Відгуки покупців про Зарядний блок Швидке заряджання для Google Pixel 30W USB Type-C GA03502-EU
- Дмитро Ч***Відгук від покупця. Продавець: GPixel
Чоткий, працює вже рік без проблем
Дякуємо за відгук.
Раді, що зарядний блок стабільно працює та виправдав очікування протягом тривалого часу. Саме на надійність, безпечну роботу та підтримку швидкого заряджання розраховані ці зарядні пристрої для смартфонів Google Pixel.
Нехай і надалі слугує стабільно та без перебоїв! Якщо виникнуть запитання або буде потреба в інших аксесуарах — завжди раді допомогти.
- ОльгаВідгук від покупця. Продавець: GPixel
Купила декілька місяців тому, поки чудово служить, однак чомусь на 2 му тижні користування почав видавати якийсь незрозумілий звук. Вперше в мене блок живлення таке витворяє, поки працює справно, але без нагляду боюсь залишити
- Переваги:
- Швидко заряджає
- Недоліки:
- Видає якийсь звук та нагрівається
- Продавець GPixel
Доброго дня! Щиро дякуємо за Ваш відгук. Раді, що протягом більше 4 місяців зарядний блок служить Вам добре і швидко заряджає пристрій.
Якщо в майбутньому виникне будь-яка несправність — завжди можете звернутися для заміни по гарантії.
Бажаємо приємного користування!
- Ангеліна Д***Відгук від покупця. Продавець: GPixel
Чудовий блок живлення
- Недоліки:
- Трішки пошкоджена коробка
- Продавець GPixel
Доброго дня, Ангеліно!
Дякуємо за ваш відгук! Нам дуже приємно, що сам блок живлення вам сподобався.
Щодо пошкодження коробки — ми щиро перепрошуємо за цей неприємний момент. Попри це, ми завжди пакуємо наші замовлення в додаткові транспортувальні коробки, щоб мінімізувати будь-які ризики під час доставки.
Сподіваємося ви задоволені покупкою. Завжди раді бачити вас знову!
- Віталій К***Відгук від покупця. Продавець: GPixel
Швидко і якісно. Дякую
- Переваги:
- Швидкість
- Продавець GPixel
Дякуємо за ваше замовлення та щирий відгук!
- Артем О***Відгук від покупця. Продавець: GPixel
Дуже швидко надіслали товар в гарно збереженій упаковці.
- Переваги:
- Швидкість доставки, якість товара
- Недоліки:
- Не знайдені
- Продавець GPixel
Артеме, дякуємо за ваш відгук та високу оцінку.
Приємно чути, що ви задоволені якістю товару та швидкістю доставки.
Завжди раді вашим новим замовленням!