- Антон Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 55". Колір рамки: Чорний
Изначально было много сомнений, хотел купить LG C2(или 3) серый, но взвесив все плюсы и минусы обратил внимание на данный ТВ. Был расстроен и максимально скептичен, особенно после того, как услышал некий писк при просмотре сцен высокой яркости. Скрипя зубами смотрел контент, играл ПС5 и понял, что все плюсы этого ТВ полностью перебивают его незначительные минусы, тем более писк легко убирается понижением яркости или локального затемнения. Игровые функции ТВ идеальны (для ПС5 например), качество картинки на высоте, черный цвет здесь действительно солидный, а звук действительно впечатляет (для базового пользования). Больше ни капли не жалею, что выбрал данную модель. Скоро будет год как пользуюсь
- Переваги:
- Отличная картинка, быстрый отклик, есть всё для гейминга на ПС5, звук
- Недоліки:
- Есть писк при высокой яркости сцены
Представник брендуДобрий день, дякуємо за ваш відгук!
- СергійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 55". Колір рамки: Чорний
Доставили телевізор без диспенсера в подарунок. Чат-бот не надає відповіді вже декілька годин, не дзвонять менеджери...
- Переваги:
- Ще не вмикав ТВ
- Недоліки:
- Подарунок [диспенсер] не доставили
Представник брендуДобрий день, дякуємо за ваш відгук!
- Андрій В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 55". Колір рамки: Чорний
Після кількох місяців користування даним телевізором, можу сказати що він вартує своїх коштів. Все працює надійно та без глюків. Рекомендую.
- Переваги:
- Хороша якісь за свої кошти.
Представник брендуДобрий день, дякуємо за ваш позитивний відгук!
- Сергей Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 55". Колір рамки: Чорний
Гарна упаковка, все доїхало без ушкоджень, зручна підставказнизу, перевірив на биті пікселі самостійно, битих не має, суперський звук, навіть з перебором для кімнати де знаходиться, тягне 4 к з ютуба, так само як і фільми без лагів, картинка шикарна, насичений чорний, Hdr працює, підключав ноут через кабель, 4к теж працює. За свої гроші, апаратом задоволений
- Переваги:
- Звук, картинка
- Недоліки:
- Ще не знайшов
Представник брендуДобрий день, дякуємо за ваш позитивний відгук!
- Сергій В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 55". Колір рамки: Чорний
Чудовий телевізор, покупкою задоволений.
- Переваги:
- Яскравість, звук, якість зображення.
- Недоліки:
- один битий піксель
Представник брендуДобрий день, дякуємо за ваш позитивний відгук!
- Юрій К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 65". Колір рамки: Чорний
Довгого користувувався звичайним бюджетним romsat led 55” телевізором. HDR та QLED вражають, фільми на нетфлікс стали більш обʼємними. Хвилювався за операційну систему, та виявилась зручнішою за android tv.
65-та діагональ оптимально підійшла для перегляду з 2.5 м- Переваги:
- В більшості сцен звучить краще за JBL bar 300
Пульт приємний на дотик - Недоліки:
- Багато зайвих кнопок на пульті
Представник брендуДобрий день, дякуємо за ваш відгук!
- Андрій А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 55". Колір рамки: Чорний
Хотів купити ТВ самсунг але після безлічі переглядів відео оглядів та порівнянь характеристик все ж зупинився на даній моделі. Аналог схожого за характеристиками самсунга буде до відсотків 50ти більша.
Слід також підкреслити досить швидку та безвідмовну роботу операційної системи Vidaa (за 2 місяці не було жодних глюків).
Також може не порадувати підтримка багатьох форматів відео та звуку при перегляді з зовнішнього диску (як раз у самгунг зі звуковими доріжками не склалося, лише .ac3).- Переваги:
- Потужний та якісний звук
Чітка картинка
Багато різноманітних налаштувань та аплікейшнів
Підтримка різних форматів відео та звуку
Ігровий режим - Недоліки:
- Пульт дистанційного керування спершу не сподобався - забагато кнопок, потім звикаєш.
Представник брендуДобрий день. Дякуємо за ваш позитивний відгук! Приємного користування.
- Геннадий
Подскажите, пульт указка с голосовым поиском?
