVTO

Не зрозуміло хто вигадав зробити болт натяжки шини в такому місці,ще й не працюючий. 2 рази пильнув дошку - все,цеп розтягнутий. Купили інший цеп - стало ще гірше. Щоб хоч якось його відтягнути доводиться знімати всю шину і кришку, але ефект на 1 хвилину. Мало того цеп ще й двічі зажувало і він злітав з шини.

Недоліки:
    Неможливо нормально підтягнути цеп,непрацюючий болт підтяжки шини
    • Продавець  GRAVTO

Дякуємо за ваш відгук і що поділилися досвідом користування.

Нам дуже прикро, що у вас виникли труднощі з натягом ланцюга. Рекомендуємо звернутися до авторизованого сервісного центру або до продавця за гарантійним обслуговуванням — інструмент буде перевірено та, за потреби, відремонтовано або замінено згідно з умовами гарантії.

Дякуємо за зворотний зв’язок — він допомагає нам покращувати якість продукції та сервісу. Якщо потрібна допомога з оформленням звернення до сервісу, ми завжди готові підказати.

• Іван Г***
    Відгук від покупця. Продавець: GRAVTO

Чудова бензопила, та ціна чудова, єдине що було, на холостому ході крутився ланцюг, прийшлось крутити вінт Т, в карбюраторі, але думаю це дрібниця

Переваги:
    Дешева

Дякуємо за Ваш відгук!

• Вадим О***
    Відгук від покупця. Продавець: GRAVTO

Повноцінна пила за смішні гроші

Переваги:
    Недоліки:
    нема
    • Продавець  GRAVTO

Дякуємо за Ваш відгук, звертайтеся до нас ще!

• Руслан Н***
    Відгук від покупця. Продавець: GRAVTO

Не рекомендую пилка ужасна поработала не довго один месяц за Цей месяц я пару рас нею пиляв после чего она перестала работать носив до наших специалистов а саме сказали шо бракована не подлежит ремонту а саме кривой коленвал ищо я заметил болт натяшки шини кривой потом карбюратор не регулируется! Вопщем не рекомендую!!!

Переваги:
    Недоліки:
    Куча
    • Продавець  GRAVTO

Дякуємо за ваш відгук. Нам прикро, що у вас склалося негативне враження про товар.

Звертаємо увагу, що у разі виявлення заводського браку протягом гарантійного терміну інструмент підлягає офіційній діагностиці в авторизованому сервісному центрі бренду, а не сторонніх сервісах. Лише після цього може бути зроблений висновок про наявність браку, можливість ремонту або заміни.

З нашого боку ми не отримували звернення щодо гарантійного обслуговування даної пилки, тому, на жаль, не мали можливості вирішити ситуацію у встановленому порядку.

Також зазначимо, що пошкодження на кшталт викривленого колінвала або елементів натягу шини часто виникають унаслідок порушення правил експлуатації, перевантаження або некоректного обслуговування інструмента.

Ми завжди відкриті до діалогу та готові допомогти. Просимо звернутися до нас напряму з номером замовлення — ми обов’язково розглянемо ситуацію та запропонуємо можливі варіанти вирішення.

• Олександр П***
    Відгук від покупця. Продавець: GRAVTO

Дуже хороша пилка за данну ціну

• Продавець  GRAVTO

Дякуємо за Ваш відгук! Звертайтеся ще до нас!

• Роман Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: GRAVTO

Товар прибыл с частичным браком в виде кривого болта куда насаживать защитную пластину. В придачу в инструкции мало что указано как её правильно собирать. Вообщем средняя оценка из-за халатности заводского брака, в придачу болт натягивания цепи вообще не работает. А так не плохая пока что

Переваги:
    На данный момент сложно сказать
    • Продавець  GRAVTO

Дякуємо, що поділилися своїм досвідом. Нам щиро шкода, що ви зіткнулися з заводським браком та труднощами під час складання інструменту. Такі ситуації для нас неприйнятні, і ми обов’язково передамо ваші зауваження виробнику для контролю якості.

Звертаємо увагу, що на інструмент поширюється офіційна гарантія. Просимо звернутися до нашої служби підтримки — ми допоможемо з консультацією, ремонтом або заміною товару, щоб ви могли повноцінно користуватися інструментом без незручностей.

Дякуємо за зворотний зв’язок і за те, що, попри ситуацію, ви відзначили роботу інструменту. Ми цінуємо вашу думку та працюємо над тим, щоб подібні випадки не повторювались.

• Андрій С***

Дякую за відгук!
      Заходьте ще до нас в інтернет-магазин !

• Віталік К***
    Відгук від покупця. Продавець: GRAVTO

За свою ціну хороша пилка

• Продавець  GRAVTO

Дякуємо за позитивний відгук!

• Стас К***
    Відгук від покупця. Продавець: GRAVTO

Товар добрий. Все працює, інструкція, тощо є в комплекті. Обкатку по заготовці деревини пройшла. Ще хто купуватиме потрібно відрегулювати холостий ход. Єдине це що ручка ручного тормоза зламалась випадково (впала гілка) як оказалось слабенька ручка. Можливо у продавця є запасні, або підкаже де на дану модель купити?

Переваги:
    Легка добротна пила
    Недоліки:
    Слабенька ручка ручного гальма, якщо на неї щось пада або пила вдруг впаде на неї то вона зламається.
  • Мартін З***
    Відгук від покупця. Продавець: GRAVTO

Дуже хороша піла за таку малу ціну дуже дякуємо за таку бендзо пилу подяка вашому магазинні

• Продавець  GRAVTO

Дякуємо за відгук! Раді, що бензопила вам сподобалася та повністю виправдала свої очікування.
      Працюйте із задоволенням, а ми завжди поруч, якщо знадобиться допомога чи консультація.

• Владислав Б***
    Відгук від покупця. Продавець: GRAVTO

Дуже задоволений пилою за такі смішні гроші
    Комплектація уся на місці
    Пакування також вражає уже гарно запаковано у кульках
    Рекомендую

• Продавець  GRAVTO

Дуже дякуємо за Ваш відгук!
      Раді, що пила та комплектація повністю виправдали очікування.
      Працюємо над тим, щоб кожне замовлення приїжджало якісно запакованим і без пошкоджень.
      Дякуємо за рекомендацію та будемо раді бачити Вас знову!

• Сергей У***
    Продавець: GRAVTO

Ручка тормаза сломалась в первый день, сборка пилы дешовка , очень сильная вибрация .В целом для учебы и первой пилы нормально

Переваги:
    Цена
    Недоліки:
    Ручка тормаза, сборка , качество пластика
    • Продавець  GRAVTO

Добрий день, нам прикро чути, щось сталася насправність. Ви можете звернутися до нашого сервісного центру для діагоности та ремонту товару.