Відгуки покупців про Вертикальний акумуляторний безпровідний пилосос без мішка LEVOIT LVAC-200, Автономія 50 хв., LED підсвічування, 180W, Ємність 0.75 л, HEPA фільтр 5 ступенів, БІЛИЙ
- Печатнова М***Відгук від покупця. Продавець: Ecovent. Колір виробу: Сірий
Дуже добротний. Багато насадок. Зручна підсвітка.
- Переваги:
- Велика колба яка зручно очищується.
- Наталія Т***Відгук від покупця. Продавець: Ecovent. Колір виробу: Сірий
Дуже сподобався в користуванні
- Переваги:
- Зручний, потужний
- Продавець Ecovent
Доброго дня, дякуємо за відгук, якщо будуть додаткові питання завжди раді допомогти :)
- Ольга Г***Відгук від покупця. Продавець: Ecovent. Колір виробу: Сірий
Дуже сподобався в використані. Зручно швидко зняти з кріплення на стіні, гарно всмоктує сміття, яскраве підсвічування, насадки для прибирання пилу з меблів, для шерсті тварин. Трансформується в ручний. Для чотирьох комнат вистачило заряду.
- Переваги:
- Легкий, гарно прибирає
- Недоліки:
- Не знайшла
- Продавець Ecovent
- Тетяна Л***Відгук від покупця. Продавець: Ecovent. Колір виробу: Сірий
Дуже сподобався. Працює добре, насадки те що треба для прибирання. Заряду вистачає на 3 кімнатну квартиру. Дякую.
- Світлана К***Відгук від покупця. Продавець: Ecovent. Колір виробу: Сірий
Купувала мамі на подарунок. Мама задоволена, прибирає гарно, чиститься легко. Коли була в гостях теж спробувала його в роботі, мені сподобався. Покупкою задоволена на всі Рекомендую.
Продавцю окрема подяка за відео інструкцію і за швидкість обробки замовлення- Переваги:
- Немає проводів які весь час треба переключати по квартирі в розетки. Зручний у користуванні. Легко і швидко чиститься. Багато насадок у комплекті. Ціна .
- Анастасія Р***Відгук від покупця. Продавець: Ecovent. Колір виробу: Сірий
Пилесос чудовий. Підтримка також. Завжди на зв'язку та допоможуть з питаннями.
- Переваги:
- Швидка зарядка. Підтримка 24/7. Швидко та якісно прибирає пил. Окремий плюсік за підсвітку. Шерсть гарно прибирає
- Недоліки:
- Не помітила
- Продавець Ecovent
- Ольга Д***Відгук від покупця. Продавець: Ecovent. Колір виробу: Сірий
Гарний пилосос. Добре працює, не гучний
- Сергій А***Відгук від покупця. Продавець: Ecovent. Колір виробу: Сірий
Добрий вечір, мені пилосос сподобався, але поки пилососили тільки два рази. Раз на дачі і один раз автомобіль. Тяга хороша і на максимальній потужності його вистачає до 15 хв, що є не погано, оскільки під мою площу цілком вистачає.
- Владимир Л***Відгук від покупця. Продавець: Ecovent. Колір виробу: Білий
Рекомендую. Не пожалкуєте
- Переваги:
- Зручний, легкий, дуже потужний
- Світлана Г***Відгук від покупця. Продавець: Ecovent. Колір виробу: Сірий
Ціна, якість. Відповідає характеристикам вказаним на сайті .Продавець супер Швидко досиавили.
- Переваги:
- Зручний легкий у використанні.
- Недоліки:
- Недоліків поки немає
- Продавець Ecovent
- Анастасія Г***Відгук від покупця. Продавець: Ecovent. Колір виробу: Сірий
Користуюся цим пилососом лише тиждень але вже дуже задоволена результатом. У нас німецька вівчарка, тому шерсті в будинку завжди багато, але пилосос чудово справляється з її прибиранням. Потужність всмоктування висока, тому навіть дрібна шерсть і пил збираються без проблем.
Окремо хочу відзначити зручність у використанні: пилосос легкий, маневрений і не займає багато місця. Контейнер для сміття легко знімається та очищується буквально за кілька хвилин, що значно економить час.
Рекомендую цей пилосос усім власникам домашніх тварин, особливо великих собак. Надійний помічник для підтримання чистоти в оселі.- Переваги:
- Гарно справляється зі своїми обов'язками
- Недоліки:
- Поки не знайшла
- Продавець Ecovent
- Антон Ц***Відгук від покупця. Продавець: Ecovent. Колір виробу: Сірий
Пилосос чудовий, легкий, маневрений. Заряду на другій швидкості вистачає для прибирання квартири 98м. Дуже задоволенні продуктом і сервісом компанії продавця.
