Картка Rozetka

Відгуки покупців про Кольоропоглинальні серветки K2r Colour Catcher 22 шт (9000101822427)

Оцінка користувачів 4.58/5
  • Наталія Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість прань: 22

Круті серветки .Беру не вперше.Дійсно-колір речей не змішується,і білі речі навіть стають білішими!

Переваги:
    Працюють!Ціна адекватна.
    Недоліки:
    Нема.

Наталія, дякуємо, що обираєте нашу продукцію! Користуйтеся із задоволенням!

• Тамара Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість прань: 22

Ось саме ці серветки дієві.
    Справді беруть на себе колір, якщо щось надумає линяти))

Переваги:
    Єфективність
    Недоліки:

Тамара, дякуємо за Ваш відгук та оцінку! Користуйтеся із задоволенням!

• Любовь
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість прань: 22

Ну таке собі. Паперові серветки. На початку циклу прання машинка викидає їх на дверцята, і серветки не повертаються в барабан. Залишаються білими.

Переваги:
    Шкоди немає
    Недоліки:
    Ефекту не помітила

Любов, ми цінуємо кожного нашого споживача та дякуємо за відгук. Якщо у Вас виникають питання щодо якості і складу нашого продукту - Ви завжди можете звернутися на гарячу лінію компанії Хенкель Україна за номером +38 080 050-13-13.

• Олена К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість прань: 22

Багато років користуюсь подібними серветками, в тому числі й цього виробника. Але вперше отримала серветки зі звичайного паперу. Заради експерименту додавала їх при пранні різних речей. І навіть після прання чорних речей із засобом для темних тканин ця серветка лишилась чистою

Переваги:
    Не знайшла
    Недоліки:
    Не виконують заявлену функцію

Олена, ми цінуємо кожного нашого споживача та дякуємо за відгук. Якщо у Вас виникають питання щодо якості і складу нашого продукту - Ви завжди можете звернутися на гарячу лінію компанії Хенкель Україна за номером +38 080 050-13-13.

• Оксана А***

Сподобались
    Навіть допомогли при пранні двоколірної речі, синьо-білої, де кольори вже одного разу полиняли, допомогли частково відновити білі полоски

Переваги:
    Корисна річ, працює

Оксана, дякуємо за вибір та за відгук! Раді, що Вам все сподобалося!

• Роман Б***

Добре працює.

Роман, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!

• Марина

Працюють. Рекомендую

Переваги:
    Ціна за знижкою.
    Недоліки:

Марина, дякуємо за довіру! Користуйтеся із задоволенням!

• Олександра Ф***

Серветки працюють

Олександра, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!

• Наталія Б***

Допомагають

Наталія, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!

• Максим
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість прань: 22

Виконує свою роботу на ура. Спочатку не вірив, але як спробував то зрозумів як погано було жити без цього. Рекомендую.

Переваги:
    Дійсно працює

Максим, дякуємо за довіру! Користуйтеся із задоволенням!

• Аліна С***

Ідеальні. Рекомендую.
    Чудово справляються із завданням, особливо якщо одяг із декількох кольорів. Чорно-білі або в полоску речі тепер можна прати без проблем.

Аліна, дякуємо за довіру! Користуйтеся із задоволенням!

• Светлана Л***

Справляються зі своєю задачею

Свiтлана, дякуємо за вибір та за відгук! Користуйтеся із задоволенням!

• Дарья
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість прань: 20

Дуже допомагають, якщо сумніваєтесь в речах.

• Любовь К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість прань: 20

Кидаю коли перу багато кольорових речей. Завжди щось линяє, на цю серветочку. Дякую що ви придумали такі. Якби іще по 100 шт продавали, взагалі було б фантастично.

Переваги:
    Працює
    Недоліки:
    Відсутні

Любов, дякуємо за ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!

• Рейзлина А***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість прань: 20

Не знаю, як я без них жила. Можу закидати всі речі (і червоні, і білі, і чорні) разом, і вони все вбирають

Переваги:
    Найкраща річ!
    Недоліки:

Анна, дякуємо за довіру! Раді, що вам все сподобалося! Користуйтеся із задоволенням!

• Светлана А***

Идеальный помощник
    Бросаю в стиралку и перестала бояться, что что-то полиняет
    Рекомендую

Переваги:
    Идеально убирает полинявший цвет
    Недоліки:

Свiтлана, дякуємо за довіру! Користуйтеся із задоволенням!

• Анна
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість прань: 20

Це невід'ємна річ при пранні,дива не робить,але якщо тканина трішки линяє,то колір улавлює

Переваги:
    Допомагає зберігати колір при пранні

Анна, дякуємо за вибір та за відгук! Користуйтеся із задоволенням!

• Анна
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість прань: 20

Хорошая подстраховка, если есть переживания, что ткань может полинять.

