Оплачуйте Карткою Rozetka

Відгуки покупців про Навушники Type-C с экраном Беспроводные bluetooth a9 блютуз

Оцінка користувачів 3.6/5
  • Людмила Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

Jbl класна фірма, але сумно, що ці навушники дуже швидко стали погано заряджатися. Ще й року не минуло. Неприємно

• Віталій Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: White

Звук непоганий, не гучні, нічого особливого. Резинки відпали через рік. Навушиники перестали заряджатись. Купував 29.06.2022

Переваги:
    Непоганий звук
    Недоліки:
    Вистачило на 2 роки. Низька гучність

• Андрій Я***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

Придбав вже деякий час назад. Працюють майже безперервно, у вусі сидять міцно. Дуууже задоволений товаром

Переваги:
    Форма, час роботи
  • Андрей К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Pink

Краще навіть ніж маршал

Переваги:
    Довго не разряжаються та далекобійні
  • Євген У***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: White

Порівняти особливо нема з чим. Наче працюють.
    На Mac треба міняти в налаштуваннях мікрофон шоб був не з навушників, а з ноутбуку, а то звук з ехом якимось.
    Іноді не контачить зарядка і одне вухо виявляється розряджене (рідко)
    Резинки (та сіточки) за рік повідвалювались, але на роботу це не впливає.
    Метрів за 5 від компа працюють норм.
    Вцілому не топ, але і не прям шоб хлам

Переваги:
    Ціна, наче працюють
    Недоліки:
    За рік повідпадали резинки та сіточки
  • Ярослав
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Blue

Пользуюсь год.
    , сам по себе бокс работает хорошо,но при жёлтом заряде плохо заряжает наушники.

Переваги:
    Наушники хорошо держут заряд
    Недоліки:
    Плохо заряжает
  • Владислав К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

Користуюся кілька днів. Дуже гарна якість. Звук як для мене дуже чудовий, чистий, ніяких шумів чи репіння навіть на повну гучність. Мікрофон теж непоганий, розмовляв під час дощу, то співрозмовник навіть не зрозумів, що я в навушниках поки сам не запитав як мене чутно. По заряду поки що не скажу, як пройде час, допишу відгук.

Переваги:
    Якість, чистий звук, мікрофон.
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

Користуюся вже 3 місяці. Мають відчутну затримку при перегляді тв… якщо брати їх суто для просування музики, то цілком адекватний варіант, якщо хочете брати їх для перегляду фільмів і т д, то не рекомендую.

• Сергей Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

За тиждень роботи все супер

• АЛЕКСАНДР С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

Вже рік користуюсь, вони мені дуже подобаються!

• Тарас Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

За півтора року, батарею тримають, з ладу не вийшов жоден наушник. Звук шикарний. Рекомендую

Переваги:
    Батарея, звучання
    Недоліки:
    Не виявив
  • Андрій Л***
    Відгук від покупця. Продавець: AudioTeam. Колір: Black

На свої гроші - саме те, АЛЕ. Зламались через 5 міс. користування. Продавцю (Portativ) - прийняли в сервіс, усунули поломку, пересилка коштом продавця. В гарантійному - заміна плати кейсу. Подивимось що далі. Продавця рекомендую, навушники - під великим питанням.

Переваги:
    Хороший звук на свої гроші
    Недоліки:
    Зламались
    • Андрій Л***

Продавцю portativ-audioteam плюс

Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

За дану ціну, чудова якість. Присутній басс в достатній кількості як для такого типу навушників… надіюсь будуть служити довго)

Переваги:
    Ціна-якість
    Недоліки:
    Кришка кейса відкривається і тримається доволі легко, думаю завіса довго не проходить. Побачим…
    • Тарас П***

Маю вже майже 2 роки їх, нічого з кришкою не сталося

• Владимир Л***
    Відгук від покупця. Продавець: SIMCO. Колір: Black

Полежали тиждень в кишені кителю, після чого перестали заряджатися від кейсу, а згодом і сам кейс вийшов з ладу. Здав на гарантійний ремонт, але в гарантії відмовили, мовляв, всередині окислились контакти, від потрапляння вологи або води, хоча з водою не контактували.

