Відгуки покупців про Органайзери кофри 3DTOYSLAMP набір із 5 сумок для зберігання речей одягу постільної білизни подушок ковдр іграшок текстилю тканинні щільні складні місткі великі міцні практичні стильні 48×28×25 см у шафу стелаж на полицю в гардероб бежевий

Оцінка користувачів 4.71/5
  • Леся К***
    Відгук від покупця. Продавець: ILLUSIONEE. Колір: Бежевий. Висота: 28. Ширина: 48

Хороший органайзер за свою вартість, досить міцний, тканинний, без картону, але цупка тканина

Переваги:
    Цупка тканина, зручний
    • Продавець  ILLUSIONEE

Доброго дня! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей у нашому магазині!

• Наталия Б***

Якісні,вмісткі.

Переваги:
    Великі
    Недоліки:
    Немае
    • Продавець  ILLUSIONEE

Доброго дня, Наталіє! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей в нашому магазині!

• Олександр М***

Міцні, гарні та якісні бокси! Рекомендую.

• Продавець  ILLUSIONEE

Доброго дня, Олександре! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей в нашому магазині!

• Данило Б***

Набором задоволений, все добре, каркас боксів міцний, форму тримають чудово, ніяких нарікань.

• Продавець  ILLUSIONEE

Доброго дня, Данило! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей в нашому магазині!

• Геннадій М***

Чудово для зберігання сезонних речей. Все вміщується, у шафах порядок.
    Якість боксів хороша, запаху ніякого немає, форму тримають. Дуже задоволений покупкою!

• Продавець  ILLUSIONEE

Доброго дня, Геннадію! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей в нашому магазині!

• Негробов О***
    Відгук від покупця. Продавець: ILLUSIONEE. Колір: Сірий. Висота: 28. Ширина: 48

Органайзери відповідають рекламній картинці десь на 60 відсотків. Матеріал непоганий але тонкий та недобре тримає форму, навіть щільно набитий речами він і близько не буде подібний до рекламного зображення. Краще обирати з твердими стінками.

Переваги:
    Матеріал, ціна
    Недоліки:
    Відсутність твердих стінок
    • Продавець  ILLUSIONEE

Доброго дня! Олександре, шкодуємо, що Вам не підійшла дана модель органайзера. Для Ваших потреб у нашому магазині є органайзери з твердими стінками ( посилання ). Ви можете протягом 14 днів обміняти свою покупку на цю модель або повернути товар.

• Марина

Спасибо за реальные фотографии. Это из разряда "ожидание-реальньсть". В карточке товара эти органайзеры выглядят совершенно иначе

• Андрей Ш***

Органайзери класні

• Продавець  ILLUSIONEE

Доброго дня, Андрію! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей в нашому магазині!