- Ореховский В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Довжина кабелю: 1.5
Поки що питань немаэ
- Андрій Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Довжина кабелю: 1.5
По якості майже найкращі. Пластик, контакти, мідний провід. Білий колір теж просто супер.
- Дарина Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Довжина кабелю: 1.5
Працює добре
- Переваги:
- Товстий провід, недорого
- Недоліки:
- Не виявила
- МиколаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Довжина кабелю: 1.5
Гарно клацає вимикач xD, працює, товщина кабелю натякає, що можна заживити підстанцію)
- Переваги:
- Працює
- Недоліки:
- Занадто товстий кабель, навряд там стільки металу
Представник постачальникаМиколо, дякуємо за відгук і за прискіпливість. Дійсно не завжди товстий дріт означає, що всередині багато міді але не в нашому випадку. Під час інспекції товару ми перевіряємо переріз, реально розрізаємо декілька подовжувачів однієї позиції з різних коробок, щоб перевірити 1) товщину провідника 2) щоб була 100% мідь без сюрпризів. Нажаль, до відповідей ми не можемо прикріпити фото з інспекції товару, не передбачено функціоналом.
- ВолодимирВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Довжина кабелю: 1.5
Гарний розагалуджувач, брав 2 шт. по 1.5 м, щоб організувати гарний кабель-менеджмент під столом з регулюванням по висоті. Трохи дратує те що пластикові шторки в самій розетці трохи туговаті, вилку доводиться вставляти з силою. Краще б там взагалі не було тих шторок взагалі.
- Переваги:
- працює, якість пластику, тех. характеристики
- Недоліки:
- пластикові шторки в розетках
Представник постачальникаВолодимире, вітаємо. Ми звернемо увагу на шторки. Прибрати їх не плануємо, бо це додатковий захист, якщо є малеча, але фідбек про те, що вони непіддатливі - зафіксуємо для майбутніх замовлень. Модель була заведена спеціально для того, щоб під столом було якомога менше дротів. Тому ми раді, що ваш простір під столом без зайвих тенет:)
- Ирина Ж***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Довжина кабелю: 3
Работает.
- ИгорьВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Довжина кабелю: 1.5
Обычный удлинитель,2 звёзды ставлю за то что не разборной,сделан одноразовым.
- Переваги:
- Не дорогой
- Недоліки:
- Не разборной, одноразовый.
Представник постачальникаДоброго дня, Ігоре. Дякуємо, що уточнили, за що саме поставити дві зірки. Не випадково там спеціальні гвинти, які унеможливлюють самостійне втручання клієнта. В інструкції до товару вказане те саме. Якщо з подовжувачем стається проблема - сервісний центр допоможе без загрози для вашого життя.
Вітаємо Вас з Різдв'яними святами та бажаємо провести їх у сімейному колі. Бережіть себе!- Олексій С***
Якщо у вас навіть нема такої викрутки то певно і лізти не треба))
Представник постачальникаОлексій, нам шкода, що ви, можливо, придбали не те, на що розраховували, але кріплення у всіх подовжувачах 2E спеціально специфічні, для того, щоб унеможливити самостійне втручання в конструкцію приладу. Це може завдати шкоди вашому здоров'ю, принести збитки та навіть забрати життя. Ви можете продивитися фото та відгуки на інші всесвітньовідомі бренди подовжувачів та фільтрів, і в жодному з них нема кріплень, які можна самостійно відкрутити по тим самим причинам -самостійне втручання (не через сервісний центр) не передбачене. Це вказано і в інструкції до подовжувача. Якщо подовжувач вийшов з ладу, рекомендуємо звернутися до продавця по обмін по гарантії. Нам шкода, що ви засмучені неможливістью розібрати подовжувач, але ціною такого удосконалення може бути чиєсь життя чи здоров'я. Бережіть себе.
- ДмитрийВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Довжина кабелю: 1.5
Выключатель синий, но лампа красная.
Хорошая сборка и материалы- Андрій Я***
Це така "фішка" - мені дуже подобається таке поєднання кольорів, особливо для білого кольору пластика.