Представник брендуДякуемо за ретельний відгук та коментар!
Щодо пульта, то він з голосовим керуванням, але не є пультом указкою!
- ХххВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 55". Колір рамки: Чорний
Задоволений на всі 100!
Разом з телевізором замовив перевірку на биті пикселі за 400 грн, перевіряли працівники магазину Rozetka в моїй присутності... жодного битого пікселя!
Доволі міцний, а тому не легкий (20 кг)...Зручне керування, можливість налаштувати інтерфейсу на українську мову, в тому числі і голосове керування.
Дуже яскравий, зазвичай дивлюсь фільми на 50% яскравості від максимальної і цього достатньо. Операційна система Vidaa не гірше за андроід, зручна та швидка. По параметрам не гірша за самсунг чи LG а ціна на порядок нижча!
Представник брендуДобрий день, дякуємо за Ваш позитивний відгук!
- Дмитрий Ю***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 55". Колір рамки: Чорний
Дуже задоволений телевізором. Якість та яскравість зображення вражає. ОС працює швидко. За таку ціну, це найкраще що зміг знайти. Одно що поки засмучує, не запускаються фільми у МЕГОГО в якості 4к, але це скоріше я щось не налаштував.
- Переваги:
- Повністю задоволений покупкою
- Андрій
Все працює якщо сплачувати 369грн/міс. Інакше - ніяк, не андроїд.
- Дмитрий Ю***
У мене Мегого підписка максимальна. 4к відео почало працювати коли в МЕГОГО зробили патч у кінці лютого
- Денис Б***Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 55". Колір рамки: Чорний
Пользуюсь не так давно ТВ но уже успел найти недостатки и они довольно весомые, также хочу подметить и хорошие стороны.
Начну с плохого, это системная оболочка и она явно хромает особенно в браузере ( очень редко но случается) исчезает курсор мыши.
Теперь о хорошем, качество изображения не хуже чем на именитаых брендах за свои деньги топ, звук тоже солидный для меломанов возможно и маловато но для повседневных задач более чем. Ещё одно не менее важая деталь, я конечно не спец по данным вопросам но все же, как по мне тут явно завышенный показатель герцовки экрана, картинка не такая плавная как на 120 грц у конкурентов, 100грц возможно но точно не 144грц
Всем удачных покупок- Переваги:
- Качество картинки, звук
- Недоліки:
- Частота обновления экрана, программная оболочка
Представник брендуВідповідь від представника бренду:
Дякуємо за ваш детальний відгук та за те, що поділилися своїм досвідом використання телевізора Hisense miniLED 55U8KQ.
Ми цінуємо вашу чесність щодо недоліків. Щодо програмної оболонки та зникнення курсора в браузері — рекомендуємо переконатися, що встановлено останнє оновлення програмного забезпечення, оскільки ми постійно вдосконалюємо роботу системи для підвищення стабільності. Якщо проблема залишиться, зверніться до нашої служби підтримки — ми допоможемо вирішити це питання.
Щодо частоти оновлення екрана, модель 55U8KQ дійсно підтримує частоту до 144 Гц у відповідних умовах (наприклад, при підключенні через HDMI 2.1). Відчуття меншої плавності може бути пов’язане з налаштуваннями зображення або вмістом із меншою кадровою частотою. Рекомендуємо перевірити режим зображення та активувати функцію VRR (Variable Refresh Rate) у налаштуваннях для досягнення максимальної плавності.
Дякуємо за вашу думку — ваші коментарі допомагають нам покращувати наші продукти та обслуговування. Якщо виникнуть додаткові питання, будь ласка, звертайтеся до нашої служби підтримки. Вдячні, що обрали Hisense!
- Олег К***Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 55". Колір рамки: Чорний
Як власник u8 kq -можу констатувати що модель +- збалансована.
Єдиний момент, для мене не зрозуміло, який алгоритм роботи автозатемнення екрану і чи є він взагалі.
В меню зміна цього режиму ніяк не впливає на вивід зображення .
