Сток. Розпродаж залишків до −60%

Відгуки покупців про Окуляри для плавання Renvo Jinsuo Уні Anti-fog Сірий OSFM (2SG140-02)

Оцінка користувачів 4.33/5
  • Відгуки про товар продавця Multi Athlet Store
  • Олег Ф***
    Відгук від покупця. Продавець: Multi Athlet Store. Колір: Black

Гарні окуляри , але через 2 тижні почали пітніти. Можливо не правильно користувався.

• Костянтин Ж***
    Відгук від покупця. Продавець: Multi Athlet Store. Колір: Black

Слабенький клас, наступного разу подорожчі брати

Переваги:
    Відсутні
    Недоліки:
    Резинка регулюється позаду
  • Денис
    Відгук від покупця. Продавець: Multi Athlet Store. Колір: Light Blue

Окуляри непогані, але прийшли без змінних кріплень для переносиці через що є певний дискомфорт при використанні

Переваги:
    Пристойна якість
    Недоліки:
    Невідповідність комплектації, відсутність деяких елементів
  • Яніна С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Grey

Моя прелесть! Отличные очки для занятий в бассейне. Цена/качество/функционал. Не запотевают, не пропускают воду, практически не ощущаются (насколько это возможно). Рекомендую. Единственный недостаток - достаточно хрупкий чехол; один раз упал - и крепление отлетело; обидненько, но не смертельно

Дякуємо за такий емоційний і теплий відгук. Дуже приємно, що окуляри для плавання Renvo Jinsuo Вам сподобались. Щодо чохла- дякуємо, що зазначили цей момент, але він більше для комфортного зберігання та транспортування і може не витримати падіння на плитку чи іншу тверду поверхню. Нехай окуляри ще довго тішать Вас і допоможуть зробити тренування легшими та приємнішими.

• Олександр С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Grey

Мені сподобались. гарні окуляри

Переваги:
    Не пропускають воду
    Недоліки:

Дякуємо за відгук, приємно чути, що окуляри для плавання Renvo Jinsuo Вам сподобались та підійшли за розміром. Бажаємо щоб кожне тренування приносило лише задоволення та гарний настрій.

• Володимир Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Turquoise

Дитина задоволена

Переваги:
    Все добре
    Недоліки:
    непомітив

Дякуємо за відгук. Приємно чути, що дитина задоволена- це найкраща оцінка! Радий, що все підійшло й товар виправдав очікування. Бажаємо комфортного користування та гарного настрою на кожному тренуванні!

• Анастасія Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black-Blue

Поки недоліків не помітила. Відмінне пакування, чудово тримаються, вода не проходить.

Переваги:
    Регулюються, добре тримаються, не проходить вода
    Недоліки:
    Не помітила

Дякуємо за відгук. Раді, що окуляри виправдали очікування. Бажаємо комфортного користування!

• Ігор Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

Досить непогані окуляри. Використовую в басейні. Гарний баланс ціна/якість

Переваги:
    Добре тримаються. Зручний футляр для зберігання
    Недоліки:
    Інколи утворюється конденсат і пропускають воду

Дякуємо за відгук. Раді, що окуляри в цілому виправдали очікування та зручно використовуються в басейні. Зауваження щодо конденсату врахуємо. Рекомендуємо після кожного використання промивати окуляри чистою водою та уникати дотику до внутрішньої поверхні лінз, щоб зберегти антифог-покриття.

• Анна
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Turquoise

Обирала окуляри для новачка, орієнтувалась на опис та помірну ціну.
    Використала 1 раз в басейні, поки можу поставити найвищу оцінку, усі вимоги ці окуляри задовольнили.
    До очей прилягають мʼяко, слідів після годинного тренування не залишили. Розмір хороший на середнє жіноче обличчя, можливо і на підлітка підійдуть. Резинки гарно регулюються та тягнуться. Не протікають та не запотівають, що найголовніше!
    Не знаю, як будуть носитися далі, але за свою ціну вони вище всяких сподівань!
    Розетці як завжди дякую за оперативність та сервіс!

Переваги:
    Ціна, якість
    Недоліки:
    Поки не виявила

Дякуємо за розгорнутий і змістовний відгук! Приємно знати, що окуляри виправдали Ваші очікування. Сподіваємось, що й надалі окуляри будуть тішити комфортом і надійністю. Дякуємо за довіру!