- ЛарисаВідгук від покупця. Продавець: Мугівара. Вага 1 шт: 4 кг
Напевно смачний, котики їдять з задоволенням!
- Іра К***Відгук від покупця. Продавець: VizOK.maket. Вага 1 шт: 200 г
Як розуміти замовила 5 пачок написано 200гр 200 подарунок пофакту обманули немає ніяких 200 хоча сказано в упаковці дві пачки де вони ?
- Переваги:
- Недоліки:
- Розчарована
- Светлана Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 4 кг
Нажаль, саме ця партія з неприємним запахом , а раніше котик його дуже любив
- Переваги:
- Попався з неприємним запахом
Представник брендуВітання, Світлана. Дякуємо, що повідомили про цю ситуацію. Ймовірна причина псування продукту - мікротріщина на пакуванні, через яку повітря могло потрапити усередину. Нам необхідно перевірити партію цього продукту. Будь ласка, надішліть реєстраційні дані партії (зазначені на звороті упакування) та ваш контактний номер телефону на офісну скриньку компанії Kormotech [email protected] З вами сконтактує фахівець Відділу контролю якістю для подальшого спілкування.
- Ирина Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 700 г
Кошка в восторге
- Переваги:
- Быстрая
- Любов П***Відгук від покупця. Продавець: Пес-Босс. Вага 1 шт: 700 г
Корм кошкам понравился особенно пожилой Мурке.
- Переваги:
- Не увидела.
- Недоліки:
- Нет.
- Маргарита Б***Відгук від покупця. Продавець: RichPets. Вага 1 шт: 400 г
Товар дуже якісний, дякую, що відправили оперативно!
- Любов П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 700 г
Супер.
- Переваги:
- У меня две кошки разновозрастные, возрастная дама норовит поесть с чашки маленькой кошки.
- Недоліки:
- Нет.
- ЮЛІЯ В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 700 г
Быстрая доставка, маленьким пушистикам корм нравится. Радуют скидки )
- Аня З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 1.5 кг
- Недоліки:
- Уже чотири дні не можу отримати замовлення, служба допомоги нічим не допомогає, дуже халатне відношення розетки !!!!
- ДмитроВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 1.5 кг
Склад може і добрий але... Дуже дрібні навіть для кошенят, як на мене, і дуже тверді порівняно з іншими кормами.
- Переваги:
- Склад
- Недоліки:
- Дрібні і тверді
- Олена Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 4 кг
Чудовий корм. Моїй киці вже майже рік. Виросла на цьому кормі.
- Переваги:
- Киці смакував
- Недоліки:
- Не знайшла
- Олеся В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 1.5 кг
Прекрасный корм, у нас мелкая кошка очень привередлива к кормам, но этот корм ест с удовольствием. Хороший состав, приятный запах.
- Недоліки:
- Не выявлены
- Олена С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 1.5 кг
Почитавши відгуки про корм, вирішила взяти і для свого улюбленця. Але я ДУУЖЕ розчарована. кошеня не їсть його, навіть якщо додаю смаколики (виїдає все, окрім цього корму). Раніше брала цей же корм, але в іншого продавця, все було чудово!! А тут таке враження, що корм неналежної якості. Тепер шкодую, що "повелась" на акційну ціну.
- Недоліки:
- неналежна якість корму
Представник брендуВітання! Коти знатні гурмани, їхні смакові вподобання можуть змінюватись впродовж життя. Комусь з них може смакувати корм з лососем та креветками, і зовсім не подобатись з ягням та овочами, і навпаки. Саме тому кількість смаків котячого корму у рази перевищує кількість позицій у лінійках кормів для собак. Пам'ятайте, новий корм необхідно вводити у раціон улюбленця поступово впродовж 7-10 днів, аби уникнути шлункових розладів. Обирайте суперпреміальне харчування, яке найбільше до вподоби вашому улюбленцю.
- Тетяна П***Відгук від покупця. Продавець: Пес-Босс. Вага 1 шт: 4 кг
Дуже швидка доставка
Надійно запаковано
Ввічливий продавець
Корм чудовий
Дякую - Антоніна Я***Відгук від покупця. Продавець: Пес-Босс. Вага 1 шт: 4 кг
Кіт їсть, йому подобається)
- Елена К***Відгук від покупця. Продавець: Пес-Босс. Вага 1 шт: 700 г
Все супер, термін придатності в нормі, чудова пропозиція, замовила б ще, та вже не має в наявності. Дякую!
