Сток. Уцінені, вживані, відновлені товари. До -60% на обране

Відгуки покупців про Сковорода для млинців Maysternya чавунна з дерев'яною ручкою 22 см (220-25)

Оцінка користувачів 4.9/5
на основі 162 відгуки
  • Станіслав Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Далайн. Діаметр: 24

Все супер. За таку ціну просто чудове рішення

• Продавець  Далайн

Дякуємо за відгук)) Смачних та корисних страв!

• Тетяна О***
    Відгук від покупця. Продавець: Далайн. Діаметр: 22

Давно хотіла відмовитися від посуду з тефлоновим покриттям і знайшла альтернативу в чугуні, так як він виявився найбезпечнішим та підходить для усіх страв.
    Сковорідка прийшла з невеликими подряпинами приблизно по центру, продавець мене запевнив, що на якість смаження це не впливає і це дійсно так. Обробила так як написано в інструкції ще й стару велику сковорідку яка була покрита іржею, а викинути я не наважувалася - тепер у мене дві надійні сковорідки. Маленьку брала для млинців, нічого не пристає - головне дотримуватися інструкції користування.

Переваги:
    Безпечний сплав, підходить для усіх продуктів
    Недоліки:
    Чим більший діаметр, тим важча
    • Продавець  Далайн

Дякуємо за такий детальний відгук! Раді, що сковорідки вам сподобалися та навіть вдалося відновити стару. Нехай служать довго й радують смачними стравами!

• Лариса К***
    Відгук від покупця. Продавець: Далайн. Діаметр: 24

Вітаю! Це вже друга сковорода, якою ми користуємося. Якість відміна, якщо правильно підготувати до використання.

• Продавець  Далайн

Дякуємо за відгук! Дуже раді, що ви вже вдруге обираєте наші сковороди. Користуйтеся із задоволенням!

• Катерина Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Далайн. Діаметр: 22

Чудова сковорода! Користуюся з червня місяця 2026 року. Я задоволена! Хто б що не казав, але яєчня на чавунній сковорідці набагато смачніша як і млинці.
    Дякую за якість!

Переваги:
    На відміну від пошкодженого тефлону, чавун не виділяє токсичних речовин при перегріванні та довговічність.
    • Продавець  Далайн

Щиро дякуємо за такий теплий відгук! Дуже приємно, що ви задоволені сковородою та вже кілька місяців із задоволенням нею користуєтеся. Нехай і надалі радує вас смачними яєчнями, млинцями та іншими стравами!

• Іван
    Відгук від покупця. Продавець: Далайн. Діаметр: 24

Моя перша чавунна сковорідка. В експлуатації показала себе нормально. Користуюсь майже щодня, і класно що вона немає тефлону, тобто сковорідка «вічна» за умови правильного користування. Фактично, головне правило, те що треба витирати насухо після миття і не залишати мокрої їжі в ній надовго (години).

Переваги:
    Довговічність, якість
    Недоліки:
    Вага
    • Продавець  Далайн

Дякуємо за детальний відгук! Нехай сковорідка служить вам довгі роки!

• Юлія С***
    Відгук від покупця. Продавець: Perfect Plates. Діаметр: 24

Хороша,якісна сковорода. Млинці не прилипають. Рощмір ідеальний. Рекомендую.

Переваги:
    Розмір,чавун
  • Анна Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Далайн. Діаметр: 22

Все добре, зробила підготовку згідно інструкції. Млинці пече гарно

Переваги:
    Самі плюси
    • Продавець  Далайн

Дякуємо за Відгук! Бажаємо Вам безліч приємних кулінарних вражень!

• Виталий Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Далайн. Діаметр: 24

Придбав цю сковороду, дуже задоволений покупкою, але є одне но
    Жарити млинці на ній видасться не кожній господині, чавунна сковорідка дещо важкенька для такого.

Переваги:
    Дуже гарна сковородка
    Недоліки:
    Важка для жарки млинців
    • Продавець  Далайн

Дякуємо за відгук! Нехай кожен рецепт вдається легко та з любов'ю!

• Артем
    Відгук від покупця. Продавець: Далайн. Діаметр: 24

Купили дві - для млинців і велику. Чомусь не вийшло велику сковорідку з першого разу прокалити, але потім все вийшло. Сковорідками задоволені!

