Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Відгуки покупців про Кріплення для телевізора Brateck LDA40-223 13"-43" [121980]

Оцінка користувачів 4.81/5
  • Юля Г***

Чудовий кронштейн немає ніяких нарікань тримає 40 дюмів

Переваги:
    Надійна конструкція, ціна
    Недоліки:

Добрий день! Ми щиро вдячні за ваш позитивний відгук. Нам важливо отримувати зворотний зв'язок, і приємно знати, що ви залишилися задоволені результатом.
      Будемо раді бачити вас знову серед наших клієнтів. З повагою, представник постачальника

• Денис
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

У точці видачі Розетка відмовились продавати замовлення без паспорта.
    Товар передплачено не було.

Переваги:
    Не зміг оцінити
    Недоліки:
    Не зміг оцінити

• Жанна Ф***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Товар сподобався, інструкція зрозуміла, лише ходила докупляла болти (бо в комплекті є тільки для телевізорів з великою діагоналлю)

Переваги:
    Міцний, надійний
    Недоліки:
    В комплект не входять гвинти для телевізорів маленьких діагоналей (19 та 24)

Добрий день! Дякуємо за ваш відгук. Ми раді, що ви залишилися задоволені придбанням товару.
      Впевнені, що ваші позитивні враження збережуться і при наступних замовленнях. З повагою, представник постачальника

• Олег А***

Хороше кріплення

Переваги:
    Легко збирається ,регулюється телевізор тримає
    Недоліки:
    Не знайшов

• Дмитро Т***

Молодці!

Переваги:
    Якісне кріплення
    Недоліки:
    Відсутні

• Олексій П***

Все добре.

• Андрій Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Кріплення бомба, як і три інших якими користуюсь від цього виробника. Міцне, надійне, гарно виглядає, функціональне і дуже багата комплектація. Брав пару однакових моделі, то більш свіжа комплектація багатша і більш продумана.
    Супер, рекомендую.

• Олена Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Дуже класне кріплення. Надійне, міцне. Легко збирається. Ідеально підійшло для нашого Xiaomi TV A 43. Але ми докупили саморізи і дюбеля трошки довші, бо в у нас цегляна стіна.

Переваги:
    Міцне, надійне кріплення, ключ на 8 і маленький рівень у комплекті
    Недоліки:
    Не знайшла

• Сергій Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Крепкий. Хорошо фиксируется во всех положениях.

Переваги:
    Крепкий. Хорошо фиксируется во всех положениях.

• Владислав
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Решил взять. Итак: Металл толстенный ~ 2 мм, хорошо обработанный. Покраска - порошковая краска (вероятно), очень прочная и качественная. Ни скрипа, ни перекосов, все продуманно до мелочей. НО есть и минусы: упаковка деталей внутри упаковки. Неужели нельзя обернуть "пупыркой" детали внутри? Но это, как говорится, культура производства подвела. Но самое существенное, это отсутствие крепежа (винты, шайбы) для vesa 75x75, 100x100! Значит, смонтировать ТВ или монитор вплоть до 22" вы не сможете, не докупив винты М4х15 и М5х15 и шайбы (обязательно) к ним. Но, повторю, даже с этими недостатками, это лучший кронштейн, что я видел. Рекомендую!

Переваги:
    Надежность, качество изготовления, цена-качество
    Недоліки:
    Неполная комплектация для монтажа vesa 75x75, 100x100 (отсутствие винтов и шайб), упаковка деталей.

Добрий день! Ми щиро вдячні за ваш відгук. Нам важливо отримувати зворотний зв'язок, і важливо знати, наскільки ви залишилися задоволені, і особливо - що могло залишити у вас негативне враження.

• Сергій Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Привіт кронштейн гарної якості встановив монітор 24 дюйма кріплення vesa 200х100. Тримає без проблем.

