- АртурВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: White
На удивление, хорошие наушники за такую цену, до этого заказывал Logitech H390, в сравнении с ними эти наушники понравились больше.
- Переваги:
- Хороший бас, качество звука очень даже неплохое, микрофон не фонит, звук чёткий, удобные
- Недоліки:
- Большие, не отключается подсветка, к тому же на наушниках разные цвета светятся(нет синхрона), уши немного устают, на полной громкости работают как колонки))
- Дмитро
Я вам скажу помітив коли вони лежать на столі тоді у них немає синхронного світіння, і щойно візьмете їх в руки кольори одразу стають однаковими
- Олександр С***Відгук від покупця. Продавець: Gadget_XL. Колір: White
Все люкс навушники прекрасні ще й не дорого
- Переваги:
- Хороший мікрофон, звук, гарно лежить на голові, і ще й подаруночок
- Недоліки:
- Спочатку в одному вусі було голосніше ніх в іншому, але потім я покрутив ролик звук на 100, на 0, і так кілька разів і все стало ок
- Антоній К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: White
За свої гроші норм варіант. Непоганий звук, відносно гарний мікрофон як для такої ціни.
- Переваги:
- Вигляд, якість
- Ирина Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: White
Працюють добре, для роботи гарно підходять
- Переваги:
- Прикольна підсвітка
- Марія С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: White
Пользуюсь уже полгода. Довольны покупкой - цена/качество на уровне
- Переваги:
- звук, дизайн
- Недоліки:
- пока не нашлись
- Александр З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: White
Пользуюсь пару дней. Звук нормальный. Микро еще не пробовал. Визуально красивые. Но мне не нравится, что подсветка всегда переливается и ее нельзя как-то отключить после выключения компа.
- Переваги:
- Красивые. Красивая подсветка. Звук
- Недоліки:
- Нельзя настроить или отключить подсветку
- Александр З***
Хочу дополнить отзыв. Микро вообще отличный. За эти деньги - это подарок судьбы. Посмотрим еще, сколько проживут эти наушники.
- Александр
Можно в биосе отключить питание usb портов, тогда при выключении пк или ноута ничего светится не будет.
- Nina S***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: White
Не купуйти ці навушники, почав рипіть правий, відправила на сервісний центр яким зовсім не задоволина, через 3 неділі подзвонили сказали що нічого не виявили, неподобство якесь, що я придумала чи що, чи немає мені що робити ходити на пошту і з пошти ще й платить кошти на відсилання! Не Рекомендую!
Представник постачальникаДобрий день! В сервісі проблема на ваших навушниках не повторилась, тому їх не ремонтували. Спробуйте підключення навушників до інших пристроїв та входів у вашому ПК.
- Дмитро Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Уши не плохие, сидят удобно, к звуку в принципе вопросов нет. Но для супер меломанов лучше поискать что то дороже. Позиционирование в играх нормальное. В дс слышно вполне не плохо. Но сам по себе микрофон - довольно таки тихий, приходится громве говорить иногда. Шумы ловит слабо, мб есть какой то шумодав. Уши не плохие, но немного расстроен микрофоном)
- Переваги:
- Звук
Кабель в оплётке
Удобство подключения - Недоліки:
- Тиховат микрофон (но не критично)
- Ніна С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: White
Купила навушники весною, все чудово, все подобається але учора почав репіть періодично правий навушник! Звертаюсь до представників постачальниника, підскажіть як поремонтувати чи обмінять по гарантії?
- СтасВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: White
Купив сьогодні навушники почав перевіряти і спочатку вони показували що звук робить ну не було чутно в навушниках, полагодив тепер поганий звук. Одні проблеми... Ще й мікрофон тихий
- Переваги:
- Підсвітка
- Недоліки:
- Мікрофон тихий, тихі навушники
Представник постачальникаДобрий день! Спробуйте скинути налаштування та посилення звуку, та покрутіть регулятор гучності позаду лівого навушника
- Констнантин Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: White
Купил пару дней назад эти наушники. И хочу поделится своими емоциями. Значит мне очень понравился дизайн, серо-белый выглядит довольно круто, есть подстветка, которую отключить нельзя но мне это и не надо выглядит хорошо, глаза не режит. Амбушюры мягкие и приятные.Микрофон тоже хороший за свою цену. И наверно единственый минус это как раз не сьемный микро. А так ннаушники за свою цену очень хорошие. Советую!
- Недоліки:
- Не сьемный микрофон
- Олександр К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
розташування регулятора гучності не зручне, але і не займає багато місця.
- Переваги:
- звук і мікрофон норм за свою ціну
- Недоліки:
- RGB-підсвітка не вимикається, постійно змінює колоьори і дратує. думаю повідкручувати діоди
- Настенко Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: White
Качественные наушники с отличным микрофоном. Красивая подсветка (только сбоку, потому не мешает). На мою большую голову немного тугие, но совсем чуть-чуть, думаю со временем станет лучше.
- Переваги:
- Микрофон, общее качество
- Недоліки:
- Нет программы по управлению всеми функциями
- Владислав Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: White
Загалом - це досить непогані навушники. Мікрофон чудовий чути прекрасно. Для меломанів порадив би можливо іншу модель. Запрацювали без проблем та драйверів (як на win10/11 так і на Linux). Покупкою задоволений.
- Переваги:
- Ціна, якість, зручність
- Недоліки:
- Не можна вимкнути підсвітку
- ВадимПродавець: Rozetka. Колір: Black
Купив ці вуха, замінивши попередню 200 модель, яка була з браком. Мікрофон хороший, звук теж хороший! Ціна-якість на відмінно. Рекомендую
- Переваги:
- Звук, мікрофон, легкі, usb