- Галина М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 4 л. Кількість упаковок: 1
Отримала замовлення з пральним засобом Perwoll. Звернула увагу, що кришка товару була додатково замотана скотчем, тоді як інші товари такого ж типу зазвичай мають лише заводське закриття без скотчу.
Крім того, захисна плівка на кришці пошкоджена та деформована, що викликає сумніви щодо цілісності упаковки. Фото додаю.
Прошу надати пояснення щодо стану товару та повідомити про можливість його заміни або повернення коштів.
Дякую- Недоліки:
- Замотана скотчем і витік пральний порошок (
- Ярослав П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 3.75 л. Кількість упаковок: 1
чудовий засіб для прання
- Переваги:
- швидко відправили
- Недоліки:
- не виявив
Представник постачальникаЯрослав, дякуємо за Ваш відгук та оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Олена Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 4 л. Кількість упаковок: 1
Гарний,але його начебто розвели водою,нажаль продавця не рекомендую.
- Переваги:
- Гарний порошок
- Недоліки:
- Розвели водою,був не повністю наповнений
Представник постачальникаОлена, ми цінуємо кожного нашого споживача та дякуємо за відгук. Якщо у Вас виникають питання щодо якості і складу нашого продукту - Ви завжди можете звернутися на гарячу лінію компанії Хенкель Україна за номером +38 080 050-13-13.
- Майя М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 4 л. Кількість упаковок: 1
Гарний гель,запах
- Переваги:
- Велика ємність
- Недоліки:
Представник постачальникаМайя, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Петровская С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 4 л. Кількість упаковок: 1
вже користуюсь білше 5 років. Рекомендую купувати цей засіб для прання
- Переваги:
- сберігає колір чорного одягу
- Недоліки:
Представник постачальникаСвiтлана, дякуємо за довіру! Користуйтеся із задоволенням!
- Василий К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 3.75 л. Кількість упаковок: 1
Самый лучший товар из этой серии
- Переваги:
- Имеет приятный запах и отлично стирает
- Недоліки:
Представник постачальникаВасиль, дякуємо, що обираєте нашу продукцію! Користуйтеся із задоволенням!
- Анна Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 4 л. Кількість упаковок: 1
Дуже подобається цей гель! Чудовий аромат. Підтримує колір тканини. Беру не перший раз! Рекомендую!
- Переваги:
- Приємний аромат
- Недоліки:
Представник постачальникаАнна, дякуємо за довіру! Користуйтеся із задоволенням!
- Інна Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 4 л. Кількість упаковок: 1
Беру не вперше, відповідає ціна якості
Представник постачальникаІнна, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Сергій С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 4 л. Кількість упаковок: 1
Замовив, швидко відправили, все добре, дякую
- Недоліки:
Представник постачальникаСергій, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- ВолодимирВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1 л. Кількість упаковок: 1
Гарна річ, постійно користуюсь. Має гарний аромат і підтримує чорне чорним.
- Переваги:
- Аромат, реально підтримує колір
Представник постачальникаВолодимир, дякуємо, що обираєте нашу продукцію! Користуйтеся із задоволенням!
- Юлия Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 3.75 л. Кількість упаковок: 1
Користуюся не перший рік. Хороший гель для прання за доступною ціною.
- Переваги:
- Легкий, ненав'язливий аромат. Різні варіанти літражу.
- Недоліки:
Представник постачальникаЮлiя, дякуємо за відгук! Користуйтеся із задоволенням!
- Олександр Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 3.75 л. Кількість упаковок: 1
файно
Представник постачальникаОлександр, дякуємо за вибір! Користуйтеся із задоволенням!
- КотікВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 4 л. Кількість упаковок: 1
Колір зберігає довше, але сильно пінеться, це не подобається
Представник постачальникаДякуємо за відгук! Користуйтеся із задоволенням!
- Василий К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 4 л. Кількість упаковок: 1
Ок
- Переваги:
- Ок
- Недоліки:
Представник постачальникаВасиль, дякуємо за високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Світлана С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 4 л. Кількість упаковок: 1
Все було чудово.
Представник постачальникаСвітлана, дякуємо за високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Тетяна Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 4 л. Кількість упаковок: 1
Гель гарний. Але упаковка із дуже тонкого пластику. При транспортуванні тріснула і гель витік. Побажання пакувати ретельно та вказувати щоб не кидали.
Представник постачальникаТетяна, ми цінуємо кожного нашого споживача та дякуємо за відгук. Якщо у Вас виникають питання щодо якості і складу нашого продукту - Ви завжди можете звернутися на гарячу лінію компанії Хенкель Україна за номером +38 080 050-13-13.
