Відгуки покупців про Сухий лікувальний корм для котів Farmina Vet Life Gastrointestinal дієт. харчування, у разі захворювання ШКТ, 400 г

Оцінка користувачів 4.25/5
  • Євген
    Відгук від покупця. Продавець: Tamarin Zoo. Вага 1 шт: 2 кг

Отруїлися одразу два коти після цього корму.

У першого кота виявили проблеми з ЖКТ. Під час проходження курсу лікування, ветеринар призначив саме цей корм. Першу упаковку купували безпосередньо у ветеринарній клініці — все було добре, кіт почувався чудово.

Коли корм почав закінчуватися, я вирішив замовити його у цього продавця, оскільки раніше вже купував у нього корм для інших котів (з іншими проблемами) — і тоді все було нормально.

Але вже на наступний день після вживання цього корму стан кота різко погіршився — він повністю відмовився від їжі. Ми почекали ще один день і поїхали до ветеринарної клініки, де лікарі виявили осередки запалення.

Після обстеження лікар одразу запитав, чим ми годували кота. Ми показали корм і пояснили, що це той самий корм, який купили у цього продавця. На це лікар відповів, що симптоми дуже схожі на сильне отруєння, оскільки за аналізами серйозних відхилень не було.

Через день така ж ситуація сталася і з другим котом — після вживання цього ж корму він також отримав отруєння. Ми привезли корм, яким годували обох котів, до клініки. Після перевірки лікарі повідомили, що корм не відповідає необхідним вимогам, і через це стан тварин міг бути критичним — вони навіть могли загинути. Особливо зважаючи на те, що обидва коти вже мали проблеми зі здоров’ям і фактично отримали ще одне серйозне ускладнення.

Після цього ми придбали корм безпосередньо у ветеринарній клініці. Перший кіт після серйозних ускладнень поступово почав почуватися краще та спокійно завершив лікування без жодних ускладнень. На жаль, другий кіт переніс отруєння значно важче — ми досі продовжуємо лікування.

Лікар також зазначив, що досить часто трапляються випадки, коли корм виробництва Сербії не відповідає вимогам правильного виробництва, експорту та зберігання. Хоча компанія одна і та сама, за словами лікаря, італійський корм цієї марки жодного разу не був пов’язаний із подібними випадками отруєння.

Ось така ситуація.

Недоліки:
    Попався неякісний корм
  • Микола Б***
    Відгук від покупця. Продавець: ХрумБум. Вага 1 шт: 2 кг

Все норм. Коту зайшло.

Переваги:
    Кіт їсть. Переваги говорити не хотів.
  • Елена З***
    Відгук від покупця. Продавець: ZOOPRODAG. Вага 1 шт: 2 кг

Хочу залишити відгук про цей корм...наша кицька їсть його з задоволенням. Порода в нас канадський сфинкс...зернові корма не підходять, часті діарея від них. Цей корм підійшов на 100%
    Стороннього запаха немає...термін придатності відмінний.

Переваги:
    У кицьки немає приступів діареї чи блювоти, кицька сита і не лазить по мисках...
  • Олена Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 2 кг

Цього разу корм дуже поганої якості. Корм з неприємним запахом і як жирний, кіт відмовляється їсти. Замовляли не перший раз .

• Наталія
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 2 кг

Корм гарний, кошкам сподобався. Беру не вперше - виконує своє призначення.

Дякуємо за ваш відгук!

• Дар'я С***

Коти не їдять

Переваги:
    Не знаю
    Недоліки:
    Не їдять коти

Добрий день. Лікувальні корми справді можуть бути не такими цікавими тварині, бо це дієта, тим більше хворій тварині. Але якщо цей корм призначив лікар, то краще притримуватись рекомендацій для швидшого відновлення стану вихованця.

• Неля
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 400 г

У кішечки виявили панкреатит. Вирішила цей корм придбати… але кішечка дуже примхлива до різних кормів, і думала що взагалі їсти його не буде. Але зʼїла з таким апетитом, що прийшлось ще досипати! Їй прям дуже зайшло) рекомендую
    Чи допоможе з жкт важко сказати, так як тільки перший день використання..

• Марія К***
    Відгук від покупця. Продавець: WorldPets. Вага 1 шт: 2 кг

Перейшли спершу з Purina на Monge, всі корми гастро. Хотіли щось якісне. Monge коти не зацінила від слова зовсім. Купили Farmina. Їдять із задоволенням, склад хороший.

Переваги:
    Гастро, коти їдять
    Недоліки:
    Хіба що ціна
  • Олена М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 2 кг

Кіт їсть із задоволенням, хоча у нас ниркова недостатність. Кіт вернувся у свою нормальну вагу. Їмо вже 2,5 років

Переваги:
    Подобається коту
  • Рада К***

Корм хороший, кот ест ,нам его прописал ветеринар ! У кота проблемы с ЖКТ

Переваги:
    Коту нравится
  • Коржук О***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 400 г

Корм суперовий. Мали проблему з поносом. За 3 дні почав котик ходити твердими какахами в туалет.

• Светлана Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 400 г

Котику понравился, всё пришло в норму

• Інна Р***
    Відгук від покупця. Продавець: ТрендЗоо. Вага 1 шт: 2 кг

Корм не відповідає , купляла не перший раз у інших продавців і корм виглядав по іншому . Цей мілкий , темний, запах теж не такий. На одному фото корм , який прийшов, а на другому фото - в тарілці корм , який раніше завжди купляли.

• Продавець  ТрендЗоо

Добрий день! Іноді зовнішній колір корму може змінюватися в різних
      виробничих партіях, оскільки Farmina використовує лише натуральні інгредієнти, іноді може спостерігатися мінливість їх кольору, що також відображається на гранулах чи паштеті. Ті самі види тварин можуть мати різний колір мʼяса, темніший або світліший, і це відображається на кольорі корму. Farmina нe використовує жодних штучних барвників для уніфікації різних партій. Таким чином, поява різних відтінків кольору в кормі є нормальною і не впливає на якість їжі чи ії харчові
      характеристики. Сертифікат якості на вимогу Розетки ми прикріпили, товар оригінальний, у нашому магазині нема підробок, працюємо лише з офіційними представниками в Україні. Дякуємо за Ваш відгук і вдалих покупок!

• Світлана З***
    Відгук від покупця. Продавець: ХаткаЗоо. Вага 1 шт: 2 кг

• Дронова Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 2 кг

Отличный лечебный корм. Ветеринар прописал для кошки с проблемами ЖКХ и обостренным панкреатитом. После 2 месяцев применения проблема ушла и результаты анализа показали восстановление. Рекомендуем.

Переваги:
    Состав и действие
  • Аліна Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 400 г

Кошеня і кішка їдять ,стул в кошеняти нормалізувався

• Аліна Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 400 г

Коти їдять на ура,запах корму не різкий

• Ігор Є***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 400 г

Дякую продавця за оперативність. Дуже професійний підхід.
    Щодо корму - кішечка мала проблеми з травленням, були поноси. Вже після кількох прийомів їжі, все стало норм))
    Кішечка задоволена. Я теж))

Переваги:
    Дієтичний корм
  • Наталія Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 400 г

Котикам зайшло на ура, вживали при розладі травлення і поносі, стан після супер

• катерина к***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 400 г

Гарний корм, запах приємний кішка їсть із задоволеннм

Переваги:
    Лікувальний