Переваги:
    Гарно зібраний, фарба доброї якості не відпадає як на інших моделях

• Дмитро Х***

Доброго дня.
    Кронштейн перевершив усі мої очікування, товстий метал ущільнений ребрами твердості.Ні найменшого люфта все підігноно під нуль, кріплення супер (контргайки). Повний комплект для монтажу, універсальність на усі моделі TV. VEZA: 75×75 ; 100×100 ; 200×200
    100×200 ; 200×100
    Два останні не вказані в описі.
    Додаю фото з інструкції.
    Будь ласка, додайте ці параметри і популярність на товар зросте.
    Подяка виробнику: висока якість продукції.

Переваги:
    Все просто супер.
    Ціна і якість, універсальність.
    Рекомендую, не пошкодуєте.
    Недоліки:
    Немає.

• Александр Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Отличный кронштейн - прочный, мощный, качественный.
    Хорошая комплектация.
    Вешал монитор 27 дюймов - держит легко.

Переваги:
    Крепкая конструкция.
    Недоліки:
    Отсутствуют.
  • Костянтин М***

Все ок.

Переваги:
    Все ок.
    Недоліки:
    Не виявив.
  • Ігор В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Чудовий кронштейн. З товстого металу. Виглядає на 10 з 10. Кріпив 43" ТБ.

Переваги:
    Міцний, товстий метал, ключ на 10 в комплекті.
    Недоліки:
    Відсутні
  • Ольга Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Кронштей гарної якості.отримав швидко, все майже норм.
    Відсутні болти для кріплення до телевізора(

Переваги:
    Надійне
    Недоліки:
    Відсутність болтів
  • Горак Н***
  • Петр Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

З цим кронштейном стало нереально зручно. Регулюється як треба, не провисає, якісний

• Татьяна К***

Он просто офигенный
    Очень удобный и цена хорошая

Переваги:
    Качество и цена
  • Аслан В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Телевізор 7 кг тримає впевнено. Сам матеріал міцний. Збірка та кріплення до стіни не склали труднощів.

• Ярослав М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Приїхав такий собі "конструктор для дорослих" з інструкцією і всіма комплектуючими. Збирати дуже легко, все розфасовано та підписано. До самого кронштейну теж претензій немає. В мене не такий вже великий тєлєк, то тримає чудово

• Александра С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Зачем поворот на 90 градусов на кронштейне для телевизоров 43 дюйма включительно!? зачем его поворачивать?! как бы я не зажимал болты, он все ровно поворачивается когда телевизор регулируешь по потребностям.... В отстальном все хорошо...

Переваги:
    43 дюйма подходит.
    Недоліки:
    поворот на 90 градусов.
  • Юлія П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

До хіаомі 43 діагональ підійшов ідеально, тримає надійно, повертається згідно характеристикам, конструкція міцна і думаю протримає не один рік. Однозначно рекомендую.

Переваги:
    Кронштейн зроблений з металу, доволі масивний і надійний. Ціна і якість на висоті
    Недоліки:
    Не знайшла
  • Ткачук Ю***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Замовив, отримав швидко, все майже норм.
    Відсутні болти для кріплення до телевізора.

Переваги:
    Невеликий
    Недоліки:
    Комплектація

Доброго дня! Дякуємо за звернення. Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в службу підтримки за посиланням посилання

• Ігорь К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Задоволений.Комплект повний як заявлено,доїхав швидко.

• Остап А***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Взяв для телевізора з діагоналлю 43" (8 кг), все супер, матеріали та фарбування на висоті, всі кріплення та інструменти в комплекті (ключ та маленький рівень для зручності), легко все монтується, конструкція виглядає дуже надійною та міцною, по відчуттях є ще величезний запас по навантаженню, цей кронштейн мій телевізор не відчуває)) Є регулювання по горизонталі / поворот / нахил, дуже зручно і все надійно фіксується

Однозначно рекомендую, якістю задоволений максимально

Переваги:
    Якість
  • Олена М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Кріплення чудове за хорошу ціну. Для невеликого телевізора рекомендую

• Чернецький П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Якісний кронштейн, в комплекті всі кріплення, для vesa також. Приємним сюрпризом став маленький рівень в комплекті. Рекомендую

Переваги:
    Всі кріплення є, легко регулюється

Добрий день.
      Дякуємо за Ваш відгук. Користуйтесь із задоволенням.