- Костюченко А***Відгук від покупця. Продавець: CHAMPS. Вага 1 шт: 0.25. Колір: Чорний + Синій
Дуже задоволені покупкою. Обтяжувачі для рук і ніг відповідають опису, якість хороша. Продавець оперативно зв'язався, надав усі необхідні документи, які ми просили. Замовлення було оформлено та відправлено без проблем.
- Переваги:
- Оперативно, товар відповідає опису.
- Недоліки:
- Продавець CHAMPS
Аліна,дякуємо за довіру та відгук! Нам важливо знати, що ви задоволені якістю нашої продукції та обслуговуванням! Гарного користування!
- Ганна Л***Відгук від покупця. Продавець: CHAMPS. Вага 1 шт: 2. Колір: Чорний + Синій
В общем целом хорошо. Но есть один дефект. Один утяжелитель без железных штучек.
- Продавець CHAMPS
Ганна,щиро дякуємо за відгук !Нам дуже приємна ваша оцінка! Користуйтеся із задоволенням )Будемо ретельно перевіряти при відправлені,щоб однакові фіксатори були.Дякуємо,що поділились враженнями!
- Максим Г***Відгук від покупця. Продавець: CHAMPS. Вага 1 шт: 2. Колір: Чорний + Синій
замовив в чорно синьому кольорі, на 2кг сидять класно та зручно
- Переваги:
- зручні
- Недоліки:
- немодна змінити вагу вручну
- Продавець CHAMPS
Максим,дякуємо, що поділилися враженнями. Користуйтеся із задоволенням!Завжди Вам раді)
- Оксана Ч***Відгук від покупця. Продавець: CHAMPS. Вага 1 шт: 3. Колір: Чорний + Синій
Фирма веников не вяжет! Я довольна.Прочная ткань ,крепкие ленты.Супер.
- Переваги:
- Качество хорошее
- CHAMPS
Оксана, благодарим за отзыв))