Відгуки покупців про Дитяча зубна паста-гель Dentissimo Junior від 6 років смак яблуко 50 мл
- МиколаПродавець: Rozetka. Об'єм: 50 мл
До этой пасты использовали зубную пасту без фтора и со временем плавился зубной налёт из-за его отсутствия, после этого пришлось отказаться от прошлой пасты и перейти на эту фторсодержащую (240ppm) по истечению 2-3 недель, налёт значительно уменьшился.
Представник постачальникаДоброго дня, шановний клієнт, Ваш відгук для нас дуже важливий, дякуємо що обираєте нашу продукцію.
- Алена С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 50 мл
Виконує заявлені функціі
- Переваги:
- Гарно очищує, приємний смак
Представник постачальникаДоброго дня, шановний клієнт, ваш відгук для нас дуже важливий, дякуємо за увагу до нашої продукції.
- Віталій П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 50 мл
Після використання дорослої серії - і дитину перевели на даний бренд.
Представник постачальникаДоброго дня, чудово, ми задоволені що вам підійшов наш продукт, дуже тішимося теплим відгукам, спробуйте також інші товари ТМ Dentissimo!
- АннаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 50 мл
Хороша паста, хоча це гель зі смаком яблука. Не піниться. Дитині сподобалася.
- Переваги:
- Сподобалась дитині, натуральний смак.
- Недоліки:
- Малий об’єм, швидко закінчується.
Представник постачальникаДоброго дня, чудово що вам підійшов наш продукт, дуже тішимося теплим відгукам, дякуємо !
- ЮлияВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 50 мл
Нормальна дитяча паста для 6+. Дитині якраз 6 років, їй сподобалась. Колір зелений прозорий, виражений ароматизатор «яблуко». Смак солодкий, я люблю більш нейтральні на смак пасти, але дитині це складно розказати :)
Користуємось паралельно з дитячою пастою від Weleda.
Написано, що вироблено у Італії.
Представник постачальникаДякуємо за увагу до нашої продукції.Також рекомендуємо до використання, в комплексі з іншими засобами ТМ Dentissimo. Мирного неба, бережіть себе!
- Олег О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 50 мл
Гарна паста. Дитині подобалась. Зараз менша користується 3 -
Представник постачальникаДякуємо за увагу до нашої продукції, бережіть себе! Спробуйте також інші продукти по догляду за ротовою порожниною, ТМ Dentissimo. Мирного неба!
- Олег Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 50 мл
Паста лучшая из всех, что пробовали
- Переваги:
- Хорошо очищает зубы
- Недоліки:
- не нашли
- Павлова А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 50 мл
Отдичная цена, в аптеках больше 150 гр. Пользуемся этой пастой( фирмой Дентиссимо) с появлением первых зубов. Сейчас нам 5.4 года)
- Переваги:
- Вкус, качество, цена
- Недоліки:
- Не всегда найдешь
- Валерия Г***Продавець: Rozetka. Об'єм: 50 мл
Ребенку нравится паста,чистит с удовольствием.Хороший состав цена не дешёвая,но пасты хватает на 4 месяца.
- Переваги:
- Гелевая
- Недоліки:
- Твердый тюбик не удобно вылавливать а конце.
- ЛюбаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 50 мл
Ребенку не понравился вкус этой пасты. Состав не плохой. Цена достаточно высокая.
- СветланаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 50 мл
Гелеобразная приятная на вкус паста. Ребёнку очень понравилась, учитывая что он зубы чистить не любит, попросил ещё раз почистить этой пастой. Надеюсь, что будет хороший результат при пользовании Dentissimo.
- Переваги:
- Пока о достоинствах могу сказать только одно гелеобразная, приятная на вкус.
- Недоліки:
- Пока не вижу.
- Марина С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 50 мл
Ребенку понравилось чистить это пастой зубы.
- Вероника Т***Продавець: Rozetka. Об'єм: 50 мл
Мне очень понравилось, что запах яблока очень приятный, не химозный, и сама паста гелевая, без абразивов, состав тоже хороший, ребенку тоже нравится.
- ОксанаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 50 мл
Вечной проблемой, особенно при выборе зубной пасты для ребенка, является содержание в ней лаурил сульфата натрия - гадкая штука, пенообразователь. В данной зубной пасте этой гадости нет. Внешне - зеленоватый прозрачный гель. Приятный легкий аромат и вкус зеленого яблока. Пенится, но не сильно. Зубки чистит хорошо. Нет, как после обычных детских паст(даже лакалута) скрежета мелких крупинок за зубах при чистке. Ребенку нравится и мама спокойна :)
- Переваги:
- Не содержит лаурил сульфат натрия
- Недоліки:
- Цена, как для 50-ти мл, но зато качество отменно