Відгуки покупців про Мобільний телефон Sigma mobile X-style 31 Power Type-C Dual Sim Purple Фіолетовий

Оцінка користувачів 3.58/5
  • Алла Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Red

Дякую, все повністю укомплектовано.

• Вадим Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Red

Телефон гарний, чути по гучності класно, батарея довго тримає, зарядка TYPE-C. З мінусів, те що і інші користувачі писали, кришка досить плотно закривається, і при відкритті кришки, дав вже тріщину, тобто пластик досить неякісний. І досить суттєвий мінус це коли телефонувати, і власник буде спілкуватись в цей час, то одразу йде відбій, тобто немає автовідповідача що абонент розмовляє, і власник, теж не розуміє що хтось телефонує.

Переваги:
    Гучність, батарея, TYPE-C
    Недоліки:
    Неякісний пластик, при дзвінку коли лінія зайнята, одразу відбій

Дякуємо за ваш відгук.
      Про кришку. Всі, хто звертався з аналогічним питанням - отримали заміну кришки або корпусу по гарантії безоплатно, такі випадки поодинокі відносно до загальних продажів моделі. Зверніться до СЦ посилання або посилання
      Послуга Очікування виклику (яка дозволяє отримувати сповіщення про другий вхідний дзвінок під час розмови за допомогою короткого звукового сигналу) - операторська послуга, зверніться до свого оператора з питанням про активацію.

• Василь К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

Племянник брал для дедушки очень отличный даже телефон и радио без наушников даже можно слушать но нужно найти место чтобы сильно не шипело все супер спасибочки

• Михайло К***

Телефон як телефон

• Олександр Я***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Red

Щиро дякую за оперативну роботу! Товар прийшов вчасно, якість відмінна, повністю відповідає опису.

• Лена Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

забрали телефон из розетки, дома он проработал час и по всему экрану появилась трещина . Сам телефон хороший, но что с ни случилось во время доставки....

• Дмитро Б***

все чудово

Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Grey

можно сказать 4й телефон по счету. Брали несколько лет назад телефоны для пенсионеров. Ранее были зарядки micro-usb этот на удивление оказался с type-c разъемом. Шрифты изменились. стали при входящем вызове чуть крупнее буквы. Но дисплей стал другой более желтит, какой то немного размытый. Но не существенно, имею для примера старый и новый телефон. Проблема старым аппаратоы было, со временем жестко отходит гнездно зараядки, пользовадись разные люди, проблема у них одна. Так же есть проблема со времнем аккумыляторы вздуваются. Не сразу а через пару лет.
    Общий вывод: телеофны хорошие рабочие лошадки для пенсионеров или для тех кому не надо смартфон.

Переваги:
    В новых партиях этих телефонов type-c зарядка, Обычная сим большая (не у всех нового типа симки)
    Недоліки:
    через пару лет вздуваются акуумуляторы, расшатывается гнездо зарядки (не зарязается или с проблемой) но через пару лет

• Ганна В***

Телефон класний

• Ганна В***

• Тетяна Ф***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Red

Бюджетний телефон для тих, кому потрібно для дзвінків

Переваги:
    Довго тримає батарея

Дякуємо за ваш відгук!

• АЛЕКСАНДР Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Red
    Переваги:
    БАТАРЕЯ ДЕРЖИТ ДОЛГО, ГРОМКИЙ, ХОРОШИЙ ЗВУК.
    Недоліки:
    КОРПУС - МУСОР ПОЛНЫЙ. ТЕЛЕФОН ПРОСТО РАЗВАЛИВАЕТСЯ САМ ПО СЕБЕ

Дякуємо за Ваш відгук.
      Зверніться в СЦ для безоплатної заміни корпусу посилання

• Ирина Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Grey

Отличный телефон, долго держит зарядку. Можно использовать как павербанк. Единственный недостаток это практически невозможно купить новую батарею.

Дякуємо за ваш відгук.
      Батарею можна придбати в СЦ посилання
      Якщо на поточний момент СЦ не продає батареї, то це обумовлено тим, що в квітні 2025 року наш склад було знищено під час ракетної атаки.
      Чекаємо нові поставки.
      Ця модель суперпопулярна, тому акумулятори точно будуть у продажу

• Світлана Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Purple

Дякую продавцю за товар оперативну відправку!
    Все як очікували!

Переваги:
    Брали апарат літній людині на заміну старого (своє чесно відпрацював 3 роки). Простий, надійний телефон. Зрозуміле користування для літньої людини. Всі функції чути - говорити ідеальні.Нічого зайвого.
    Недоліки:
    Не виявили

• Світлана
    Відгук від покупця. Продавець: Vendedor. Колір: Purple

Дякую за телефон. Для бабусі саме то.

