- Наталія Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 400 г
Якісний корм, нашому улюбленцю дуууже подобається! А головне - допоміг одужати!
- Переваги:
- Якість, ефективність
- Недоліки:
- АКВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 400 г
Для нашого французького бульдога, ця серія наша знахідка який порекомендував ветеринар при хворобі.
Немає алергії, є насиченість - Катерина В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 400 г
Якісний корм і дійсно гарний проти сечокамяної хвороби.
- Переваги:
- Подобається песику і дієвий
- Світлага Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 400 г
Дуже якісний корм.
- Артем Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 400 г
У собаки виявилась інфекція сечовивідних шляхів, прописали ці консерви. Вони дуже гарно допомогли.
- Переваги:
- дуже гарно допомогли
- Недоліки:
- ні
Представник постачальникаДобрий день!
Дякуємо за довіру та вибір бренду Brit VD! Щиро раді, що Ви залишилися задоволені.
Бажаємо Вам гарного дня!
- Людмила Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 400 г
У собаки сечокам'яна хвороба. Ці консерви просто знахідка.
- Антон К***Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 400 г
Чудовий корм для собаки. Гарно знімає запалення. Повноцінний збалансований корм. Тому можна на ньому бути без додаткових інших кормів.