Переваги:
    - чугуній!)
    - товщина стінок і дна - набагато краще і рівномірно прогрівається в порівнянні з алюмінієвими та подібними до них
    Недоліки:
    Є невеликі раковини на великій сковорідці, але не критичні, як для мене
    • Продавець  Далайн

Дуже раді, що Ви задоволені покупкою! Смачних страв та гарного настрою!

• Светлана М***
    Відгук від покупця. Продавець: Далайн. Діаметр: 22

Довго я з нею гралась поки не прожарила з сіллю.Рекомендації з інструкції не допомогли.Зараз все гаразд,жарю все не пригорає.Котлетки,риба,яєшня,ну і звичайно млинці.Якість відмінна.Рекомендую.

Переваги:
    Довговічність.
    Недоліки:
    Немає.
    • Продавець  Далайн

Дуже приємно, що Ви задоволені! Бажаємо Вам безлічі смачних кулінарних експериментів!

• Наталія Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Далайн. Діаметр: 22

Доброго дня. Сковорідка супер. Щодня в роботі. Тепер маємо посуд, що не шкодить здоров'ю. Окреме спасибі за чітку інструкцію до підготовки сковорідки перед приготуванням.

• Продавець  Далайн

Щиро дякуємо! Смачних страв та приємних моментів на кухні!

• Лариса П***

Імба

Переваги:
    Гарна, дуже сподобалась.
    Недоліки:
    Ніт
    • Продавець  Далайн

Дуже приємно отримувати такі відгуки! Бажаємо лише позитивних вражень від користування!

• Андрій Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Далайн. Діаметр: 24

Добрий день, сковорідка чудова, млинці виходять відмінні, недоліків поки не бачу )
    Дякую Вам за гарну якість!

• Продавець  Далайн

Раді, що Вам сподобалося! Користуйтеся із задоволенням!

• Блохіна О***
    Відгук від покупця. Продавець: Далайн. Діаметр: 24

Чудова сковорідка! Просто супер! Всі чавунні сковорідки це чудо. Дякую виробнику за якісні товари!

Переваги:
    Нічого не прилипає, чудово прогрівається, пропікається і протушковується.
    Недоліки:
    Відсутні
    • Продавець  Далайн

Дуже приємно, що Ви задоволені! Дякуємо за довіру!

• Світлана Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Далайн. Діаметр: 24

Сковорода сподобалась. До цього не мала досвіду приготування їжі на чавуні. Підготувала її за інструкцією, тільки олію застосовувала лляну. Диму в кухні було дуже багато. В мене витяжка не працює, тож трохи це було не дуже зручно.
    Млинці не приставали з першого ж разу, тільки трохи прихватився перший по центру сковорідки. Підчепила лопаткою і далі все було норм. Кожного разу перед наливанням тіста трохи змащувала рафінованою олією силіконовою кісточкою. Лопатка в мене пластикова Тефаль (яка була), трохи хвилювалася, чи не почне плавитися чи ще щось - не почала.
    Порівняно з Тефалевою сковорідкою з однієї й тієї ж кількості тіста вийшло трохи менше млинців. На чавунній скоріше тісто починає пропікатися, тому трохи гірше розподіляється по поверхні. Та ще й вага впливає, важкувато швидко повертати сковорідку. Треба трохи приловчитися. Може це тільки в мене так виходить, не знаю.
    Ще смажила телятину і припікала молоду капусту половинками. Вийшло як на грилі, смачно.
    Кришка з Тефаль на 24 см підійшла ідеально

Переваги:
    Якісна чавунна сковорода, сподіваюсь, що служитиме довго. Не за всі гроші світу. Душевна інструкція. Зроблена в Україні
    Недоліки:
    Немає. Хіба що вага. Але це не критично, враховуючи переваги
    • Продавець  Далайн

Щиро дякуємо Вам за такий детальний і теплий відгук! Нам надзвичайно приємно, що Ваше перше знайомство з чавунним посудом виявилося вдалим та залишило позитивні враження.
      Бажаємо Вам ще багато смачних страв, приємних кулінарних експериментів та задоволення від користування чавунним посудом! Гарного Вам дня та мирного неба!