- Світлана Ч***Відгук від покупця. Продавець: Ecovent. Колір виробу: Білий
Користуюся пилососом майже 2 тижні. Поки що лише позитивні враження.
Для квартири площею 50 м² вистачає приблизно однієї поділки акумулятора, якщо прибирати на 1-2 режимах. Турборежим використовую переважно для килимів, а також для чищення ліжок і м'яких стільців.
Великий плюс - щітка, яка плавно обертається та легко маневрує навколо меблів. Пилосос легкий, зручний у використанні, рука не втомлюється навіть під час тривалого прибирання.
Окремо сподобалася підсвітка на щітці — добре видно пил і дрібне сміття під меблями та в темних місцях.
Також приємно вразив сервіс. Менеджер завжди на зв'язку, швидко відповідає на запитання та допомагає розібратися з будь-якими нюансами щодо використання пилососа.
На даний момент покупкою дуже задоволена. Для щоденного прибирання квартири це чудовий варіант за свої гроші.- Переваги:
- Маневреність, підсвітка, сервіс
- Недоліки:
- Поки не виявлено
- Продавець Ecovent
- Дмитрий Б***Відгук від покупця. Продавець: Ecovent. Колір виробу: Білий
Гарний і зручний писолос, пил збирає непогано на килимах, і відмінно на гладких поверхнях, в цілому задоволений, прибирав ним в автомобілі з поставленою задачею впорався добре.
- Переваги:
- Якість, компактність
- Недоліки:
- Ще не виявив
- Продавець Ecovent
- Шаманаури К***Відгук від покупця. Продавець: Ecovent. Колір виробу: Білий
Дуже задоволена. Акумулятор заряджається за 2 години. Працює добре, дуже комфортно.
- Переваги:
- Дуже комфортний, килим чистить дуже добре. Не гучний.
- Недоліки:
- Поки не знайшла
- Продавець Ecovent
- Геннадій У***Відгук від покупця. Продавець: Ecovent. Колір виробу: Сірий
Хорошая машинка.
Брэнд американский, а они знают толком в технике и в частности в пылесосах.- Переваги:
- Компактный, тихий, лёгкий.
- Валерія П***Відгук від покупця. Продавець: Ecovent. Колір виробу: Сірий
Пилосос чудовий, дуже задоволені покупкою, 3 режими інтенсивності, гарно всмоктує навіть на найменьшій потужності, довго тримає заряд, на квартиру 47 квадратів вистачає однієї позначки заряду з трьох, звичайно трошки відчувається його вага в руці за рахунок акумулятора, але в цілому сидить в руці комфортно, зручно і дуже мобільно проходитись ним будь де і по різних кутках завдяки особливості основної насадки, яка крутиться на всі сторони не прикладаючи при цьому ніяких зусиль. Раніше я просто ненавиділа пилососити, а з ним прибирання нарешті стало в кайф.
- Переваги:
- Все супер
- Алла Р***Відгук від покупця. Продавець: Ecovent. Колір виробу: Сірий
Задоволена покупкою: легкий в користуванні, справляється із своїми завданнями на відмінно. Приємна комунікація із продавцем. Рекомендую.
- Тетяна Р***Відгук від покупця. Продавець: Ecovent. Колір виробу: Сірий
Надзвичайно потужний, легкий в керуванні! Якісний пластик, плавні рухи, супер підсвітка. Рекомендую щиро!
- Сергій Н***Відгук від покупця. Продавець: Ecovent. Колір виробу: Сірий
Дуже чудовий пилосос, користуємось по декілька разівна день, якісно прибирє, легкій доступ в обмежені зони, підсвітку дозволяє бачити весь бруд, заряда вистачає на 2 години прибирання, швидка зарядка.
- Переваги:
- Зручність, надійність
- Марина В***Відгук від покупця. Продавець: Ecovent. Колір виробу: Білий
Подарувала цей пилосос дітям. Цілком задоволені,дякую менеджеру за допомогу.
- Переваги:
- Легкий,потужний,функціональний.
- Недоліки:
- Не виявлені.
- Продавець Ecovent
- Олександр К***Відгук від покупця. Продавець: Ecovent. Колір виробу: Білий
Купив цей пилік, протестував ( вдома 2 кота ) я вражений : щітка збирає - пилік тягне. Він зручний і маневровий, чистити легко. Рекомендую !
