Великий літній розпродаж до −55%

Відгуки покупців про Універсальний кронштейн для телевізора на стіну похило-поворотний 14-55", сумісність із різними розмірами кріплень VESA, метал, Чорний (1855968968)

Оцінка користувачів 4.21/5
  • AI аналіз відгуків
    44 відгуки:  Позитивних — 51%, нейтральних — 9%, негативних — 40%.
    Користувачі висловлюють змішані враження щодо кронштейна: позитивно оцінюють доступну ціну, простоту монтажу і відповідність опису, проте багато негативних коментарів стосуються якості матеріалів і надійності при використанні з телевізорами великої діагоналі (від 43" і особливо 55"). Більшість задоволені покупкою для менших телевізорів, але часто скаржаться на комплектуючі (болти), неякісний метал і відсутність деяких деталей. Загалом це бюджетне рішення, яке краще підійде для легких і не дуже великих екранів.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Олександр

Швидко доставили, легко встановлювати, телевізор 32" тримається надійно

Переваги:
    Ціна, якість
    • Продавець  TORI

Доброго дня! Дякуємо за ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.

• Гриша К***

Все влаштовує

• Олянюк І***
    Відгук від покупця. Продавець: TORI. Колір: Чорний

Гарна ціна, хороша якість, швидка доставка.

• Віктор В***
    Відгук від покупця. Продавець: TORI. Колір: Чорний

Хороший кронштейн за таку ціну! До телевізора LG 42” підійшов чудово, нічого не докуповував! Регулюється у всіх необхідних площинах! Навантаження ~50 кг. - не перевіряв, але є підозра що навряд (метал не товстий тому думаю буде ненадійно)!

Переваги:
    Ціна - якість хороша!
    Недоліки:
    Метал не товстий - тому є відчуття ненадійності!
    • Продавець  TORI

• Владислав З***

Все прекрасно

• Руслан К***
    Відгук від покупця. Продавець: TORI. Колір: Чорний

Дякую, за швидке обслуговування і за дуже гарний товар то найнижчій ціні. Все підійшло як і написано в описані про товар. Приємно з Вами мати справу. А, доставка взагалі просто Космос. Пів дня і я Король, отримав те що шукав!!!!

Переваги:
    Ціна. Якість,обслуговування.
    Недоліки:
    Ні в якому разі. Все гуд!!
    • Продавець  TORI

• Олег К***
    Відгук від покупця. Продавець: TORI. Колір: Чорний

Це саме той випадок, коли річ повністю виправдовує очікування! Кронштейн виявився надійним та дуже якісним. Метал товстий, зварні шви акуратні, жодних скрипів чи люфтів телевізор висить як влитий, наче приріс до стіни. Механізм регулювання працює м'яко та чітко: легко нахилити екран, щоб прибрати відблиски, чи повернути в потрібний бік. Встановив за 20 хвилин самостійно. Тепер телевізор не займає місця і виглядає дуже сучасно. Рекомендую всім, хто цінує надійність та зручність!

Переваги:
    Гарний якісний метал, не люфтить, тримає надійно
    • Продавець  TORI

• Марія

Все сподобалось

• Ростислав Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: TORI. Колір: Чорний

Брав у якості донора (сама пластина кріплення, до якого вчепив телевізор), свою функцію виконує гарно

Переваги:
    Недоліки:
    Не помітив
    • Продавець  TORI

• Сергей В***

Сорок другу діагональ тримає

• Вероніка П***

Швидка доставка, якісний товар

• Марія К***
    Відгук від покупця. Продавець: TORI. Колір: Чорний

Кронштейн підійшов, має багато отворів під різне кріплення, досить міцний

• Дмитрий Ш***

Все дуже якісно. Телевізор тримається надійно. Дякую

Переваги:
    Міцна конструкція

• Юрій П***

Розпакував, прикрутив, повісив телевізор

Переваги:
    Якісний, надійний, все є в комплекті
    Недоліки:
    Не знайшов
    • Продавець  TORI

• Сергей Н***
    Відгук від покупця. Продавець: TORI. Колір: Чорний

Якість матеріалу чудове, все підійшло і відповідає опису товару, обслуговування теж на хорошому рівні!

• Олексій К***

Норм

Недоліки:
    Нема запасних деталей
    • Продавець  TORI

• Олег Б***
    Відгук від покупця. Продавець: TORI. Колір: Чорний

Все ок, були питання до товару, але за підсумком все вирішено

• Олена К***
    Відгук від покупця. Продавець: TORI. Колір: Чорний

Чудовий ! Рекомендую! Легкий в установці , задоволені в використанні і чудово підібрали саме під наш телевізор !