- дурново в***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 1.5 кг
Гарний корм, дуже зручна застібка
- Переваги:
- Гарний корм, не має такого сильного запаху як в інших кормах
- Перчеклий О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 1.5 кг
Корм моїй киці сподобався.
- Переваги:
- Їсть с задоволенням,для кошенят дрібний,як раз.
- Анастасия К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 4 кг
Хороша якість, та ціна. Кошеня в 2 місяці їсть із задоволенням.
- Недоліки:
- Доставка НП це жах
- Леся М***Відгук від покупця. Продавець: Пес-Босс. Вага 1 шт: 400 г
Все добре, дякую!
- Елена С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 4 кг
Прекрасный корм для котят!
Покупала для сфинкса…
Товар пришёл раньше на один день, чем обещали.- Недоліки:
- Николай Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 1.5 кг
Нашому Локі дуже сподобався, непоганий на запах, по акції ціна супер, ще замовив і 4 кг.
- Переваги:
- Ціна якість
- ОльгаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 1.5 кг
Кошеняті дуже сподобалося. І дорослому коту - теж. Їдять із задоволенням
- Переваги:
- Розмір гранул і смак
- Недоліки:
- Ннемає
- ЛарисаВідгук від покупця. Продавець: Goods for Animals. Вага 1 шт: 400 г
кошеня їсть з задоволенням!
- Наталя З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 1.5 кг
Добре
- Єлизавета Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 1.5 кг
Купували для кошеняти сфінкса, купуємо вже 2 місяці - їсть на ура. Ціна радує, не знаю як по якості, але коту подобається іноді може додати якихось смаколиків в раціон, а так тільки цей корм 3 рази на день. Скарг на животик немає.
- Андрій С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 700 г
Хороший корм
Для 2 місяців підійшов на ура - Елена Б***Відгук від покупця. Продавець: RichPets. Вага 1 шт: 400 г
Рекомендую
- Михайло Ж***Відгук від покупця. Продавець: Мугівара. Вага 1 шт: 4 кг
Товар відповідає опису, дуже швидка доставка
- Поліна В***Відгук від покупця. Продавець: ЕКСПЕРТПЕТ. Вага 1 шт: 200 г
Корм гарної якості, кіт їсть з задоволенням.
- Екатерина Г***Відгук від покупця. Продавець: Пес-Босс. Вага 1 шт: 700 г
Корм кошеня зайшов чудово, сподобавля більше ніж наприклад Savory (його взагалі відказався їсти), цей же корм їсть навіть коли в нього є вологий ( вологий також OPTImeal)
- Переваги:
- Кошеня їсть із задоволенням
- Недоліки:
- Поки що немає
- Анатолій Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 1.5 кг
Чудовий корм, рекомендую всім хто хоче привчити кота його їсти добавити трішки води щоб його зволожити та посилити запах. Котенятам легше його їсти та швидше привчиться. Звісно потім давати сухий.
Ви повинні зрозумітм що багато виробників використовують підсилювачі смаку, тому коти корм закидають-та толку нема, тільки шкода. Тому краще привчити їсти чиключно якісні корма накштаут цього!!!
Якщо ви любите свого кота то не експерементуйте з дешнвими кормами, хіба приємно бачити як тваринка мучиться з діареєю чи неможе випорожнитись?!- Переваги:
- Краща ціна ніж Purina Pro Plan, якість, натуральні складники, приємний запах! Якісний товар-це головне, потім немає проблем з травленням. Рекомендую
- Недоліки:
- Не побачив
- Світлана І***
Бро, пурина самий cтремный корм который вы можете только умодрится дать своему коту...
Чекните отзывы в инете про корма пурина, у неокторых коты заболели, почки и все!
Как бы нужно разбиратся в брендах, этож мивина которая в рашке работает пурина, феликс свободно пролдаются там бо главное деньги.
А на нашего производителя с премиум кормом вы пишете не эксперементировать с деешвыми у меня кот вырос на этом корме он и по запаху супер)
- Юрій Ж***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 1.5 кг
Чудовий товар
- Переваги:
- Кішка їсть із задоволенням!
- Юлія З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 1.5 кг
Вперше купую то кішкі 6 місяців, не сподобався, не хоче їсти(
Рекомендую сперва купувати маленьку на пробу пачку,а не так як я 1.5 кг
- Марія Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 1.5 кг
Кошеня (5 місяців) їв з задоволенням. Іноді здавалося, що гранули для нього вже замалі. Упаковки 1.5 кг вистачає на місяць при годуванні 3 рази у день
- Артем К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 1.5 кг
Кішці 7 місяців не подобається корм