• Михайло К***

Супер дуже подобається!
    Якість , вічна!!!

Переваги:
    Якість і дерев'яна ручка
    • Продавець  Далайн

Дуже раді, що Вам сподобалося! Смачних страв!

• Олександр М***
    Відгук від покупця. Продавець: Do_domu. Діаметр: 24

Досить добротна якість! Треба зробити правильно покритя, так як пишутю в інструкції і все чудово.

Переваги:
    Гарна якість за свою ціну
    Недоліки:
    Не має
  • Олена П***
    Відгук від покупця. Продавець: Далайн. Діаметр: 24

Шикарная сковородка Блинчики идеально пропекаются, пористые, сковородка имеет естественный антипригарный слой. Я очень довольна. Жалею, что раньше не купила, а бесконечно меняла тефлоновые)

Переваги:
    Экологично и безопасно, долговечно
    • Продавець  Далайн

Дякуємо, що обрали нас! Нехай готувати буде в задоволення!

• Олександр
    Відгук від покупця. Продавець: Далайн. Діаметр: 24

Дуже сподобалась у використанні. Якщо це ваша перша чавунка - краще ознайомитись з рекомендаціями, подивитись відео. Перший запуск через електричну духову шафу.
    Повністю виправдала очікування. Пакування, сервіс та спілкування з менеджером - все супер. Загалом замовив 3шт: дві млинцеві та стандартну.

Переваги:
    Якість, ціна, дизайн
    Недоліки:
    Відсутні
    • Продавець  Далайн

Дуже раді, що Вам сподобалося! Смачних страв!

• Юлія М***
    Відгук від покупця. Продавець: Perfect Plates. Діаметр: 22

Проколила на газу. Перше приготувала деруни. Дуже сподобалось.

Переваги:
    Тяжка сковорідка гарно смажить.
    Недоліки:
    Не змогла відкрутити дерев'яну ручку.
  • Анна Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Далайн. Діаметр: 22

Все згідно опису, але ще треба пройти підготовку до використання

• Продавець  Далайн

Дякуємо за ваш відгук)) Смачних вам страв і приємного користування!

• Оксана А***
    Відгук від покупця. Продавець: Далайн. Діаметр: 24

Перед першим використанням зробила все,як написано в інструкції.То ж все чудово.Абсолютно задоволена пательнею.

Переваги:
    Довговічність чавуну.Не має проблем з тим,що треба трястись над покриттям.
    Недоліки:
    Не має.Може когось напружують маніпуляції перед першим використанням,але це важливо за для довговічності у використанні.
    • Продавець  Далайн

Щиро дякуємо за Ваші слова та довіру до нашої продукції!

• Олександр Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Далайн. Діаметр: 24

Пательню поміняли на потрібну, дякую. продавця рекомендую.

• Продавець  Далайн

Дякуємо за зворотний зв’язок! Нехай виріб і надалі тішить Вас у користуванні!

• Юлія М***
    Відгук від покупця. Продавець: Perfect Plates. Діаметр: 22

Добротна тяжка сковорідка

Переваги:
    На десятків років.
    Недоліки:
    Дуже тяжка
  • Олександр Г***

Замовив на 24см і кришку 24 для неї, а прислали пательню на 22, а кришку на 24

Переваги:
    Поки немає
    Недоліки:
    Прислали не ту пательню
    • Продавець  Далайн

Доброго дня)
      Так, звісно, ми оформимо повернення, адже це наша помилка. Просимо вибачення за незручності.

• Сергій Г***

Все супер!

• Продавець  Далайн

Дякуємо за відгук)) Смачних страв!

• Ярослав
    Відгук від покупця. Продавець: Далайн. Діаметр: 24

Чудова сковорода, зроблена на совість.
    Перед першим використанням зробіть як вказано в інструкції і не знатимете неприємностей.
    Зв'язок, відправлення та доставка відбулися швидко. Однозначно рекомендую!

Переваги:
    Якісний виріб.
    • Продавець  Далайн

Дякуємо за відгук та рекомендації)) Щиро раді, що Вам все сподобалось) Смачних страв!

• Юрій О***
    Відгук від покупця. Продавець: Далайн. Діаметр: 24

Чавун є чавун. Для млинців та панкейків (й не тільки) те що треба!

