Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Відгуки покупців про Ванночка для купання немовлят EcoToys Care з анатомічним матрасом дитяча ванна 0+ для новонароджених колір синій

Оцінка користувачів 5/5
  • Олена К***
    Відгук від покупця. Продавець: Надійний. Колір: Синій

Ванночка дуже сподобалась, купання дитини стало з нею комфортним і приємним.

Переваги:
    Займає мало місця, злив, а також дуже приємна подушка для безпечного купання.
    Недоліки:
    На жаль в цій моделі немає термометру або датчику воду.
    • Продавець  Надійний

Дякуємо за відгук! Раді, що ванночка зробила купання малюка більш комфортним і приємним. Нехай користування буде зручним, а кожне купання — спокійним та безпечним для дитини!

• Елена К***

Чудова ванночка! Рекомендую

• Продавець  Надійний

Дякуємо за відгук! Раді, що ванночка вам підійшла. Нехай купання малюка буде комфортним та приємним!

• Наталі Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Надійний. Колір: Синій

Ванночкою задоволені, зручна в користуванні, магазин швидко відправив замовлення.

Переваги:
    Легка, компактна
    • Продавець  Надійний

Дякуємо за відгук. Добре, що ванночка виявилася зручною, а доставка — швидкою. Чекаємо на ваші нові замовлення в нашому інтернет-магазині на Rozetka.

• Сергій П***
    Відгук від покупця. Продавець: Надійний. Колір: Синій

Ванночка дуже зручна, матрацик м’який і комфортний для малюка. Купання стало простішим і приємнішим. Рекомендую!

Переваги:
    М’який матрацик в комплекті
    Недоліки:
    Повністю задоволені покупкою
    • Продавець  Надійний

Сергій дякуємо, що поділилися враженнями! Раді, що ванночка з м’яким матрациком зробили купання зручнішим для вашої дитини. Бажаємо вам багато приємних моментів разом із малюком. Сподіваємося на нові зустрічі в нашому інтернет-магазині на Rozetka!

• Валентина В***
    Відгук від покупця. Продавець: Надійний. Колір: Синій

Хороша ванночка з матрасиком, швидко доставили.

• Продавець  Надійний

Валентина, дякуємо за відгук!
      Раді, що ванночка з матрасиком вам підійшла і доставка була швидкою. Дякуємо за довіру до нашого магазину, будемо раді бачити вас знову!