Переваги:
    Для літніх людей, крупний шрифт.
  • Михайло Б***

Все чикі працює задоволений

Дякємо за ваш відгук!

Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Red

Купляв дитині, для звʼязку. Дуже крихкий телефон. На жаль. Корпус швидко потріскався. Дисплей розбився, найшов новий, замінили. І знову швидко розбився при першому ж падінні.
    В іншому чудовий звук як музичний плеер.
    Маленький легкий тримає дуже довго.

Переваги:
    Довго тримає заряд. Зручний, компактний.
    Недоліки:
    Корпус і екран не як раніше в нокіа 3310. Дуже швидко бьєтся при падіннях

• Андрій Л***

Добрий ранок!
    Забрали телефон,він не працює.
    Не заряджає батарею взагалі.

• Дмитро
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Red

Через дві зарядки телефона, не працює зарядний пристрій з комплекта

Необхідна діагностика в СЦ.
      Звертайтесь безпосередньо до нас посиланнядля прискорення процесу

• Олександр Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Blue

Непоганий телефон,але тихий звук.
    І карта пам'яті,час від часу відвалюється.
    Відпрацював 1.5 року і вирубився,гарантія закінчилась

Недоліки:
    Протягнув 1.5 року
  • Олег Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Purple

При вхідному дзвінку, пише обробка данних, піднімаю трубку і тиша, таке практично з усіма вхідними дзвінками, в чьому може бути причіна?.

Гарантійний термін обслуговування - 12 місяців.
      Рекомендую звернутись для діагностики та ремонту безпосередньо до нашого СЦ посилання
      За необхідності можлива доставка Новою поштою, у випадку гарантійного ремонту - за наш рахунок.

• Юлія

Хороший бабушкафон

Переваги:
    Долго держит заряд, есть фонарик, большие цифры время на экране, громкий звук
    Недоліки:
    За месяц пользования не замечено

• Ганищенко С***

Класний телефон.довго тримає батарею.

Дякуємо за Вш відгук

• Еремеева Я***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Blue

Пропрацював місяць, на сьогодні не ловить взагалі зв'язок(постійно немає мережі), і з телефона доноситься постійне гудіння, яке припиняється тільки як витягнути батарею.

• Владислав С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Red

Барахло полное! Не рекомендую к покупке! Живет своей жизнью!

Переваги:
    Недоліки:
    Чепуха полная

Дякуємо за детальний відгук.
      Прохання надати подробиць стосовно ситуації, коли пристрій "Живет своей жизнью!" через сайт служби сервісної підтримки за посиланням посиланняабо чат бот посилання

• Вячеслав А***

Телефон три роки немає ніяких проблем

• Анна М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Blue

Класний телефон.довго тримає батарею.

Переваги:
    Великий обьєм батареї,можна підзарядити інший телефон від цього
    Недоліки:
    Не має

• Андрій З***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

Не раджу цей телефон. Брав цей телефон для літньої людини, дуже,дуже поганий звук,практично не чути співрозмовника і це мені,а літній людині зовсім ....

Переваги:
    Недоліки:
    Звук
    • Вадим Г***

підтверджую - взагалі нічого не чути

• Микола К***

Во время разговора нажмите опции, самый нижний пункт будет громкость.

• Светлана С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

Качество хорошее, динамики и микрофон работают отлично, вот уже год. Кнопки большие, удобные

Переваги:
    Хорошо работают динамик и микрофон, громко
    Недоліки:
    Не нашла

Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Grey

Не хочуть повертати кошти за бракованих телефон.
    Не рекомендую.
    Підтримка не компетентна.

Переваги:
    Недоліки:
    За 10 місяців користування почав нагріватись під час заряджання, після чого викинувся, надіслав по гарантії очікував більше більше двох тижнів, повідомив що хочу отримати кошти, але мені відмовили.

Телефон відправляли до нашого СЦ чи до Розетки? Судячи про "чекаю більше 2х тижнів" - це не до АСЦ напряму.
      "Підтримка" - це про кого?
      Можете надати IMEI телефону? З'ясуємо подробиці по ремонту (якщо він був у нас в СЦ взагалі).
      Найкраще спілкуватись через центр підтримки користувачів посилання

• Едуард
    Відгук від покупця. Продавець: MyMobiLife

Дивіться уважно бо на товар нема гарантії взагалі. Тільки цих 14 днів.
    Категорично не раджу.

Переваги:
    Недоліки:
    Нема гарантії. Поломався через 20 днів.
    • Продавець  MyMobiLife

Вітаю. Даний телефон є офіційним та нанього діє гарантія 12 місяців. Чи зверталися Ви до сервісного центру?