- Переваги:
- Відмінно прибирає, зручний, маневровий
- Недоліки:
- Поки не виявив
- Продавець Ecovent
- Ладика В***Відгук від покупця. Продавець: Ecovent. Колір виробу: Сірий
легенький, компактний і чудово всмоктує сміття, якщо обираєте варіант : доступна ціна і гарна якість то це про нього
- Дарина М***Відгук від покупця. Продавець: Ecovent. Колір виробу: Сірий
Дуже непоганий пилосос у своїй ціновій категорії. Дуже швидка доставка на розетку. Замовляла собі та мамі в подарунок, всі задоволені та щасливі. Будемо надіятись, що прослужить добре і надовго. Дякую
- Леся Ч***Відгук від покупця. Продавець: Ecovent. Колір виробу: Білий
Сучасний дизайн. Мобільний, тихий. Займає мало місця. Ефективно прибирає шерсть. У нас кіт та собака.
- Переваги:
- Легкий. Працює тихо
- Недоліки:
- Не побачила
- Кошарська Ю***Відгук від покупця. Продавець: Ecovent. Колір виробу: Сірий
Дуже легкий у використанні. Вистачає заряду на повне прибирання,
- Переваги:
- Легко зібрати самій, без допомоги
- Недоліки:
- Не має
- Продавець Ecovent
- Антон С***Відгук від покупця. Продавець: Ecovent. Колір виробу: Сірий
Удобный. Хорошо тянет. Рекомендую
- Переваги:
- Компактный
- Недоліки:
- На одну уборку 3к квартиры хватает
- Продавець Ecovent
- МаріяВідгук від покупця. Продавець: Ecovent. Колір виробу: Сірий
Зручний в побуті, потужний, гарно забирає волосся, шерсть тварин, сподалось що має підсвітку, що допомагає ретельніше прибрати , син зробив подарунок, задоволена дуже.
- Наталія Г***Відгук від покупця. Продавець: Ecovent. Колір виробу: Сірий
Гарний пилосос. Не важкий.
Потужність нижча ніж в пилососів які працюють від мережі, але з завданням прибрати підлогу справляється.
Волосся не спутується в щітці.- Переваги:
- Мобільний, легкий, зручний. Довше працює на 1 заряді ніж схожі моделі.
- Ігор Я***Відгук від покупця. Продавець: Ecovent. Колір виробу: Сірий
Протестував, дуже потужний, компактний, легкий в руці, сучасний з світлодіодами та шкалою рівня зарядки батареї, великий контейнер для сміття, миючи фільтри. Все супер, буду надіятися що гарно себе покаже на протязі часу. Рекомендував своїм знайомим.
- Переваги:
- Відповідає всім вимогам сучасних акумуляторних пилососів
- Продавець Ecovent
Доброго дня, дякуємо за відгук, приємного користування, якщо будуть питання, обов'язково пишіть)
- валентина н***Відгук від покупця. Продавець: Ecovent. Колір виробу: Білий
Мені дуже подобається,прибирання стало таким приємним і швидким
- Переваги:
- Легкий,потужний
- Недоліки:
- Поки не має
- Продавець Ecovent
- Наталія Х***Відгук від покупця. Продавець: Ecovent. Колір виробу: Білий
Очень удобный, компактный, пыль убирает хорошо.
Недостатки не обнаружено, за пол года использования.- Продавець Ecovent
- Дарья К***Відгук від покупця. Продавець: Ecovent. Колір виробу: Сірий
Гарний пристрій на свою ціну, справляється зі всіма задачами відмінно. Легкий у використанні.
- Недоліки:
- Поки не виявила
- Продавець Ecovent
- Іван Б***Відгук від покупця. Продавець: Ecovent. Колір виробу: Сірий
Користуюся пилисосом майже 4 місяці, поки що все влаштовує, батареї хватає на неділю
- Переваги:
- Легкий у використанні
- Артем Л***Відгук від покупця. Продавець: Ecovent. Колір виробу: Білий
Користуюсь цим пилососом вже майже рік. Прекрасна річ за свої гроші! Працює без нарікань,потужності вистачає для щоденного прибирання. Дуже задоволений покупкою,суттєво полегшує життя. Рекомендую!
- Переваги:
- Потужність,зручність,надійність.
- Недоліки:
- Не виявив
- ЮліяВідгук від покупця. Продавець: Ecovent. Колір виробу: Сірий
Користуюсь пилососом вже майже 3 місяці!Задоволена!Легкий, простий у використанні, акумулятор заряджається швидко та на довго вистачає заряду!Недоліків не знайшла, покупка радує!