Картка Rozetka

Відгуки покупців про Велотренажер Cecotec DrumFit Indoor 10000 Race Bicicleta (CCTC-07240)

Оцінка користувачів 4.4/5
  • Валентин М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Користуюсь тренажером тиждень, перше враження - супер!!!! Збірка тренажера зайняла не більше 20 хвилин - все легко та інтуїтивно зрозуміло, всі ключі та гвинти присутні в наборі. Стосовно роботи - легке управління швидкостями, вся потрібна інформація на дисплеї, працює тихо (можна користуватись в будь-який час). Маховик має вагу 10 кг, тому хід плавний, зручний. Стосовно розмірів - мій зріст 172, висоту сідла та руля виставив на максимум, тому розраховуйте що тренажер максимум на зріст 175, але є можливість самому зробити отвори (конструкція дозволяє) і збільшити висоту самостійно (але напевно гарантія злетить). І на перших порах, трохи незручне сідло, але після кількох тренувань звикається і вже майже непомітно. Загалом, покупкою задоволений, щиро рекомендую!

Переваги:
    Плавний хід, легкий в збірці
    Недоліки:
    Не виявив
  • Аліна
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Придбали минулого тижня. Тренажер збирається легко. Прикручується все нормально. Сидіння тверде - не зручно їхати більше 5 км. На третій день користування періодично почав звук тертя в корпусі з'являтися при опусканні лівої педалі. На п'ятий день звук став регулярним, при кожному оберті. Всі зовнішні кріплення належним чином закручені, отже проблема в самому корпусі. Зараз думаю над поверненням товару.

Переваги:
    Допомагає дуже швидко скинути калорії.
    Недоліки:
    Тверде сидіння. Звуки тертя в корпусі при опусканні лівої педалі (з вагою і без).
      Представник бренду

Аліна, вітаємо! Нам дуже прикро, що товар вам не підійшов.
      Розуміємо, що у кожного користувача різні вимоги до зручності використання пристроїв, проте Cecotec DrumFit Indoor 10000 Race Bicicleta оснащений 10-кілограмовим маховиком з електромагнітною системою навантаження, яка забезпечує плавний хід та сприяє тривалому терміну служби механізмів. Велотренажер також має регульовані сидіння та кермо для індивідуального налаштування посадки, інформативний LCD-дисплей для контролю основних показників тренування та педалі з надійною фіксацією стоп. Зазначені характеристики роблять дану модель однією з найкращих у заявленому ціновому сегменті. Поява сторонніх звуків під час експлуатації може бути пов'язана з необхідністю технічного обслуговування окремих рухомих елементів. Для підтримання коректної роботи, рекомендуємо періодично виконувати їх змащення відповідно до інструкції користувача.

З повагою, служба підтримки Cecotec!

• Аліна

На шостий день користування він зламався повністю. Не рекомендую до придбання.

Представник бренду

Аліна, добрий день! Нам дуже шкода, що у вас виникла подібна неприємність.
      Задля вирішення цього питання, ми рекомендуємо звернутись напряму до інтернет-магазину Rozetka. У розділі "Зв'язатись з нами" перейшовши до чат-бота або безпосередньо через менеджерів у пунктах самовивозу.
      Наша компанія також із задоволенням вам допоможе. Для цього достатньо звернутись на гарячу лінію сервісного центру компанії Cecotec: 0 800 20-91-45 або через сайт: посилання
      Ваше звернення зареєстровано за номером 1629004. Будемо чекати!

З повагою, служба підтримки Cecotec!

• Артур
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Велотренажер хороший, всі базові функції є, виглядає надійним та якісним, враження від перших тренувань тільки позитивні

Недоліки:
    ні
      Представник бренду

Артур, вітаємо! Дякуємо вам за відгук.

Приємного користування!

• Діана П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

По своїм характеристиками та ціні - суперський варіант. Виправдав мої очікування. Хід плавний, тихий, є колеса для транспортування - ламінат не царапають) Для квартири те що треба

Переваги:
    міряє пульс, різні рівні навантаження, компактність
      Представник бренду

Діана, добрий день! Дякуємо вам за вибір нашого бренду.

Користуйтесь із задоволенням!

• Поліна
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Наважилась на покупку і дуже цьому радію тепер. Займаюсь кожного дня, вже відчуваю тонус мʼязів та загальну витримку, дієва тема, щоб швидко привести себе у порядок

Переваги:
    стильний дизайн, невеликий розмір
    Недоліки:
    не помітила
      Представник бренду

Поліна, вітаємо! Дякуємо вам за відгук.

Приємного користування!