• Едуард

Звернувся в відділення Розетки, мені сказали що фірма продавець не дала гарантії на цей телефон, крім 14 днів. То я заніс в сервіс і за гроші відремонтував. Не рекомендую магазин.

• Андрій В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Purple

Це вже мій другий телефон куплений для мами. Перший задовбав зарядкою мікро-ЮСБ, вирішив оновитись на сучасну розповсюджену - тайпСІ, щоб була одна зарядка для кнопкового і сенсорного телефонів, однак як же я був здивований коли виявилось, що він не заряджається від сучасних зарядок з двома USB-C на обох кінцях, потрібно щоб кабель і зарядка, відповідно, мала ЮСБ-А з іншого боку - це перше фіаско. А друге це те, що виробник оновив прошивку і додав функцію блокування клавіатури кнопкою скидання. Це відключається мільйоном натискань в меню, але ця функція є увімкнутою в прошивці по замовчуванню, тому після вимкнення, або повної розрядки телефону вона знову активна. І це мега незручно для старшої людини, яка вже звикла до цього телефону, і в якому раніше такої проблеми не було. Виправте прошивку, хай той кому це блокування потрібне, самостійно на власний вибір його активує, а не ставте його увімкнутим по замовчуванню після включення телефону, бо це є проблемою для старших людей

Переваги:
    краще за нокію
    Недоліки:
    1. негативні зміни в новій прошивці - блокування клавіатури після вимкнення телефону; 2. не заряджається від проводу USB-C на USB-C

Дякуємо за Ваш відгук.
      Блокування кнопкою скидання є в прошивці дуже давно, нарікань не чули.
      Про зарядку кабелем Type_C з двох сторін. Цей кабель працює разом з зарядним пристроїм за протоколом Power Delivery, залізо телефону цей протокол не знає. USB-A----USB-C кабель буде заряджати,рівно як і комплетний ЗП

• Андрій В***

Представнику компанії: у старршій версії телефону із зарядкою на мікроЮСБ блокування кнопкою скидання або відсутнє, або по замовчуванню стоїть "вимкнуто", а тепер навпаки "увімкнуто". Зробіть щоб в прошивці було саме "вимкнуто" по замовчувванню, це буде значно краще оскільки не буде потрібно весь час вимикати цю функцію в налаштуваннях екрану після вимикання телефону

• Леся Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Purple

Не можливо взяти трубку при дзвінку! Перший день користування! Що робити тепер ?

Переваги:
    Ніяких поки що
    Недоліки:
    Брак

Не дуже зрозуміло, що не так з телефоном. Рекомендую звернутись для діагностки в СЦ посилання

• Оксана Г***

Така само проблема. Як вирішили?

• Сергій С***

Така ж проблема - при вхідному дзвінку пише «Обробка виклику», нажавши кнопку прийняття виклику - тиша в динаміках.
      І така ситуація постійно.

• Алла Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Red

Телефон замовила для мами. Потрібен був терміново. Отримала, перед відправкою безпосередньо їй, перевірила все, окрім вставити сімку і подзвонити
    А з цього треба було почати....
    Вона всіх чує, її - ніхто....
    Як результат - мама без телефону, мені проблема з пересиланням туди-сюди і куди його врешті викинути.
    Не раджу

Термін гарантійного обслуговування - 12 місяців. Рекомендую відправити телефон безмпосередньо в наш СЦ посилання. За необхідності можна спористатись послугами Нової пошти за наш рахунок

• Олег Б***

Та сама історія купував для бабусі. (
      Чути але дуже дуже тихо таке враження що мікрофон не працює

Рекомендую звернути увагу на розташування мікрофону - він поруч з кнопкою 7. Тож велика імовірність того, що при певному розташуванні телефона (особливо в лівій руці) мікрофон може бути притиснутий до щоки, що і призведе до "враження, що мікрофон погано працює"

• Даша Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Red

Хороший телефон, поки працює добре, використовую тільки для дзвінків, батарею тримає гарно. Рекомендую

Переваги:
    Дизайн, батарея, продуктивність
    Недоліки:
    Поки немає

Дякуємо за ваш відгук!

• Юрій Ш***

Телефон хороший,простой кнопочный.Товар дошёл
    быстро.

• Татьяна Х***
    Відгук від покупця. Продавець: Vendedor. Колір: Grey

Відпрацював 7 місяців і «помер». Я на багато і не розраховувала за ці гроші, але ж не 7 місяців

• Алексей О***

Погана якість,не рекомендую

• Техник П***

Поддержку. Телефон низкого качество. А сервис - этого бренда обманывают людей. Увы… но бренд пройдёт отбор покупателем и закроется рано или поздно. "Политика компании - а нам всё равно", этому поспособствует.

• Сергій

Погоджуюсь! Якість та організація жахливі.