- Nataliya B***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 28
#мояраспаковка
Купила сковороду Lessner Chocolate Line с крышкой 28 см, покупкой очень довольна. Из приемуществ - не тяжелая, отлично жарит и тушит, в комплекте идет с крышкой, подходит для всех видов плит и можно мыть в посудомойке! Отлично подойдет любой хозяйке!- Переваги:
- все нравиться
- Владимир Р***
Все масло на краях сковородки - это не сковородка
- Денис Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 20
Після перших разів використання тільки приємні враження, в міру товсте дно, зручна кришка та якісне покриття. Перевага, що в комплекті є кришка. Як покаже себе протягом тривалого використання - поки питання відкрите.
- Переваги:
- Компактна, якісна, зручна у використанні
- Недоліки:
- Поки не виявлено
- Оксана П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 28
Сковорода Lessner Chocolate Line с крышкой 28см, мне очень понравилась. Купила вторую сковороду.Первую сковороду Lessner ( 24)см брала 4 года назад ,до сих пор нею пользуюсь. Спасибо интернет магазину Розетка за быструю доставку. Спасибо производителю за качество.
- Переваги:
- Качество приготовления.
- Недоліки:
- Не обнаружила.
- Татьяна К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 28
Сковорода отличная!Я довольна.
- Переваги:
- Отличная цена!Качество!
- Шепель Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 24
діаметр зверху 24 см, діаметр знизу 21 см. не легенька. дебела ручка, нормальна кришка. ручки на болтах, тож можна їх знімати за необхідності. все влаштовує, 5 зірок. як буде вести себе далі - побачимо.
- Переваги:
- ціна / якість
- Недоліки:
- ще не знайдені
- Слава Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 28
Покупайте Смело! Не пожалеете!!!
Пользуемся месяц - КРАСОТА!
Не требует масла. Жарит! Парит! И даже варит!))
Ручка крепкая!
Бесплатно прилагается крышка! Стекло не тонкое, ручка сверху плотная и сама крышка достаточно тяжелая и плотно прилегает к сковороде.
Это так приятно, писать уже надцатый позитивный отзыв на Розетке!!))
Верю, что так будет и дальше
Друзья, спасибо за то, что вы есть!- Переваги:
- Цена - бомба! Качество - бомба! Да еще и классная крышка впридачу! Что тут думать? Закажу еще маме такую))
- Недоліки:
- За пару месяцев не выявлено !!)
- Віра К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 28
Чудова сковорода, користуюсь майже півроку ,смажу усе від котлет до млинців,усе чудово
Дякуємо за відгук!
- ВиталийВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 28
Очень порадовало покрытие. За пол года ежедневного использования ничего не прилипает. Изначально было немного выпуклое дно внутрь сковороды, со временем немного увеличилась выпуклость и масло все стекает по краям. В целом такая беда со многими сковородами, но несмотря на это, за счет качественного покрытия жарит так же хорошо, как и в первые дни. Хорошая удобная ручка, не хлипкая, еще и крышка в комплекте. Раньше часто брал сковородки тефаль, за пол года на них уже жарить невозможно было, все прилипало как на клею. Не знаю сколько еще эта сковорода продержится, но скорее всего следующий раз куплю эту же сковороду. По соотношению цена-качество, думаю это идеальный вариант.
- Переваги:
- Хорошее покрытие, пользуюсь пол года каждый день, до сих пор ничего не прилепает.
- Недоліки:
- Дно изначально было немного выпуклое во внутрь и со временем выкулось стала больше
- ЮрийВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 28
Не ожидал,что за такую цену будет качественный товар на сковороде готовить одно удовольствие
- Переваги:
- Одни достоинства
- Макаренко О***
Дивний коментар, для чого купувати, навіть за невеликі кошти і отримати неякісний товар
- Дмитрий З***Продавець: Rozetka. Діаметр: 28
Берите не пожалеете
- Переваги:
- Супер сковорода, в использовании год, как новая
- Недоліки:
- Не нашлись
- АлексейВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 26
Приобрел ровно пол года,полет нормальный.
- Переваги:
- Не пригорает
- Недоліки:
- Пока нет
- Юлия Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 26
Заказывала в понедельник, в Харьков курьер с доставкой привёз в воскресенье. Уже пользовались, удобная, не пригорает, не воняет, ручка держится , не шатается, очень нравится крышка.
- Переваги:
- Качество
- Недоліки:
- пока нет
- Капустян В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 20
Отличная сковорода за эти деньги, не ожидал такого эффекта! Главное правильно пользоваться и она прослужит долгое время.
- Переваги:
- Качество, дизайн, цена.
- Недоліки:
- Не обнаружил.
- Роман Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 20
#моєрозпакування Сковорода сподобалась. Доставлена вчасно, запакована щільно та якісно. Матеріал приємний на дотик. Ручка зручна, не нагрівається. В комплекті йде з кришкою, що є її неодмінною перевагою та робить сковороду більш універсальною при приготуванні страв. Антипригарне покриття не здирається при користуванні спеціальною лопаткою.
- Переваги:
- Зручна, антипригарне покриття, надійна ручка, наявність кришки
- Недоліки:
- Поки не виявлено
- Діана П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 20
Проверку на приготовление прошла отлично, не пригорает
- Переваги:
- Удобная, в комплекте есть крышка
- Недоліки:
- Не нашла пока
- Альона А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 24
Користуюся сковородами Lessner Chocolate Line 24 см та 26 см. Сковорода 26 см у мене вже близько трьох років — за цей час антипригарне покриття добре збереглося, їжа не пригорає, готується рівномірно. Сковорода міцна, зручна у використанні.
