- Светлана Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Charcoal
Користуюся більше двох років. Все ОК!
Дякую!- Переваги:
- Маленький, зручний. Заряд тримає більше трьох днів. Ще й тримала сімку в подарунок ;)
Представник брендуДобрий день! Дякуємо Вам за відгук
- Евгений К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Charcoal
Пройшла доба, так ніхто і не передзвонив стосовно бракованого товару. Гаряча лінія не працює. Не рекомендую тут купляти
Представник брендуДобрий день! Нам прикро, що Ви отримали такий досвід користування телефоном. Прошу звернутися Вас до Служби підтримки ROZETKA задля вирішення проблеми
- Евгений К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Charcoal
Батарея не тримає у режимі очікування навіть тиждень при заявлених 22 днях. В режимі розмови не тримає заявлених 8 годин, сідає до нуля в два рази швидше. Мене так не влаштовує, головна причина чого я його брав, це автономність, яка не відповідає заявленим цифрам.
- Недоліки:
- Не тримає батарея заявлений час
Представник брендуДобрий день! Нам прикро, що Ви отримали такий досвід користування телефоном. Прошу звернутися Вас до Сервісного центру КРОК задля вирішення проблеми
- Сергій А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Charcoal
в режиме ожидания (а не звонков) держит заряд 1 сутки..
- Переваги:
- цена
- Недоліки:
- якість
Представник брендуДобрий день! Нам прикро, що Ви отримали такий досвід користування телефоном. Прошу звернутися Вас до Сервісного центру КРОК задля вирішення Вашої проблеми
- Леонид К***Відгук від покупця. Продавець: Dimmo. Колір: Gray
Гарний постачальник, надзвичайно оперативно працює!
- Переваги:
- Дуже швидко доставили! Дякую дуже!
- Недоліки:
- нема
- Тетяна Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Charcoal
Доброго дня. Телефон пропрацював 5 місяців, потім періодично почав «зникати зв'язок», і ще за два місяці взагалі перестав бачити сімку, причому в обох слотах. З травня користуюсь як будильником. Не рекомендую.
- Переваги:
- Будильник, ліхтарик
- Недоліки:
- 1) Дуже мало символів для імені. 2) Через півроку перестав бачити сімки в обох слотах.
Прошу звернутися Вас до Сервісного центру КРОК задля вирішення проблем
- Сергей Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Charcoal
Мне телефон нравится
Представник брендуДобрий день! Дякуємо за Ваш відгук
- Романенко Ю***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Charcoal
Телефон поганої якості,погано чути співрозмовника,пропадає зв'зок,не рекомендую.
- Переваги:
- Недоліки:
- Багато
- Олег Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Charcoal
Телефон прикольний як для звичайного. Розмір телефону доволі маленький, відповідно екран також маленький недужу видно хто дзвонить. Телефоном задоволений.
- Юрій Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Charcoal
Використовується як додатковий, станом на зараз не довго. Батарея тримає довго.
Це вже третій з дешевих, але він працює. Попередні два фірми сігма працювали не довго)
- СергійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Charcoal
Вчора отримав! Перші враження все працює добре, звонок гучний. Я для звичайного телефону норм, але завжди є АЛЕ...
- Переваги:
- Дивися вище
- Недоліки:
- Маленький шрифт, який не збільшується, мало мелодій на дзвінок, в телефоній книзі всього 10 символів для ім'я та призвище
- Віталій Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Charcoal
Для связи,норм.
- Переваги:
- Цена,качество
- Недоліки:
- Пока нету.
- РусланВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Charcoal
Якщо ви шукаєте гарний кнопочний телефон для людини поважного віку, краще подивіться щось інше. Дуже мене здивувало те, що він функціонально гірший навіть старої 20-річної Нокії 1280. Краще б я поміняв корпус, блок клавіш і батарею на "динозаврі"...
- Переваги:
- Гучний
- Недоліки:
- Книга контактів дозволяє імена не більше 10 символів, неможливість збільшити шрифт( а в списку контактів він особливо манюній)
- Светлана Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Charcoal
Все ОК! Отримала в "Розетці"- зручно, швидко, приємно. Телефон новий, потрібні документи в наявності. Заказала одразу і карту пам'яті - все стало, все працює. Користуюся - все нормально. Дякую!
- Александр С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Charcoal
Телефон справно виконує свої основні функції. Більшого від нього і не треба! Нокіа це Нокіа)
- Переваги:
- Надійний і зручний телефон для літньої людини.
- Недоліки:
- Поки не виявлено.
- виктория с***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Charcoal
Неплохой телефон для дедушки. Слышимость только не очень громко во время разговора. Может подскажите как ее регулировать?
Представник брендуВітаємо! Гучність динаміку можна перевірити в налаштуваннях. Дякуємо за довіру.
- Владимир О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Charcoal
для людини похилого віку зручний
- Переваги:
- ціна, якість
- Александр Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Charcoal
Как тетрис активировать
Представник брендуДобрий день, Олександре! Скористайтеся інструкцією в додатку. Просто відкрийте "Тетріс" і він підкаже вам, що треба зробити для активації.
- Миколайович Ю***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Charcoal
Динамік хороший співрозмовника чути добре. Малий вибір мелодії для дзвінка. З великих мінісів це маленький шрифт на єкрані, для людей похилого віку це актуально.
- Переваги:
- Батарея, динаміки Нокіа вже навчилася робити.
- Недоліки:
- Малий шрифт єкрану.
- Ірина М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Charcoal
Раджу
- Переваги:
- Простий в користуванні. Хороший звук. Легко вмикається та налаштовується. Добре тримає зарядка
- Недоліки:
- Поки що не виявлено.