- Альона Г***Відгук від покупця. Продавець: Smartodshop
Камера чудова. Якість для стрімінгу чудово підходить. Дуже зручна і якісна
- Переваги:
- Супер камера
- Наталя К***Відгук від покупця. Продавець: Smartodshop
Покупкою задоволена. Камера достатньо якісна, добре підходить для стрімінгового використання. Хороший звук.
- Переваги:
- співвідношення ціна-якість
- Недоліки:
- Дуже мало налаштувань, складно налагодити якісну картинку
- Продавець Smartodshop
Дякуємо за відгук! Можна використовувати OBS Studio для налаштування
- Сергій В***Відгук від покупця. Продавець: Smartodshop
all good
- Марян М***Відгук від покупця. Продавець: Smartodshop
Не пожалів що купив для стриму саме то . Підключаєсі без налащтувань
- Сергей К***Відгук від покупця. Продавець: Smartodshop
Камера прийшла швидко, відповідає замовленню і параметрам. Все ок
- Олександр Б***Відгук від покупця. Продавець: Smartodshop
Дякую! Якісний товар, вчасно поставлений та відповідає заявленим характеристикам.
- Дмитро Д***Відгук від покупця. Продавець: Smartodshop
В мануалі посилання на якийсь кривий додаток який не бачить камеру .
- Переваги:
- Відмінна якість зображення , особливо у темряві
- Недоліки:
- Рідний додаток
- Ігор М***Відгук від покупця. Продавець: Smartodshop
Відправили вчасно, товар якіний.
- Переваги:
- Чудова камера
- Роман П***Відгук від покупця. Продавець: Smartodshop
Камера прийшла швидко, все працює, легко самому настроїти, через додаток, гарний звук і зображення.
Дякую!!! - Елена Г***Відгук від покупця. Продавець: Smartodshop
На свою ціну хороша камера
Достатньо світлочутлива у порівнянні з іншими бюджетними камерами, що дуже добре. Як на мене, то трошки занадто широкий кут зйомки, але це залежить від того, що саме плануєте знімати.
До продавця претензій немає, доставили швидко. Дякую. - Станислав Г***Відгук від покупця. Продавець: Smartodshop
Замовив цю веб камеру і забув про головну біль, дуже чудова вебка, для стрімінгу те що треба
- Владислав Л***Відгук від покупця. Продавець: Smartodshop
насправді камера мене дуже сильно вразила якістю картинки, автофокус зараз рахується як звичайною технологією, але тут мені ця функія дуже сподобалась (так як на старій камері я це налаштовував вручну) вцілому дуже задоволений камерою, вона мені сподобалась
- Переваги:
- гарна якість за свою ціну, автофокус, є можливість приховати зйомку закриттям обєктива, індикатор запису камери, 60 фпс (в мене на старій такого не було)
- Недоліки:
- поки немає
- Вікторія Ч***Відгук від покупця. Продавець: Smartodshop
Дякую за швидку доставку, ви дуже добре робите свою работу!
Швидко розібралася з настройками, якість 1000% краще моєї попередньої веб-камери, теж колись замовляла на розетці Logitech 920 здається, вже майже 3 роки а вона працює чудово.- Переваги:
- Автофокусування прям подобається при стримінгу відеоігор. Чого не було у Logitech.
- Оксана Д***Відгук від покупця. Продавець: Smartodshop
Швидко доставили, у подарунок дали триногу
- Переваги:
- Хороший аналог, але за доступну ціну
- Декен Р***Відгук від покупця. Продавець: Smartodshop
Виправдана ціна за таку якість. Камера істотно краще дешевих і це виражається в першу чергу в гідній чутливості в неосвітленому приміщенні. Автофокус і автояскравість істотно спрощують використання. Для аматорського выкористання - рішення актуальне.
- Переваги:
- чутливості в неосвітленому приміщенні
- Недоліки:
- недоліків не виявлено
- Валерія К***Відгук від покупця. Продавець: Smartodshop
камера супер, немає затримки, є можливість корегування зображення як забажаєш (контраст/насиченість/і т д). Налаштовувати практично не потрібно - просто підключити кабель, завантажити додаток, і вуаля
- Переваги:
- висока якість зображення, легкість у налаштуванні
- Недоліки:
- не знайшла
- Меланія П***
А какое приложение надо скачать?
- Продавець Smartodshop
Додаток EMEETLINK, який вказаний в описі.