Переваги:
    Ціна та якість

• Евгений С***
    Відгук від покупця. Продавець: TORI. Колір: Чорний

Кронштейн отлично подошел под мой старый монитор от компьютера, который валялся без дела. А теперь он висит на кухне и я туда подключил тв приставку.
    Я переживал насчёт крепежа, так как у моего монитора отверстия для крепления находятся в углублении, и другой кронштейн, который я раньше заказывал у другого продавца мне не подошел. А вот этот подошел отлично.
    Покупкой доволен, спасибо вам большое!

Переваги:
    Универсальное крепление, наличие нужного крепежа, надежность
    • Продавець  TORI

Доброго дня!
      Щиро дякуємо Вам за настільки детальний і приємний відгук.

Нам дуже приємно чути, що кронштейн повністю виправдав Ваші очікування і вдало підійшов навіть для монітора з нестандартним типом кріплення. Саме ця модель має універсальну систему сумісності VESA (від 75×75 до 400×400 мм), що дозволяє встановлювати її на широкий діапазон телевізорів і моніторів, незалежно від покоління чи виробника.

Ми також раді, що Ви оцінили повний набір кріплень у комплекті — це справді важливо, щоб монтаж не вимагав додаткових витрат або пошуку окремих деталей. Конструкція кронштейна виготовлена зі зміцненої сталі, що гарантує надійність і довговічність навіть при щоденному використанні.

Дякуємо, що поділилися своїм досвідом і обрали наш магазин.
      Бажаємо, щоб оновлений монітор ще довго радував Вас на кухні, а кронштейн служив без жодних проблем!

• Юлия С***

Чудовий кронштейн!Дуже задоволена

• Владислав М***
    Відгук від покупця. Продавець: TORI. Колір: Чорний

Компактний, навантаження тримає добре, телевізор 43 дюйма за 4 місяці ще не впав. Хоча витримує і більше заявлених 50 кг, якщо сильно не розкладати його. Монтаж труднощів не викликає, всі детальки є в комплекті, навіть залишились зайві.

Переваги:
    Ціна, якість, компактність, гнучкість вибору кута
    Недоліки:
    Війна в країні
    • Продавець  TORI

• Антон К***

Отличный кронштейн! Всем доволен

• Дмитрий С***
    Відгук від покупця. Продавець: TORI. Колір: Чорний

Кронштейн отличный! До сих пор держит телик

Переваги:
    Быстрый в сборке
    Недоліки:
    Нету
    • Продавець  TORI

• Назар В***
    Відгук від покупця. Продавець: TORI. Колір: Чорний

Надійне та просте в монтажі

• Нікіта Т***

Чудовий та дешевий кранштейн

• Юлия Т***
    Відгук від покупця. Продавець: TORI. Колір: Чорний

Хороша якість і не дорого.

Переваги:
    Сумісність із різними розмірами
    Недоліки:
    Не виявила
    • Продавець  TORI

• Наталья Б***

Товар відповідає ціні

• Василий Г***
    Відгук від покупця. Продавець: TORI. Колір: Чорний

Мне этот кронштейн подошёл по размеру. Быстрая доставка, низкая цена

• Андрей С***
    Відгук від покупця. Продавець: TORI. Колір: Чорний

Дуже відчливий менеджер! Швидко відправили ! Зручний і надійний пристрій!

Доброго дня!
      Щиро дякуємо за ваш чудовий відгук! Нам дуже приємно чути, що ви залишилися задоволені і роботою менеджера, і швидкістю доставки, і якістю кронштейна. Ми дійсно приділяємо увагу як сервісу, так і надійності товарів, щоб клієнти отримували максимально позитивний досвід.

Ваші слова підтверджують, що ми рухаємося у правильному напрямку, і це для нас найкраща мотивація!

З повагою,
      Команда підтримки.

• Тетяна Я***
    Відгук від покупця. Продавець: TORI. Колір: Чорний

Гарна ціна і якість. Повністю задоволені.

• Віктор Ш***

Купив все добре підійшли

• Роман Л***

Все підійшло,гарний кронштейн.

• Роман О***

Хороша ціна/якість

• Сергей П***
    Відгук від покупця. Продавець: TORI. Колір: Чорний

Якісний кронштейн за малі кошти.

• Яковчук В***
    Відгук від покупця. Продавець: TORI. Колір: Чорний

Хороший,але часу наставлення не має пилиться в поличці, з цією роботою не має часу навіть на жінку навіть провести час не кажучи вже про кріплення на телик

Переваги:
    Хороший
    Недоліки:
    Не має
    • Продавець  TORI

• Олександр Г***
    Відгук від покупця. Продавець: TORI. Колір: Чорний

Все чудово, за пів року жодних нарікань