• Ярослав К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

За таку ціну — відмінна якість і навушників, і звуку. З iPhone немає ніяких розривів звʼязку і т.п. немає.

Переваги:
    Чудова якість звуку
    Недоліки:
    Не помітив за таку ціну
  • Владислав Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

хороші навушники чудово працюють, вже рік користуюсь і дуже задоволений

Переваги:
    хороше звучання
    якісна передача звуку
    Недоліки:
    довге заряджання
  • Юрій Б***
    Відгук від покупця. Продавець: SIMCO. Колір: Black

Придбав 1 жовтня. Станом на 10 липня лівий навушник вже ґєґнув. Не бере зарядки і просто здох.

Переваги:
    Гарний звук. Тримають заряд.
    Недоліки:
    Одним навушником погано слухати музику.
  • Андрій З***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

Перестав грати лівий навушник, не минуло і року.

Переваги:
    Достатньо довго тримають заряд
    Недоліки:
    Періодично пропадає звук, перестав грати лівий навушник

Радимо звернутись до авторизованого сервісного центру ІТS. На їхньому сайті вказані всі необхідні контактні дані для звернення: посиланняІ тримайте нас в курсі вашого звернення.

Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

Наприкінці першого тижня почав активно використовувати. Після 15 хвилин безперервного використання почалося зникнення звуку на 1-2с з перериванням на 1 хвилину нормального звуку. З 25 хвилини - 1-2с зникнення, 3-4с звуку. Пробував на декількох пристроях. Повернув у магазин

Переваги:
    Зручна форма
    Недоліки:
    Проблеми зі звуком
  • Денис А***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

З самого початку все було окей, лиш рипів лівий навушник, але я старався не звертати на це уваги. Недавно правий навушник почав швидко розряджатись, і сам бокс довго зарядку не тримає. Вечором можу зарядити повністю бокс, покласти у нього навушники, на ранок бокс і правий навушник розряджені. Пару днів тому правий навушник взагалі перестав заряджатись. Окрім цього, коли у навушниках слухаю музику, раз на 4-5 хвилин може пропасти звук на 3-4 секунди. Це дуже сильно дратує. Волога у навушник потрапити не могла, ставився до них бережно, так що це, скоріш за все, заводський брак.

Переваги:
    Довго тримали заряд, гарно сідають у вуха.
    Недоліки:
    Рипить лівий навушник. Бокс швидко розряджається, правий навушник взагалі не працює, не хоче заряджатись.

• Дмитро С***

Спробую щось інше

Переваги:
    Хороший звук
    Недоліки:
    Перестав заряджатися бокс

Спробуйте змінити умови заряджання: інший зарядний пристрій / кабель. Якщо не допоможе, тоді зверніться до продавця або до авторизованого сервісного центру ІТS. На їхньому сайті вказані всі необхідні контактні дані для звернення: посиланняІ тримайте нас в курсі вашого звернення.

• Олег І***

Після падіння відходить шлейф від батарейки. Потрібно обережно розібрати і вставити його назад. У мене так було, в ютубі є відео на цю тему

• Александр П***
    Відгук від покупця. Продавець: SIMCO. Колір: Black

Чудові навушники, чіткий і гарний звук, свою ціну виправдовують.

• Дмитро Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: TutTehno. Колір: Black

Гарні та якісні навушники! Дякую!

Переваги:
    Ціна/Якість
    Недоліки:
    Гарантійний лист не підписан Продавцем, а так все добре!
    • Продавець  TehnoGear

Дякуємо за відгук, користуйтесь із задоволенням!

• Александр Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: White

Через дві неділі перестав працювати лівий наушники,не раджу купувати цей продукт

Переваги:
    Недоліки:
    Швидко зломалися

• Ілля К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Blue

На протязі 2 місяців працювали справно. Декілька днів тому перестав працювати 1 навушник.

Переваги:
    JBL
    Недоліки:
    China

• Роман Ф***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

Користуюсь наушниками з жовтня , якість звуку за свою ціну хороша, легкі і дискомфорту не викликають, тримаються добре, бас нічим не гірший від вакуумних, але в шумних місцях ледь чути.тримають заряд добре , хватає на тиждень. Слабенький сигнал в наушниках, в квартирі через дві стіни вже з перебоями відтворює звук, приходиться телефон неподалік тримати. Кейс розряжається швидше за наушники. Сенсор розміщений не зручно , коли поправляєш наушник , часто нажимаєш на сенсор.