Переваги:
    Чавун переміг алюміній
    Недоліки:
    Відсутні)
    • Продавець  Далайн

Дякуємо за відгук)) Щиро раді, що сковорідка Вам сподобався та виходить все смачненьким) Смачних страв!

• Стас М***
    Відгук від покупця. Продавець: Далайн. Діаметр: 24

Купували на Масницю, але тепер перейшли вд млинців і на інші страви) На ній чудово все чудово пропікається, після першої підготовки взагалі питань не виникало

Переваги:
    Універсальність і якість
    • Продавець  Далайн

Дякуємо за відгук! Мрії повинні збуватися! Супер, смачних страв)

• Олег П***
    Відгук від покупця. Продавець: Юзон

Сковорода супер

• Продавець  Юзон

Як приємно читати такі відгуки! Дякуємо, що обрали нас — будемо раді бачити вас знову серед наших клієнтів!

• Наталія Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Далайн. Діаметр: 24

Дякую за пательню! Рекомендую продавця, відправили швидко. В посилку поклали інструкцію, щітку. Я не думала що треба перед тим як використовувати робити хоть щось, але продавець все в інструкції пояснив що потрібно робити що б пательня довго служила на кухні. А також окрема подяка за відривний календарик, він дуже гарний і в тему)))

• Продавець  Далайн

Дякуємо за відгук та рекомендації)) Щиро раді, що Вам сподобалось все та інструкція була корисна. Смачних страв!

• Євген Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Далайн. Діаметр: 24

Вже не першу сковорідку купляю цього бренду. Я поступово замінюю всі свої сковорідки які в мене були з тефлоновим покриттям на чавун! Продавець обслуговує на всі 100%. Дуже швидко відправили. Якість виробів на високому рівні. В комплекті інструкція дуже змістовна, першу прожарку робити легко. Рекомендую навіть не сумніватись у виборі!

Переваги:
    Це сковорідка на все життя!
    Недоліки:
    Відсутні
    • Продавець  Далайн

• Яніна К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 24

Сковорідку не забрала, поверхня була з дефектами.
    Шкода, бо вона мені дуже сподобалася.
    Хотіла б придбати таку ж саму за такою ціною, як я замовляла але без дефектів.

Переваги:
    Недоліки:
    Дефект поверхні
  • Гальченко Е***
    Відгук від покупця. Продавець: Далайн. Діаметр: 22

Кожний ранок роблю небагато млинів на сніданок, до цього була пательня з покриттям але її вистачає на рік далі покриття пошкоджується. Замовила цю, все ж таки екологічно безпечніша. З початку я зробила як в інструкції, підготувала пательню але не запікала в духовці. Млинці пригоріли я в шоці думала обдурили, а коли дотрималась і зробила як написано, щоб зробити антипригарний слой, то все вийшло я в шоці . Тепер сподіваюсь, що якщо щось там виділяється то це залізо а не хімія . Пательня топ рекомендую.

Переваги:
    Гарантія 100 років
    Недоліки:
    Не вгадала з розміром, треба було більшу.
    • Продавець  Далайн

Дякуємо за відгук та рекоменадацію)) Смачних страв!

• Олена К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 24

При правильній підготовці сковорідки згідно опису - прекрасна якість млинців.

Переваги:
    Гарно смажить, має крафтовий вигляд
  • Тетяна Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Юзон

Оформила замовлення на сковорідку ще 22 липня,на наступний день вже мені її відправили,що вказує на швидке і якісне реагування продавця.Після цього я іншою сковорідкою не користуюсь взагалі)Хоч вона і для млинців я на ній роблю усе.Легко миється,швидко готується,не потребує великої кількостф олії для смаження.Чесно не бачу мінусів у ній,лише плюси.Продавець також до сковорідки надіслав інструкцію по догляду,все чітко розписано і зрозуміло.Питань і претензій нуль лише похвала)Дякую за якість:)

Недоліки:
    Відсутні
    • Продавець  Юзон

Дякуємо, що обрали нас! Ми намагаємося максимально оперативно обробляти та відправляти замовлення, щоб наші клієнти отримували товари вчасно. Користуйтеся із задоволенням!