- Олег Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 14 кг
Якісний корм собака їсть з задоволенням швидка доставка дякую
- Переваги:
- Ціна якість
- Недоліки:
- Володимир Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 14 кг
Мій пес їсть із задоволенням)
- Наталія Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 14 кг
Корм добрий, лабрадор 2 рочка їсть з задоволенням як завжди пес живчік виглядає задоволенням рекомендую
Все чудово дякую
- Переваги:
- Ціна якість
- Недоліки:
- Олег Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 14 кг
Добрий день
Дякую за оперативність і якість товару.
А ще й повернення національного кешбеку.
Рекомендую даний товар.
Все супер.
Дякую - Андрій Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 14 кг
Наша Герда обожає цей корм, за вуха не віттянеш, повний рацион вітамінами і кальцієм всього достатньо. Рекомендую!!!
- Переваги:
- Дуже смачний!
- Недоліки:
- Нема!
- Олександр Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 14 кг
Заклеєно відомості про строк придатності, що логічно наштовхує на думку, що товар прострочений, сумніваюсь, що наліпка, яку неможливо здерти випадково наклеєна саме на відомостях про строк придатності.
Експерт RozetkaДобрий день!
Дякуємо за звернення.
Приносимо свої вибачення за спричинені незручності. Наліпка була поклеєна туди випадково. Надайте, будь ласка, СН товару для перевірки терміну придатності.
- Ігор Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 14 кг
Дуже якісний товар
Якісний
- Андрей С***Відгук від покупця. Продавець: RichPets. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 14 кг
Всё отлично
- Ірина Г***Відгук від покупця. Продавець: Мугівара. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 14 кг
Рекомендую
- Єгор І***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 14 кг
Дуже приємний корм, натуральний, без хімії і запахів, багато протеїну і злаків.
Моєму песику подобається.- Переваги:
- Багато протеїну і злаків. Без запаху хімії і консервантів.
- Недоліки:
- Валентин П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 14 кг
- Татьяна Д***Відгук від покупця. Продавець: ZooLis. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 14 кг
Ви мені прислали корм дуже старий , я ж вас просила прислати свіжий , і що мені з ним робити ? Собака не їсть .
- Продавець ZooLis
Доброго дня, термін придатності до 05.2026 року
- Марія О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 14 кг
Корм Клуб 4 лапи для великих собак нам дуже сподобався. Має приємний запах, собака їсть із задоволенням. Гранули великі — якраз зручні для великих порід. Після кількох тижнів помітили гарний стан шерсті та активність. Добрий варіант за свою ціну.
- Наталія Ч***Відгук від покупця. Продавець: KicKic. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 14 кг
Лабрадор їсть , з великим задоволенням
- Оксана Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 14 кг
Смачний
- Вика Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 14 кг
Корм супер. Собаці дуже прдобається.
- Коляда А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 14 кг
Собаці дуже подобається корм, а як мені зручно!
- Переваги:
- Швидке приготування
- Недоліки:
- Не знайдено
- Тарас К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 14 кг
Супер.
Нашу собаку за уши не оттянешь, с первой миски она полюбила этот корм и мы стали только его сейчас давать нашей Герде.
- Переваги:
- Нашей собаке нравится и есть все необходимые витамины в этом корме.
- Недоліки:
- По нашему мнению их нет.
- Андрій Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 14 кг
- Сергей Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 14 кг
Не отримав національний кешбек
- Переваги:
- Якісний корм
- Недоліки:
- Не отримав кешбек
Купую постійно, собака їсть добре,почувається теж, рекомендую
- Недоліки:
- Не знайшов.
- Наталия Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 14 кг
На жаль, мій досвід дуже негативний.
Замовлення оплатила одразу, але вже 7 днів статус не змінюється “комплектується”, і невідомо, чи буде воно взагалі відправлене.
Служба підтримки, на жаль, нічим не допомагає ніякої чіткої інформації не надають.
Сподіваюся, магазин перегляне своє ставлення до клієнтів і покращить сервіс.
- Храпачевський М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 14 кг
Лабрадор товстий і красивий. Корм супер
- Анастасія З***
Добрий день! Скільки корму ви даєте лабрадору на день?
- Наталья С***Відгук від покупця. Продавець: ZooLis. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 14 кг
дякую
- Татьяна Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 14 кг
Все Ок
- ОлександрВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 14 кг
Як завжди Розетка на висоті. Швидка доставка. Мій Лабр із задоволенням їсть цей корм не один рік. Зі здоров'ям все гаразд, Шерсть блищить
- Алексей Ж***Відгук від покупця. Продавець: RichPets. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 14 кг
Собака не хоче їсти...
- Наталія Р***
Яка у вас порода ?
- Наталия Д***Відгук від покупця. Продавець: lick&bark. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 14 кг
Собака їсть з задоволенням
- Аня С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 14 кг
Собака їсть із задоволенням
- Раиса Ж***Відгук від покупця. Продавець: RichPets. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 14 кг
Едят
- Юлія Г***Відгук від покупця. Продавець: ZooLis. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 14 кг
Корм хороший, купую не вперше, продавці реагуть швидко, але в розетці змінився спосіб оплати, варіантів кілька, і всі з комісією дорога доставка. Хочеться приємний бонус постійним клієнтам.
- Переваги:
- Собачулі подобається
- Недоліки:
- Дорога доставка, оплата з комісією.
- Юлія Н***Відгук від покупця. Продавець: ZooLis. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 14 кг
Замовляю не вперше, алабай їсть із задоволенням, якихось недоліків не виявили.