Відгуки покупців про Набір конструктор Arduino Starter Kit на базі Uno R3 в пластиковій коробці (DIY)
- Андрій Й***Відгук від покупця. Продавець: Rozenda
1. Прислали не USB-A to B, а USB-A to Micro. Вислали вірний новий в той же день.
2. Макетна плата хоч і працює, але виглядає не як в оголошенні та з зміщенною та жахливою розміткою. Цифра 10 знаходиться між 12 та 13 отворами, що змушує олівцем собі розмітку робити. Та букви розвернуті.
3. В оголошенні прямо написано "Змінний резистор (потенціометр) B10K.". Прийшов B5K. Це нічого не змінює для новачка, але сам факт. Не приємно.
4. Сервопривід SG90 9g 180° не працює. В ньому не обертаються шестерні. Дуже ретельно дивився щоб тестити з тими з'єднаннями. При з'єднанні з платою та кодом від самого ардуіно видає звуки начебто намагається обертатись, але не може і гріється. 2-3 рази провернулось на 30 градусів за повністью перестало саме. Порти з'єднані вірно з першого разу, перевіряв не раз. В результаті взагалі ні звуку більше нічого.
Як заключення - чим довше працюю з цим набором тим більше бачу несправностей. Очікую що щось ще буде не так. Не рекомендую.
Це вже другий відгук щодо цього товару від мене. Причина - на першому не показало, що поставив 1 зірку.- Переваги:
- Гарно запакований. Не ту деталь відправили в той же день за свій рахунок.
- Недоліки:
- Погана якість, не відповідає оголошенню, не справне. Чим далі йду по курсу, тим більше бачу несправностей.
- Продавець Rozenda
Доброго дня, Андрію! Дякуємо, що настільки детально описали ситуацію. Нам дуже прикро, що саме у Вашому наборі виникло одразу декілька проблем.
Щодо кабелю — дійсно сталася помилка при комплектації, тому правильний кабель USB-A USB-B ми відправили Вам того ж дня за наш рахунок.
Щодо потенціометра B5K замість заявленого B10K та розмітки макетної плати — ми додатково перевіримо залишки цієї партії, оскільки комплектація товару повинна відповідати зазначеній в описі.
Описана Вами поведінка сервоприводу SG90 також не є нормальною. Якщо сервопривід отримує живлення, гуде, нагрівається та не виконує команди, ми готові безкоштовно замінити його на новий.
Ми не хочемо, щоб через несправність окремих компонентів Ви не могли продовжувати навчання. Тому готові замінити SG90, потенціометр B10K та макетну плату. Якщо в процесі роботи з набором виявиться ще якийсь несправний компонент — також обов'язково вирішимо питання.
Перепрошуємо за незручності та дякуємо за зворотний зв'язок — завдяки йому ми зможемо перевірити всю партію наборів.
- АндрійВідгук від покупця. Продавець: Rozenda
Розетка доставляла його майже тиждень.
І в результаті прийшло з не тим перехідником.
Довго чекав щоб розчаруватись. Ось тобі і перший досвід з Starter Kit в електроніці. Теперь треба десь шукати вірний і сподіватись, що це єдина помилка від відправника.- Переваги:
- Гарно запаковано.
- Недоліки:
- Довго йшло. Перехідник не підходить і не відповідає фото товару.
- Продавець Rozenda
Доброго дня, Андрію! Дякуємо, що повідомили про ситуацію, і перепрошуємо за незручності.
Схоже, під час комплектації набору помилково потрапив кабель/перехідник, який не підходить до плати Arduino Uno R3. У комплекті має бути відповідний USB-кабель для підключення плати до комп’ютера.
Ми безкоштовно відправимо Вам правильний кабель за наш рахунок. Додатково перевіримо комплектацію цієї партії, щоб така ситуація не повторювалась.
Ще раз перепрошуємо та дякуємо за зворотний зв’язок.
- Дима П***Відгук від покупця. Продавець: Rozenda
Товар гарний але доставка була довга
- Переваги:
- Доставку швидше зробити
- Наталя Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozenda
Дякую за швидку доставку, дитина задоволена
- Богдан М***Відгук від покупця. Продавець: Rozenda
чудовий набір, все функціонує без ніяких проблем
- Переваги:
- відправили швидко
- Олександра Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozenda
купляла на подарунок, всі буди раді і задоволені)
- Переваги:
- швидко відправили
- ЯрославВідгук від покупця. Продавець: Rozenda
Всё отлично, изучаю. Никаких проблем не обнаружил.
- Намір Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozenda
Гарний товар, все в комплекті є!
- Переваги:
- Якісний одразу все працювало!
- ЧмирьВідгук від покупця. Продавець: Rozenda
Круто
- Світлана О***Відгук від покупця. Продавець: Rozenda
В цілому все добре, візуально компоненти в гарному стані, усі на працездатність перевірити ще не встигли. При першому підключенні базові драйвери Arduino IDE плату не бачать, але то стандартна пробелма аналогів, яка лікується завантаженням відповідного драйвера.
- Переваги:
- ціна
- Недоліки:
- плата потребувала додатковий драйвер
- Ева Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozenda
Купили конструктор дитині в подарунок. Дитина просто щаслива! Дуже дякую!!!
- Михаил М***Відгук від покупця. Продавець: Rozenda
Все файно, працює і повністю влаштовує)
- Котов К***Відгук від покупця. Продавець: Rozenda
Купили дитині, він дуже задоволений. Поки все працює. Живлення від USB або від батарейки "крона".
- Переваги:
- Швидко доставили. Багато деталей
- Сергій В***Відгук від покупця. Продавець: Rozenda
За свою ціну супер
- Переваги:
- Плата, пакування
- Недоліки:
- Сенсор звуку і датчик температури не працюють
- Продавець Rozenda
Доброго дня, Сергій. Перепрошуємо за дані незручності. Написали вам у приватні повідомлення для вирішення проблеми.
- Андрій К***Відгук від покупця. Продавець: Rozenda
Хороший набір по доступній ціні