Яскраві сцени ріжуть очі при перегляді у темній кімнаті- Переваги:
- Альтернатива
- Недоліки:
- Не без них
- Сергій
В темній кімнаті взагалі шкідливо дивитися на екран телевізора або смартфона. Через високу контрасність між яскравим екраном і темним фоном портяться очі. Краще включати якусь підсвітку, настольну лампу
Представник брендуВітаємо, ваша думка дуже важлива для нас! Ми прагнемо до того, щоб кожен наш клієнт був задоволений, тому ваш відгук для нас є цінним зворотним зв'язком. Ваш відгук допоможе нам стати кращими. Ми будемо використовувати ваш відгук, щоб покращити наші продукти та послуги.
- Антон Ш***Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 55". Колір рамки: Чорний
Телевізор супер! Картинка яскрава, швидко працює система, якісний звук. З ПК працює в 144гц та 4к з низькими затримками. Яскравість як на мене дуже висока. Вночі світить як прожектор). Дивлюся з відстані 2,3м - розміру достатньо, більше точно не треба))
- Переваги:
- Якість картинки, швидка система, звук
- Недоліки:
- Деякі налаштування недуже зрозумілі.
- Олег К***
З приводу яскравості - так і є ,світить як скажений.
Навіть при максимально закручених налаштуваннях.
Для темної спальні зовсім не варіант.
Його місце у світлій /сонячній вітальні
- Andrii V***
В мене 55u8qf, 2021р відносно яскравості спробуйте вибрати нічний режим, і в ньому енергозберігаючий режим потім кнопка вниз => і зменшити підсвічування до потрібного рівня, я його знайшов через місяць. Думаю схожі мають бути налаштування з моєю моделлю
- ИгорьПродавець: Rozetka. Діагональ екрана: 55". Колір рамки: Чорний
Выглядит премиально. Очень достойный звук. Быстрая операционная система. Неплохой черный цвет, но не настолько, как разрекламировали. Не читает внешний SSD, хотя ее переваривают мои более старые телевизоры Samsung и LG. От техпддержки ноль реакции. Двоякое мнение(((. Может продам
- Переваги:
- Хороший звук, экран
- Недоліки:
- не читает внешний SSD. Черный цвет ну не такой, как его восхваляют и чуть ли ни как в OLED экранах)
Представник брендуВітаємо! Рекомендуємо звернутись до технічного відділу: service @gorenje.ua. Наші фахівці з радістю нададуть відповідь на всі ваші запитання.
- Павел Б***Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 55". Колір рамки: Чорний
Як можна було створити такий класний ТВ з гарним звуком (доречі більш менш збалансованим) гарним дизайном та і взагалі майже всі параметри на висоті.. і придумати продавати його з ViDA. Неможливо нормально користуватися. Дизайн, функціонал цієї системі гірше ніж на трійку.. після android tv користуватися неможливо. Читаю коменти типу "читаэ все з флешки", э українська мова. Типу це перевага - це повинно бути "по замовчуванню". На сьогодні навіть китайці дають операційну на google tv і там все добре з перекладом. З приводу читання форматів - завжди можна поставити нормальний плеєр.. але не на віда. Рішення знайшлось - купив smart tv приставку.. Але в тэліку за такі гроші гарний процесор який тепер просто не потрібен бо прийшлося купляти інші мозги.. коротше кажучи хто пізнав андроїд на іншу систему не вернеться. Ну ще можна веб ос накрайняк але точно не віда.
- Переваги:
- Гарна картинка, якісний звук, класний преміум дизайн, нормальні матеріали корпусу.
- Недоліки:
- Жахлива операційна яка зводить усі плюси на 0.
- АндрійПродавець: Rozetka. Діагональ екрана: 55". Колір рамки: Чорний
Если Вам хватает Ютуб и проплаченого телевидения, то это лучший выбор.
Если хочется большего, то сразу покупайте приставку или другой телевизор.- Переваги:
- Отличная картинка
- Недоліки:
- VIDAA полный отстой. Установить в Украине ничего невозможно (даже плеер для просмотра с флешки). )
- Максим Л***Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 55". Колір рамки: Чорний
Користуюсь вже 2 тижня, тв дійсно з яскравими і "сочними" передачами кольорів, гарний звук, навігація швидка і зручна.
- Переваги:
- Ціна-якість, кольолори насичені, чітке зображення, класний алюмінієвий пульт
- Недоліки:
- Поки що не виявив.