- Ася Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 4 л. Кількість упаковок: 1
Заказала по акции 4 литра,акционный мешочек не пришёл.Не люблю ,когда обманывают.Отказалась от товара.
- Переваги:
- Без комментариев
- Недоліки:
- Без комментариев
- Елена Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 4.015 л. Кількість упаковок: 1
Для тих, хто як я, носить total black і полюбляє часте прання, це взагалі необхідна річ. Довго зберігає колір, гарно пахне.
- Переваги:
- Зручна упаковка. Засіб добре піниться, вистачає надовго.
- Недоліки:
- Для пенсіонерки ціна височенька, беру тільки по акціях.
Представник постачальникаOлена, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Світлана В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 3.75 л. Кількість упаковок: 1
как всегда отличное средство, жаль цена растет до небес
- Переваги:
- хорошо стирает, ненавязчивый запах
- Недоліки:
- дорого
Представник постачальникаСвітлана, дякуємо за відгук! Користуйтеся із задоволенням!
- Василий К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 3.75 л. Кількість упаковок: 1
Самый лучший товар из этой серии
- Переваги:
- Имеет приятный запах и отлично стирает
- Недоліки:
Представник постачальникаВасиль, дякуємо, що обираєте нашу продукцію! Користуйтеся із задоволенням!
- Роман Є***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1 л. Кількість упаковок: 1
Всё в порядке. Как и рассчитывал.
Представник постачальникаРоман, дякуємо за вибір! Користуйтеся із задоволенням!
- Игорь Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 3.75 л. Кількість упаковок: 1
РАБОТАЕТ НЕ С ПЕРВОГО РАЗА ПОСЛЕ НЕСКОЛЬКИХ РАЗ ТЕМНЕЕТ!
Представник постачальникаIгор, ми цінуємо кожного нашого споживача та дякуємо за відгук. Якщо у Вас виникають питання щодо якості і складу нашого продукту - Ви завжди можете звернутися на гарячу лінію компанії Хенкель Україна за номером +38 080 050-13-13.
- Александр К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 3.74 л. Кількість упаковок: 1
СПАСИБО, Rozetka, за КАЧЕСТВЕННОЕ ОБСЛУЖИВАНИЕ!
- Переваги:
- Очень хорошее средство для темных вещей.
- Недоліки:
Представник постачальникаOлександр, дякуємо за відгук! Користуйтеся із задоволенням!
- Ганна П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 3.74 л. Кількість упаковок: 1
Величезна пляшка)) навіть не очікувала
Люблю перволь для темних речей. Дійсно як повертає колір
Представник постачальникаГанна, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Татьяна О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 4.015 л. Кількість упаковок: 1
Багато років користуюсь цим засібом для прання і далі планую їм користатись.
Дякую Розетці за приємну ціну !- Переваги:
- Чорні речі довго залишаються чорними
- Недоліки:
- Не знайшла
Представник постачальникаТeтяна, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Василий К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 4 л. Кількість упаковок: 1
Ок
- Переваги:
- Ок
- Недоліки:
Представник постачальникаВасиль, дякуємо за високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Ганна Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 4 л. Кількість упаковок: 1
Гель Perwoll для тёмных и чёрных вещей 4000мл очень понравился,не сильно жидкий,нормальной консисентиции с приятным ароматом,цвет вещей после стирки выглядят более насыщенным
- Переваги:
- Цена-качество
- Недоліки:
- Не обнаружила
Представник постачальникаГанна, дякуємо за Ваш відгук та оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Дмитрий Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 4 л. Кількість упаковок: 1
Отличный гель для сохранения цвета!
Пользуюсь Perwoll для черных вещей уже больше года.После стирки вещи выглядят как новые — нет выцветания, серого налета или потускнения. Ткани остаются приятными на ощупь, а черный цвет — действительно глубоким и насыщенным. Экономичный, хватает надолго. Однозначно рекомендую всем, кто ценит свой темный гардероб!
Представник постачальникаДмитрo, дякуємо за довіру! Користуйтеся із задоволенням!
- Ейваз Е***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 4 л. Кількість упаковок: 1
Все супер! Спасибо! Сэкономил 500 гривен. ;-)
Представник постачальникаЕйваз, дякуємо за високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
Качество геля очень хорошее
- Переваги:
- со своими функциями справляеться
- Недоліки:
- нкт
- Елизавета К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 4 л. Кількість упаковок: 1
Хороший гель,давно пользуюсь
- Переваги:
- Цена-качество
- Недоліки:
Представник постачальникаЄлизавета, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
Как всегда фирма гарантирует качество!
- Переваги:
- Без слов ок!
- Недоліки:
Представник постачальникаВасиль, дякуємо за довіру! Користуйтеся із задоволенням!
Цена и качество на высоте!
