- ІгорВідгук від покупця. Продавець: RozetkaEU. Кількість в упаковці: 1. Об'єм: 1 л
Якість та ідеальний засіб догляду за тілом. Користуємось вже більше 3х років
- Переваги:
- Гарний і якісний засіб
- Недоліки:
- Зоя К***Відгук від покупця. Продавець: RozetkaEU. Кількість в упаковці: 1. Об'єм: 1 л
Улюблений засіб нашої родини
- Переваги:
- Не викликає алергії
- Недоліки:
- Не виявлені
- Богдана М***Відгук від покупця. Продавець: RozetkaEU. Кількість в упаковці: 1. Об'єм: 1 л
Чудовий засіб для сухої шкіри.
- Мар'яна П***Відгук від покупця. Продавець: RozetkaEU. Кількість в упаковці: 1. Об'єм: 1 л
Чому так довго формується замовлення?
Експерт RozetkaДоброго дня!
Дякуємо за звернення.
Приносимо свої вибачення за спричинені незручності. Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в службу підтримки за посиланням.
- Неонилла Т***Відгук від покупця. Продавець: RozetkaEU. Кількість в упаковці: 1. Об'єм: 1 л
Отличный гель, быстрая доставка
- Тетяна С***Відгук від покупця. Продавець: RozetkaEU. Кількість в упаковці: 1. Об'єм: 1 л
класна олія
- Александра С***Відгук від покупця. Продавець: RozetkaEU. Кількість в упаковці: 1. Об'єм: 1 л
Все чудово, прийшло дуже швидко
- Валерія С***Відгук від покупця. Продавець: RozetkaEU. Кількість в упаковці: 1. Об'єм: 1 л
Користувалась поки що 1 раз, ефекту немає, але приємний запах, час покаже який він
- Переваги:
- Приємний, велика упаковка, доставка
- Недоліки:
- Марта А***Відгук від покупця. Продавець: RozetkaEU. Кількість в упаковці: 1. Об'єм: 1 л
Мию дитину вже рік цим гелем ,шкіра ніжна та зволожена після нього.Приємний ненав'язливий аромат.
- Переваги:
- Економний у користуванні
- Недоліки:
- Потребує дбайливого змиття водою,бо він з олійкою тому відчуття,що довго змивається водою
- Олександра С***Відгук від покупця. Продавець: RozetkaEU. Кількість в упаковці: 1. Об'єм: 1 л
Супер классное масло для душа. Использую с детства для ребенка, была атопия, с ней справились. Но очень мне понравилось для кожи ребенка в зимний период использовать данное средство, не сушит , увлажняет и приятно пахнет. И для взрослых тоже, его полюбит любая кожа Вариант запаски вообще мега удобный вариант!
- Недоліки:
- АнастасіяВідгук від покупця. Продавець: RozetkaEU. Кількість в упаковці: 1. Об'єм: 1 л
Не сподобався запах. Надто рідка як на мене. Повернусь до іншої фірми
- Виктория З***
Підкажить будь ласка яку краще взяти
- Юлія Я***
Вітаю. Може Ви мені допоможете, в мене дилема: ми вже років 8 користуємося La Roche Posay Lipikar Cleansing oil AP , хочу спробувати олійку Bioderma, може Ви користувалися і тим і тим, чи варто змінювати?
- Бобровсксая М***Відгук від покупця. Продавець: RozetkaEU. Кількість в упаковці: 1. Об'єм: 1 л
Купила олію , використовую вже 4 дні , але не можу поняти ,вона дуже рідка зовсім трохи кремової консистенції , як буд то розбавлена і не милиця зовсім , так і повинно будити ? Бо взяла перший раз і згідно відгукам вона дуже хороша .
- Переваги:
- Швидка доставка
- Недоліки:
- Не милиця
Експерт RozetkaДоброго дня! Дякуємо за звернення. Так. Олія під душ має легку, олисту консистенцію. Вона не піниться як звичайний гель, делікатний олійний очищувач.