Відгуки покупців про Флеш пам'ять USB JOYFUL брелок
- Сергей Г***Відгук від покупця. Продавець: JoyUa
Гарна флешка за невеликі гроші, працює норм, приємний дизайн, зручна для того щоб брати з собою і не загубити наприклад пристегнувши до ключів. Приємно здивували в коробці цукерки :)) Дякую ) Це напевно за те що довелося трішки більше зачекати. В цілому я отримав те що хотів. Дякую продавцю!
- Переваги:
- Ціна, якість.
- Недоліки:
- поки не виявив
- Продавець JoyUa
Дякуємо, що знайшли хвилинку та поділилися своїми враженнями! Користуйтеся нашим товаром із задоволенням, будемо раді знову бачити Вас у нашому онлайн-магазині!
- Иван Ч***Відгук від покупця. Продавець: JoyUa
Супер....
- Продавець JoyUa
Ми щиро вдячні, що Ви знайшли хвилинку поділитися своїми враженнями! Користуйтеся нашим товаром із задоволенням, будемо раді знову бачити Вас у нашому онлайн-магазині!
- Володимир Г***Відгук від покупця. Продавець: JoyUa
Супер....
- Олена Б***Відгук від покупця. Продавець: JoyUa
Брала для сина, він військовий, поки зауважень не було.Доставили вчасно
- Продавець JoyUa
Ми щиро вдячні Вам за позитивний відгук! Нехай Ваш син береже себе та користується нашим товаром із задоволенням!
А якщо виникнуть будь-які питання з приводу нашого товару - звертайтеся до наших менеджерів, вони обов'язково нададуть Вам необхідну консультацію)
- Аліна О***Відгук від покупця. Продавець: JoyUa
Накопичувач гарний, компактний, але при отриманні був виявлений клей на самому адаптері який не прибирається.
- Переваги:
- Красивий, зручний, компактний
- Недоліки:
- Присутні сліди клею на адаптері