Переваги:
    Якість звуку. Легкість. Не викликають дискомфорту при користуванні.
    Недоліки:
    Дальність зв'язку. Кейс швидко розряжається. Забивається швидко динамік. Не зручне розташування сенсора.
    • Артемій

Вітаю! Також зіштохнувся з проблемою тихого звуку у шумних місцях. Випадково знайшов для себе цікаве рішення: спробуйте лівий навушник вдягнути на праве вухо, а правий - на ліве. Виходить що динамік не направлено у самий вушний канал, але грає дійсно гучніше, без проблем можу слухати музику у метро

• Андрій
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

Качество звука хорошее. Примерно через 3 месяца правый наушник периодически начал хрипеть и тише звучать, решается переподключением к устройству, но не всегда. Иногда звук прерывается на 1-2 секунды.

Переваги:
    Качество звука
    Недоліки:
    Их достаточно
  • Алексей Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

Не раджу, це повне розчарування за такі гроші. Просто жах

Переваги:
    гарно сідають в вуха, довго тримає заряд
    Недоліки:
    постійно втрачають зв'язок та як гарнітура для телефону повна лажа
  • Юрій
    Відгук від покупця. Продавець: TutTehno. Колір: Black

Чудовий звук, гарно лягають у вухо, легенькі.

Переваги:
    Гарний звук, ергономічні
    • Продавець  TehnoGear

Дякуємо за відгук, користуйтесь із задоволенням.

• Поліна
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

На 10 месяце левый наушник начал очень тихо играть, практически не слышно. Очень печально :(

Переваги:
    Неплохой звук
    Недоліки:
    Левый наушник перестал хорошо работать
    • Макс К***

Така ж проблема. Якшо вирішили, будь ласка, підкажіть як, дякую.

• Мартинова Н***
    Відгук від покупця. Продавець: SIMCO. Колір: White

В цих навушниках якісний звук. Зручні в використанні.

Переваги:
    Легкі, зручне кріплення у вухах. Гарні на вигляд.
    • Продавець  SIMCO

Щиро дякуємо за ваш відгук!

• Андрій М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

Через 3 місяці перестав працювати сенсор на правому навушнику, ще через тиждень перестав працювати зовсім правий навушник

Переваги:
    Якісний звук
    Недоліки:
    Швидко сам по собі вийшов з ладу правий навушник
  • Денис

Через 4 місяці перестав заряджатись кейс

Недоліки:
    Якість
  • Асім Х***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

Користуюсь 9 місяців, юзаю щоденно. Я задоволений. Звучання поступається вакуумним навушникам, але у вкладках є свої переваги. Трохи тихий мікрофон. Акумулятор держе довго. Однозначно коштує своїх грошей. 5

Переваги:
    Нормальна якість
    Недоліки:
    Не виявив
  • Александр Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Atom. Колір: Black

Приїхав з вч щоб забрати посилку посилка була в пакеті що можна було легко відкласти не пошкодивши коробка розкрита навушники теж витягували може і для перевірки але не приємно повністю розряджений кейс і навушники годину заряджав начебто працюють звук добрий але післясмак залишився не приємний може не ваша вина а нової пошти але залишився прикро вражений

Переваги:
    Поки не помітив
    Недоліки:
    Упаковка розкрита інструкція зовні на скотч разом з незаповненим гарантійним талоном приклеєні
    Упаковка нової пошти погана могла бути підміна товару
  • Юрій Л***
    Відгук від покупця. Продавець: AudioTeam. Колір: Black

Зручні навушники і гарний звук , але перестав заряжатися кейс

Переваги:
    Гарний звук
    Недоліки:
    Перестав заряджатися кейс
    • Продавець  AudioTeam

Доброго дня. Вкажіть будь ласка номер вашого замовлення через форму зворотного зв'язку. Ми обов'язково з Вами зв'яжемося для вирішення питання.