- Олексій С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Довжина кабелю: 1.5
Норм
- Воробйов О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Довжина кабелю: 3
десь через тиждень використання, кнопка вимкнення "запала" у положення ВКЛ, пружина всередині не доводить кнопку, мережу стало неможливо вимкнути.
шляпки болтів - нестандартні, без спец інструменту не розкрутиш, не подивишся що там.- Переваги:
- ззовні виглядає якісно
- Недоліки:
- перестав вимикатись через тиждень
- Александр Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Довжина кабелю: 3
Нормально
- Роман М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Довжина кабелю: 1.5
Якісний продовжувач. Пластик нормальний. Із шторками для вилки. Сама кнопка синя, коли вмикається, то індикатор червоний.
- ВікторВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Довжина кабелю: 3
Хороший мережевий подовжувач.
- Переваги:
- 16 Ампер. Недорогий.
- ОлегВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Довжина кабелю: 3
Дуже класні подовжувачі. Брали декілька , все працює чудово.
- Переваги:
- Зручна велика кнопка, наявність пильників.
Представник брендуБажаємо приємного користування :)
- Сергій Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Довжина кабелю: 3
Класний подовжувач. Ще й дріт у нього не такий «дубовий», як зазвичай буває у цьому ціновому сегменті. Шкода тільки, що синій колір кнопки змінюється на червоний під час увімкнення. :) Але не критично.
- Тарас М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Довжина кабелю: 3
Повністю задоволений! Рекомендую!
- АнтонВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Довжина кабелю: 1.5
Добротний та якісний подовжувач, користуюсь вдома іншими моделями цієї фірми більше року, нарікань немає. Тому в цей раз також вирішив придбати вже перевірений.
- Переваги:
- Якісний
- Недоліки:
Представник брендуДякуємо, що обрали 2E:)
- Анна М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Довжина кабелю: 3
Отличный вариант для домашнего пользования, включали одновременно утюг, телефоны, ТВ, стерилизатор. Для более мощной техники не опробован.
- Переваги:
- Защита для детей, возможность подвесить, количество розеток
Представник брендуАнна, дякуємо, що обрали 2E і знайшли час для відгуку:)
- Александр Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Довжина кабелю: 3
Вимткач вколір з кімнатою.
- Переваги:
- Довжина кабеля.
- Недоліки:
- Невиявив.
Представник брендуДякуємо, що обрали 2E:)
- Антон Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Довжина кабелю: 3
Якісний товар, що тут ще додати, добра жила, можна підключати обігрівач.
- Переваги:
- Добра якість, є вимикач
- Недоліки:
- Дмитро В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Довжина кабелю: 3
Представник брендуДмитро, дякуємо, що обрали 2E. Бажаємо приємного користування.
- Юлія П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Довжина кабелю: 3
Дуже гарний та якісний подовжувач.
- Недоліки:
Представник брендуЮлія, вітаємо. Нам дуже приємно, що ви залишили відгук.
Дякуємо, що обрали 2Е :)
- ВладиславВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Довжина кабелю: 3
Хороший удлинитель
Представник брендуВладиславе, вітаємо!
Дякуємо за позитивний відгук :)
- NataliaВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Довжина кабелю: 3
Хороша якість мережевого фільтру. Міцний пластик , зручний вимикач.
- Переваги:
- Якісний
- Недоліки:
- Немає.
- ЮлияВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Довжина кабелю: 3
Хороший качественный фильтр. Прочный пластик.
- Переваги:
- Качественный
- Олена Ю***Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Довжина кабелю: 1.5
Купляла по відгуках до цього бренду. Теж сподобався. Мені він потрібен був для неміцних приладів, але всеодно задоволена, що не тільки красивий, але й надійний
Представник постачальникаВітаємо, Олено! Дякуємо, що обрали 2Е. Бажаємо приємного користування :)
- Яна К***Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Довжина кабелю: 3
От получения отказалась, так как указанные в описании товара характеристики не соответствуют реальности.