- ВиталийВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 4 кг
Не знаю на скільки речі будуть без алергії, але при відкритті враження що він алерген ще той. Як мінімум відкритим його тримати не варто.
Щось у мене відчуття що за 300 грн і за 1 тис грн одна і та ж еко-алергенність.- Переваги:
- данія
- Недоліки:
- як відкрив пакет так одразу алергія почалася
- Виталий
Після першого прання, розвішуючі речі - почалась алергія. Дуже шкода, може це тільки у мене так.
- РоманВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 4 кг
Навідмінно від Chico дійсно відпирає забруднені речі
- Роман Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 2.25 кг
Хороший
- РусяПродавець: Rozetka. Вага: 1.35 кг
Купую невперше, якісний засіб та доступний у ціні, нейтральний запах та гарно пере дитячі речі
- РусланаПродавець: Rozetka. Вага: 2.25 кг
Дуже якісний засіб, безпечний для малюка та чудово справляється з брудом на олязі та білизні) користуємось з народження, подразнень у нас не було
- Переваги:
- Безпечний
- Тетяна В***Продавець: Rozetka. Вага: 2.25 кг
використовую протягом року, якісний склад, відмінно пере одяг, видаляє плями, забруднення, безпечний склад, без фосфатів та парабенів, не токсичний, в дитини не викликає алергії, мяко видаляє плями й бруд
- Переваги:
- склад, ціна
- ДімаПродавець: Rozetka. Вага: 2.25 кг
Я використовую цей гипоаллергенный стиральный порошок для будь-якого одягу, бо він дуже класний. Він недорогий, але досить об'ємний, тому вистачає надовго. Порошок прекрасно очищує будь-які забруднення та не має неприємного зараху. Залюбки рекомендую!
- Переваги:
- 1) Якість 2) Недорогий 3) Очищення 4) Гипоаллергенный
- Валентина Ф***Продавець: Rozetka. Вага: 4 кг
Уже длительное время пользуемся порошками только этого производителя, нареканий нет никаких, один из лучших гипоаллергенных порошков. Стоимость довольно не бюджетная, но если вы хотите лучшее для своего ребёнка, это как раз тот вариант. Аллергии или дерматита от использования напротяжении полугода не выявлено. От некоторых порожков ребёнок чесался, так что не советую покупать бюджетные. Со своими задачами справляется на ура, удаляет даже самые въевшиеся пятна. Безусловно рекомендую товар и магазин!
- Переваги:
- Качественный продукт
- Недоліки:
- Не вижу
- Галина Р***Продавець: Rozetka. Вага: 4 кг
Шукала якраз якісний і гіпоалергенний порошок для своєї двохмісячної дитини. І цей якраз підійшов. Уже використовувала для прання декілька разів, ніяких подразнень не було.