- Оксана Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Pink
Красивий яркий колір.
У дитини обʼєм голови 50, то підійшла добре.
Представник постачальникаДякуємо за відгук! Чудово, що Вам сподобалась шапочка для плавання Renvo Junin JR. Сподіваємося, що вона буде зручною під час плавання. Дякуємо за Ваш вибір!
- Євгенія Ю***Відгук від покупця. Продавець: Multi Athlet Store. Колір: Black
Чудова шапочка, виконує свої функції на 5
- Катерина С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Pink
Гарна шапочка. На вік 9років підійшла.
- Недоліки:
Представник постачальникаДякуємо за відгук. Радий чути, що шапочка підійшла дитині. Бажаємо легких запливів і гарного настрою в басейні!
- Алина Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Blue
Шапочка хорошої якості
Представник постачальникаДякуємо за відгук. Приємно, що шапочка Вам сподобалася та виправдала очікування. Бажаємо комфортного плавання та гарного настрою на кожному тренуванні!
- Катя Г***Відгук від покупця. Продавець: Multi Athlet Store. Колір: Pink
Хороша шапочка
- Продавець Multi Athlet Store
Дякуємо за відгук. Радий, що шапочка вам сподобалася та підійшла. Бажаємо комфортних тренувань у басейні!
- Наталия С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Класна шапочка ,гарно сіла , дитині 11 років
- Переваги:
- Закриває вушка
- Недоліки:
- Нпмає
Представник постачальникаДякуємо за відгук. Чудово, що шапочка добре підійшла дитині та зручно сідає. Бажаємо приємного користування та комфортних занять.
- Екатерина К***Відгук від покупця. Продавець: Multi Athlet Store. Колір: Black
Качественная
- Продавець Multi Athlet Store
Дякуємо за відгук. Раді, що шапочка виправдала очікування . Бажаємо приємного користування!
- Лала Г***Відгук від покупця. Продавець: Multi Athlet Store. Колір: Pink
Чудова якісна шапочка, на 6 років, довге волосся підійшла ідеально.
- Продавець Multi Athlet Store
Дякуємо за відгук. Раді, що шапочка добре підійшла дитині з довгим волоссям. Бажаємо приємного користування та задоволення від занять у воді.
- Любов К***Відгук від покупця. Продавець: Multi Athlet Store. Колір: White
Зручна. Брала дитині (5 років) , зручно коли волосся заплетене в хвостики то поміщається все нормально.
- Переваги:
- Якісна
- Галина К***Відгук від покупця. Продавець: Multi Athlet Store. Колір: Pink
Яскрава, добре тягнеться. Підійде дівчатам з довгим волоссям
- Продавець Multi Athlet Store
Дякуємо за Ваш відгук! Чудово, що Вам сподобалась шапочка. Сподіваємося, що вона буде зручною і надійною під час плавання. Дякуємо за Ваш вибір!
- Лапінська О***Відгук від покупця. Продавець: Multi Athlet Store. Колір: Pink
Чудова шапочка
- Виталий С***Відгук від покупця. Продавець: Multi Athlet Store. Колір: Blue
Дитині на 4,5 роки, підійшла.
- Переваги:
- Мета і добре розтягується гума.
- Недоліки:
- Не знайшли
- Продавець Multi Athlet Store
Дякуємо за ваш відгук! Ми раді чути, що вам сподобалася наша шапочка. Ваші коментарі дуже важливі для нас, і ми вдячні за ваш вибір і довіру до нашого продукту!
- Мария К***Відгук від покупця. Продавець: Multi Athlet Store. Колір: Pink
Гарна шапочка. Добре тянеться
- Продавець Multi Athlet Store
Дякуємо за ваш відгук про нашу шапочку для плавання! Ми раді, що вона вам сподобалась. Ваш відгук дуже важливий для нас і ми вдячні за вашу підтримку. Дякуємо за ваш вибір!
- Іван П***Відгук від покупця. Продавець: Multi Athlet Store. Колір: Black
Шапочка тонка, добре тягнеться, легко вдягати
Стороннього запаху не має.- Переваги:
Добре тягнеться
Легко вдягається - Недоліки:
- Не виявив
- Продавець Multi Athlet Store
Дякуємо вам за ваш відгук про нашу шапочку для плавання! Ми раді, що вам сподобалася якість і зручність нашого продукту. Ми надаємо великого значення тому, щоб наші шапочки були комфортними та надійними за оптимальної товщини матеріалу. Ваш відгук допомагає нам продовжувати покращувати нашу продукцію. Дякуємо за вибір нас!
- Инесса В***Відгук від покупця. Продавець: Multi Athlet Store. Колір: Pink
Гарна шапочка, дитині сподобалась.
- Переваги:
- Приємна, яскрава
- Продавець Multi Athlet Store
Дякуємо вам за ваш відгук про нашу шапочку для плавання! Ми раді, що вашій дитині все сподобалося. Ми намагаємося робити яскраві та приємні у використанні шапочки, щоб діти почувалися комфортно та впевнено у воді. Ваш відгук важливий для нас, і ми будемо продовжувати працювати над поліпшенням наших товарів. Дякуємо, що обрали нас!
- Юлія П***Відгук від покупця. Продавець: Multi Athlet Store. Колір: Pink
Товар якісний, доставка - оперативна! Дякую магазину Multi Athlet Store!
- Переваги:
- ціна/якість
- Недоліки:
- відсутні
- Продавець Multi Athlet Store
Юлія, добрий день. Вдячні за те, що знайшли час, щоб оцінити нас і написати відгук. Сподіваємося, що Ви отримаєте тільки позитивні емоції від використання.
- С.Т.Продавець: Rozetka. Колір: Blue
Перед тренуванням забрала шапку для дитини 8 років. На перший погляд гарно тягнеться. Але вдягнули дитині 1 раз на 2 хвилини і ось вона вже порвалась. На заняття пішли без неї, бо вона ще і дуже сильно тисне
- НазарПродавець: Rozetka. Колір: Pink
Купляв не на розетці, але хочу поділитися своїми враженнями. Шапочка чудово підходить для плавання, щільно прилягає до голови і волосся залишається сухим. Із мінусів - з трохи довгим волоссям після знімання шапочки також знімаються волосся тому 4/5
- Переваги:
- Щільно прилягає до голови, ціна
- Недоліки:
- Важко знімати
Представник постачальникаДякуємо, що поділилися своїм досвідом! Раді чути, що шапочка добре захищає волосся від намокання. Вдячні за Ваш чесний відгук про щільне прилягання, на жаль, проблема «висмикування волосся» часто супроводить всі силіконові шапочки для плавання без тканинової основи. Дякуємо за Ваш відгук!