Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Відгуки покупців про Ігрова ретро консоль приставка SEGA SG800 mega drive 2 16 біт 5000 ігор 2 бездротових джойстика сега мега драйв 2

Є в наявності

4.4/5
Оцінка користувачів 4.4/5
  • N1GS

Все працює. Нарікань нема. На свої гроші 10/10

• Руслан Х***
    Відгук від покупця. Продавець: ByteMart

Купував приставку для гри вдвох, і саме з цим виявилася головна проблема.
    Наприклад у грі Rock'n'Roll Racing у режимі на двох гравців у другого гравця постійно зникають машина та інтерфейс вони то з'являються, то пропадають протягом усієї гри. Гра при цьому не зависає, але грати так неможливо: другий гравець половину часу просто не бачить себе на екрані.
    Я підійшов до питання серйозно і виключив усі інші причини:
    Блок живлення перевірив - з живленням усе гаразд.
    Витягнув образ гри з самої приставки та перевірив його контрольні суми - дамп виявився чистим, без пошкоджень (европейська версія гри).
    Спробував інші перевірені версії цієї ж гри, зокрема американську NTSC-версію — результат один в один той самий.
    На емуляторі та на оригінальному залізі Sega ця гра працює бездоганно.
    Висновок однозначний: проблема в самій приставці, а саме в її відеочипі. Це заслабкий одночиповий клон, який неточно відтворює роботу відеопроцесора Mega Drive - через це спрайти другого гравця регулярно випадають. Прошивкою чи заміною файлу гри це не лікується в принципі.
    Якщо берете для одиночних ігор - можливо, вам пощастить більше. Але якщо плануєте грати вдвох у динамічні ігри - не рекомендую: заявлена сумісність з іграми фактично не забезпечується.

Переваги:
    Маленька,зручна,бездротові геймпади
    Недоліки:
    Заявлена сумістність з іграми не забеспечуєтся.
    • Продавець  ByteMart

Вітаємо, дякуємо вам за відгук! Вибачте що вам довелося зіштовхнутися з таким негативним досвідом. Протягом 14 днів можемо, або обміняти вам консоль, або повернути кошти.

• Виталий Л***
    Відгук від покупця. Продавець: ByteMart

Супер все работает только не забывайте подключить тайбси кто питания так не заработает

Недоліки:
    • Роман Д***

Задержки отклика джойстиков нет?

• денис г***
    Відгук від покупця. Продавець: ByteMart

Приставка работает отлично. Джойстики рабочие,комплектация полная. Спасибо очень доволен.

Переваги:
    Быстрая отправка
  • Олексій Г***
    Відгук від покупця. Продавець: ByteMart

Приставка чудова, ігор багато, навіть ті про які я ніколи не чув.
    Особливо сподобались те що є ігри які я давно грав але більше ніде не бачив