- Переваги:
- Отлично при стирке
- Недоліки:
- Олена С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 4 л. Кількість упаковок: 1
все безупречно: работа менеджера, скорость доставки, качество товара и даже неожиданный подарок
Представник постачальникаОлена, дякуємо за довіру! Раді, що Вам все сподобалося! Користуйтеся із задоволенням!
- Азіз Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 3.75 л. Кількість упаковок: 1
Все пришло вовремя.
- Недоліки:
Представник постачальникаАзіз, дякуємо за відгук! Користуйтеся із задоволенням!
- СветланаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 2 л. Кількість упаковок: 1
Хорошо справляется со своей задачей. Приятный запах
Представник постачальникаСвiтлана, дякуємо за відгук! Користуйтеся із задоволенням!
- Анатольевич А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 4 л. Кількість упаковок: 1
Жене нравится ))
- Переваги:
- Отстирывает
- Недоліки:
Представник постачальникаАнатолiй, дякуємо за відгук! Користуйтеся із задоволенням!
Всё как и должно быть у этого товара.
- Переваги:
- Отлично всё выстирывает, пятен не оставляет
- Недоліки:
- Гайшинская А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1 л. Кількість упаковок: 1
Отличное средство, для черных и темных вещей пользуюсь только этим гелем. Пока замечаний не было.
- Переваги:
- Выполняет свою задачу на "отлично"
- Недоліки:
- Не обнаружила
Представник постачальникаАлла, дякуємо за вибір та за відгук! Раді, що Вам все сподобалося!
- Лидия Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 3.75 л. Кількість упаковок: 1
Отличное средство.
Представник постачальникаЛідія, дякуємо за вибір! Раді, що вам все сподобалося!
- Дмитрий С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 4 л. Кількість упаковок: 1
Отлично
- Переваги:
- 200
- Недоліки:
- 200
Представник постачальникаДмитро, дякуємо за відгук! Користуйтеся із задоволенням!
- Елена Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 4 л. Кількість упаковок: 1
Отличный гель. Всегда покупаю. Приятный запах.
- Переваги:
- Одни достоинства
- Недоліки:
- Ольга С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 3.74 л. Кількість упаковок: 1
Дуже гарний пральний засіб
вже не в перше покупаю
Рекомендую- Переваги:
- Рідкий засіб з відсутністю неприємного запаху
- Недоліки:
Представник постачальникаОльга, дякуємо за вибір та за відгук! Користуйтеся із задоволенням!
- Ірина К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 4.015 л. Кількість упаковок: 1
Доставлено. Упаковано. Perwoll такий і бажала. Задоволена. Дякую.
- Переваги:
- Все як описано у характеристиці товару.
- Недоліки:
- Немає.
Представник постачальникаІрина, дякуємо за вибір! Раді, що вам все сподобалося!
- Оксана С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 2.97 л. Кількість упаковок: 1
Да для черных вещей супер.
- Переваги:
- Поддерживает цвет.
- Недоліки:
- Нет такого же средства для стирки джинсовой ткани.
Дозатор пристройте
Представник постачальникаОксана, дякуємо за відгук! Користуйтеся із задоволенням!
- Ирина Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 990 мл. Кількість упаковок: 1
Гарний засіб
- Переваги:
- Малий розхід засіба
Представник постачальникаIрина, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Світлана Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1.98 л. Кількість упаковок: 1
Купила по гарній ціні, якість гарна. Перу при низьких температурах, запах неймовірний, не використовую кондиціонер для прання
- Переваги:
- Якість, цвна
- Недоліки:
- Не знайшла
Представник постачальникаСвітлана, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Юлия Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 990 мл. Кількість упаковок: 1
Гарний засіб
Представник постачальникаЮлiя, дякуємо за вибір! Користуйтеся із задоволенням!
- Наталья Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 990 мл. Кількість упаковок: 1
Дуже гарний гель для чорних речей. І для ручного, і для машинного прання. Ще гарніший ефект, якщо замочити в ньому річ на 2-3 години.
- Переваги:
- Колір відновлюється с кожним пранням.
- Недоліки:
Представник постачальникаНаталiя, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Валерій О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 4.015 л. Кількість упаковок: 1
Купую вже років шість,особливо радує знижка.Якість відмінна.
Представник постачальникаВалерій, дякуємо за довіру! Користуйтеся із задоволенням!
- Любовь М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 2.97 л. Кількість упаковок: 1
Пользуюсь уже 3 года этим гелем.
Цвет вещей не вымывает, после стирки, вещи остаются мягкими и приятный запах. Я очень довольна. На зиму хватает на семью из трёх человек. Рекомендую.- Недоліки:
Представник постачальникаЛюбов, дякуємо за довіру! Користуйтеся із задоволенням!
Пользуюсь уже 3 года этим гелем для стирки тёмного. Я довольна, он не выстраивает цвет, оставляет нежный запах. Не надо даже кондиционер добавлять.Вещи мягкие после него. И цена хорошая и хватает на зиму точно, семья из трёх человек. Рекомендую