Картка Rozetka

Відгуки покупців про Скляна заварювальна кружка 450 мл із дерев'яною ручкою для чаю і кави (CCA-008)

Код:  473320944
Оцінка користувачів 4.33/5
на основі 4 відгуки
  • Кирило К***

Чудово)

• Продавець  FainoDim

Дякуємо за ваш відгук! Раді, що кружка вам сподобалось. Дякуємо, що обрали нас

• Наталія
    Відгук від покупця. Продавець: FainoDim

Замовила собі цю кружку, вона дуже класна. Стильна, якісна і зручна. Дуже швидка доставка. Вчора замовила, а сьогодні вже отримала. Дякую за оперативність. Таку кружку можна і на подарунок, красиво і необхідна річ.

Переваги:
    Якість, швидка доставка
    Недоліки:
    • Продавець  FainoDim

Дякуємо вам за чудовий відгук! Нам надзвичайно приємно знати, що кружка вам сподобалась і що ви оцінили її якість, стиль і зручність. Нехай кружка приносить лише задоволення! І дійсно, вона може стати чудовим подарунком

• Олена Г***
    Відгук від покупця. Продавець: FainoDim

Опис не коректний, чашка прийшла без ситечка та кришки

• Продавець  FainoDim

Дякуємо за ваш відгук. Дійсно, була допущена помилка в комплектації, і ми вже виправили цю ситуацію. Наш менеджер зв’яжеться з вами найближчим часом та запропонує варіанти вирішення, зокрема повернення коштів, якщо вам це зручно. Вибачте за незручності та дякуємо за розуміння! Для нас важливо, щоб ви були задоволені покупкою

• Олена Г***

Представники магазину котики, все миттєво вирішили

• Євген К***
    Відгук від покупця. Продавець: FainoDim

Чашка не погана, але на 3 фото товару написано що велика ручка, і видно як її тримають 4 пальцями. Це не правда. На інших фото видно, що ручка значно менша, на 3 пальці максимум.

• Продавець  FainoDim

Дякуємо за ваш відгук! Розмір руки у кожного може бути різним, тому сприйняття зручності ручки теж індивідуальне. Ми перевірили – 4 пальці повністю поміщаються (перевіряли на жіночих руках). Якщо у вас є додаткові питання чи побажання, будемо раді допомогти!