24 см придбала пізніше — також дуже задоволена якістю: легка, швидко нагрівається, зручна ручка не гріється, кришка щільно прилягає. Обидві легко мити, виглядають акуратно. Хороше співвідношення ціни та якості. Рекомендую.- Переваги:
- Все супер
Дякуємо за відгук!
- Евгений В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 28
Супер. Давно користуюся цією фірмою.
- Марина М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 26
Очень довольна выбором! Буду брать еще этой фирмы. Легкая, удобная ручка, хорошо моется. Уже в использовании больше полугода каждый день и никаких нареканий.
- Переваги:
- Хороший размер, красивый цвет, легкая
- Недоліки:
- Не нашла
- Валентина М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 20
Хорошая удобная сковородка. Пока ничего не прилипает. Советую.
- Переваги:
- Легкая сковорода. С крышкой за нормальную цену
- Недоліки:
- Пока нет
- Тая Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 24
Отличная сковорода за свои деньги, не пригорает, месяц в пользовании
- НатальяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 20
Удобная маленькая сковорода
- Сергей И***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 26
Хорошая сковорода
- Переваги:
- Качество
- Недоліки:
- Не выявлено
- Сергій С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 26
Пользуюсь уже 2 месяца. Сковородка топ, отмывается легко, не пригорает, цена качество класс.
- Переваги:
- Цена, качество
- Недоліки:
- Не увидел
- Светлана К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 20
Отличная сковородка. Точно такая, как я хотела.
- Недоліки:
- Не обнаружила.
- МиколаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 24
Був невеликий скол із зовні, але не критично. На функціонал не впливає. Перше випробувпння пройшло відмінно, а там час покаже
- Переваги:
- Кришка
- Недоліки:
- Пакування. В середині бовтався металевий шуруп, що міг пошкодити покриття.
- Кановец Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 24
Дякую, все добре, Гарна сковорідка, недоліків немає.
Швидка доставка, надійна упаковка, все влаштовує.- Переваги:
- ОлександрВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 26
Жарив картоплю, вийшло чудово, не пристає. Сподіваюсь прослужить довго. Упаковано норм, є пластикові проставки між кришкою і сковорідкою. Але ручка не захищена
- Переваги:
- Приємно користуватись, не пристає те, що жариться. Внутрішню поверхню навіт не витирав після миття, вода сама стекла, хороше покриття.
- Недоліки:
- Царапини на металі, між ручкою і сковородою. На якість жарки не впливає
- Екатерина Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 24
Заказывала диаметр 24 см, очень понравилась. Готовлю в ней постоянно, за пол года как новая.
- Переваги:
- Ничего не пригорает, покрытие отличное
- Наталья В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 26
Покупала в декабре 2018, пользуюсь до сих пор весьма активно, ничего не пригорает единственное что с внешней стороны и на ручке появился нагар который не выходит удалить, а внутри идеально! Рекомендую!!!
- Переваги:
- Почти 2 года отличной работы, не пригорает, легко моется
- Недоліки:
- Кроме нагара на внешней стороне предъявить нечего)
- Наталья В***
Дополню отзыв в августе 2021 все стало прилипать, так что сковорода прослужила почти 3 года (с декабря 2018). За такую цену вполне приемлемый срок
- IraВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 20
Користуюсь більше 3 місяців, сковорідкою задоволена, зазвичай готую млинці, панкейки, омлет - без олії, не пригорає, іноді додаю дуже трішки олії. В діаметрі 20см компактна і легка, для 1-2 людей якраз добре. Легко миється лише теплою водою і губкою, потім витираю насухо і все.
- Переваги:
- Є скляна кришка. Не пригорає, не потребує олії, або зовсім невелику кількість. Легко миється.
- Недоліки:
- Непомічено, люблю її:)
- Инна К***Продавець: Rozetka. Діаметр: 20
- Переваги:
- купила одну 24, дизайн и качество на высоте, выглядит дорого. И заказала еще две - 28 и блинную
- Василий М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 24
Жарил всего пару раз... Очень доволен. Приготовление происходит без прилипания пищи, даже если что-то пригорает - оно не липнет. Моется легко.
Сковородой на столько доволен, что думаю взять побольше такую же (брал изначально 24)- Переваги:
- Идеально. Дешево, хорошее покрытие.
- Недоліки:
- При визуальном осмотре на дне и стенке есть 2 выступающих бугорка в покрытии. Боялся что в этом месте покрытие лопнет при первой жарке, но вроде все хорошо. Надеюсь, эти точки так и останутся точками, я не станут дырками.
- Виктор Б***
То что вы описали в минусах, является браком литья и нужно сразу смотреть при покупке. Такая сковорода должна продаваться с хорошей скидкой, ибо в будущем и правда могут быть нюансы в указанном месте
- виктор р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 20
Советую.
- Переваги:
- Удобная, ничего не пригорает.
- Недоліки:
- Не выявлены.
- ИнессаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 28
Без комментариев. Отличная сковородка!
- Переваги:
- Удобная, практичная
- Недоліки:
- не обнаружено)
- Сурнина Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 20
Сковорода хорошая, готовить в удовольствие, в ком-те с крышкой и цена приемлемая. Покупкой довольна.
- Переваги:
- качество
- ЕленаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 26
Сковорода классная! Не пригорает и не прилипает. Пользуюсь месяц и очень довольна. Хочу взять ещё одну другого диаметра. Покупкой довольна. Рекомендую.
- Переваги:
- Одно сплошное достоинство