Переваги:
    Работает
    Недоліки:
    Не уверенна что при светлых и цветных сильно линяюших вещах спасет

Анна, дякуємо за вибір та за відгук! Користуйтеся із задоволенням!

• Алена У***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість прань: 20

В целом товаром довольна. Салфетки работают, со своей задачей справляются на отлично. НО Огорчило другое , заказывала 2 упаковки, по приходу одна из них была открыта и более того по количеству салфеток в пачке было меньше. Соответственно понимаю, что я оплатила этот товар, а кто то со стороны продавца,просто открыл упаковку взял пару штук, почему бы и нет....
    Не серьёзно, не приятно оссадок остался..

Переваги:
    Салфетки работают отлично
    Недоліки:
    Вопросы к отправителю

Альона, дякуємо за вибір та за відгук! Користуйтеся із задоволенням!

• Олег Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість прань: 20

Использовал эти салфетки при стирке с сушкой.
    Из десятка стирок всего лиш пару раз я эту салфетку находил в барабане после стирки. В остальных где то терялось в барабане либо растворялось.
    По моему субъективному мнению эффекта я не увидел от ее присуствия.
    Так же не советую ее использовать т.к. это может забить слив и привести машинку к поломке.

Переваги:
    Недоліки:
    много

Олег, ми цінуємо кожного нашого споживача та дякуємо за відгук. Якщо у Вас виникають питання щодо якості і складу нашого продукту - Ви завжди можете звернутися на гарячу лінію компанії Хенкель за номером +38 080 050-13-13.

• Ирина Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість прань: 20

Очень хорошие салфетки. Палочка-выручалочка при стирке. Дают возможность стирать вместе цветное и белое, не боясь окрашивания. единственный нюанс: если ткань сильно линяет при стирке, они не спасут. Спасибо Розетке за быструю доставку, комфорт в пункте выдачи. Розетка- вы большие молодцы!!

Переваги:
    Спасатель от неожиданностей
    Недоліки:

Ірина, дякуємо, що обираєте K2r Colour Catcher! Користуйтеся із задоволенням!

• ИРИНА М***

Спасибо!

Переваги:
    Раньше не знала о таком товаре))) работает!
    Недоліки:

Ірина, дякуємо за вибір та за відгук! Раді, що вам все сподобалося!

• Світлана П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість прань: 20

Не дуже вірила цій серветочці, але прала три рази і зі своєю роботою вона впоралася. Правда біле все одно прала окремо, а от кольорове було все в перемішку, від світло персикового до темно-синього. І навіть смугаста трикотажна піжама після першого прання лишилася як новенька.

Переваги:
    Проста у використанні, ефективна
    Недоліки:
    Крім загальної картонної упаковки більш ніяк не запаковані, довелося шукати таке місце зберігання, щоб виключити ймовірність потрапляння вологи

Світлана, дякуємо, що обираєте нашу продукцію! Користуйтеся із задоволенням!

• Виктория С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість прань: 20

Вікторія, дякуємо за оцінку!

• Татьяна С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість прань: 20

Можно смело стирать разноцветные вещи, не боясь что один цвет перейдет на другой, особенно, если в расцветка ткани присутствуют белые пятна. Рекомендую использовать при строке вещей, если не знаете линь или нет.

Переваги:
    Благодаря этим чудо салфетками все вещи имеют после стирки свой родной цвет и не линяют
    Недоліки:

Тетяна, дякуємо за ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!

• Михайлова А***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість прань: 20

Завжди використовую вже 2 роки. Чудова якість можна спокійно прати різнокольорові речі.

Недоліки:

Анна, дякуємо за відгук! Насолоджуйтесь найкращим захистом від нещасних випадків, пов’язаних із фарбуванням одягу. Серветки діють як магніт, який затримує будь-який барвник для максимального захисту. Користуйтеся із задоволенням!

• Юлия Ш***
    Продавець: Rozetka. Кількість прань: 22

Нікому, ніколи не рекомендую ці серветки. Дотримуючись інструкції поклала в барабан. Серветка після прання зникла. Після цього відносно нова (2 роки) пральна машина почала погано зливати воду. Відкрити фільтр було неможливо, довелось розбирати пральну машину. І що ви думаєте, вона застрягла в фільтрі таким чином що не давала відкрити його тим самим.

Переваги:
    Не помітила
    Недоліки:
    Застрягла в фільтрі

Юлiя, ми цінуємо кожного нашого споживача та дякуємо за відгук. Якщо у Вас виникають питання щодо якості і складу нашого продукту - Ви завжди можете звернутися на гарячу лінію компанії Хенкель Україна за номером +38 080 050-13-13.

• Рита Б***
    Продавець: Rozetka. Кількість прань: 20

Товар доставили быстро .
    Качество соответствует цене

Переваги:
    Выполняют свою работу
    Недоліки:

Ріта, дякуємо за довіру! Раді, що вам все сподобалося! Користуйтеся із задоволенням!