- Роман Р***Відгук від покупця. Продавець: ClinHub. Об'єм 1 шт: 2.9 л
Товаром повністю задоволений,дуже приємна ціна,швидко відправили.
- Переваги:
- Якісний товар,був дуже добре запакований.Продавця рекомендую.
- Недоліки:
- Євгеній О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1 л. Кількість упаковок: 1
Чудовий засіб для чорного
- Переваги:
- Добре пере
- Недоліки:
Представник постачальникаЄвгеній, дякуємо, що обираєте нашу продукцію! Користуйтеся із задоволенням!
- Андрій К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1 л. Кількість упаковок: 1
Хороший пральний порошок.
Не залишає сліди на чорному.
Рекомендую.- Переваги:
- Не залишає сліди на чорному.
- Недоліки:
Представник постачальникаАндрій, дякуємо за вибір та за відгук! Користуйтеся із задоволенням!
- Михайло О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 2 л. Кількість упаковок: 1
Рекомендую
Представник постачальникаМихайло, дякуємо за довіру! Користуйтеся із задоволенням!
- Валентина Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 4 л. Кількість упаковок: 1
Порошок мені подобається, свою функцію виконує
Представник постачальникаВалентина, дякуємо за довіру! Раді, що Вам все сподобалося! Користуйтеся із задоволенням!
- Олена Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1 л. Кількість упаковок: 1
Раджу до придбання
- Переваги:
- Чудовий, гарний, зручний, функціональний, якісний, запах просто супер!
- Недоліки:
- Немає.
Представник постачальникаОлена, дякуємо за вибір! Раді, що вам все сподобалося!
- Вячеслав Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 4 л. Кількість упаковок: 1
Гарна якість
Представник постачальникаВ'ячеслав , дякуємо за високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Чикало Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 4 л. Кількість упаковок: 1
Гарний гель
- Сергей Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 4 л. Кількість упаковок: 1
Дружина дуже задоволена якістю Геля.
- Переваги:
- Дуже добрий для прання.
Представник постачальникаСергiй, дякуємо за відгук! Користуйтеся із задоволенням!
- Ганна Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 4 л. Кількість упаковок: 1
Гель Perwoll для тёмных и чёрных вещей 4000мл очень понравился,не сильно жидкий,нормальной консисентиции с приятным ароматом,цвет вещей после стирки выглядят более насыщенным
- Переваги:
- Цена-качество
- Недоліки:
- Не обнаружила
Представник постачальникаГанна, дякуємо за Ваш відгук та оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- АрсланВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 3.75 л. Кількість упаковок: 1
Після прання звичайними бюджетними засобами стало помітно, що темні речі почали виглядати не дуже охайно і колір став вже не той, що був раніше. Тому після недовгих пошуків вибір зупинився на Perwoll Black Detergent.
Поки що перше враження - позитивне. Засіб справляється зі своїм завданням. Колір не змінюється, речі виглядають доглянутими.
Порадував великий об’єм, що робить покупку вигідною, а також ефективність при пранні на невисоких температурах. Загалом хороший варіант якщо ви шукаєте засіб для щоденного прання і догляду за темними речами.
Представник постачальникаАрслан, дякуємо за відгук! Користуйтеся із задоволенням!
- Дмитрий Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 4 л. Кількість упаковок: 1
Отличный гель для сохранения цвета!
Пользуюсь Perwoll для черных вещей уже больше года.После стирки вещи выглядят как новые — нет выцветания, серого налета или потускнения. Ткани остаются приятными на ощупь, а черный цвет — действительно глубоким и насыщенным. Экономичный, хватает надолго. Однозначно рекомендую всем, кто ценит свой темный гардероб!
Представник постачальникаДмитрo, дякуємо за довіру! Користуйтеся із задоволенням!
- Віктор Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 4 л. Кількість упаковок: 1
Справляється з поставленим завданням
- Переваги:
- Перволь
- Недоліки:
Представник постачальникаВіктор, дякуємо за вибір та за відгук! Користуйтеся із задоволенням!
- АндрейВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 4 л. Кількість упаковок: 1
Гарний порошок для чорних речей, при постійному користуванні речі не так швидко втрачають колір .
- Переваги:
- Ціна-якість
Представник постачальникаАндрiй, дякуємо, що обираєте нашу продукцію! Користуйтеся із задоволенням!
- Анастасия К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 3.75 л. Кількість упаковок: 1
Чудовий результат після прання. Головне що немає дуже різкого запаху прального порошку на речах!!!
Представник постачальникаАнастасiя, дякуємо за довіру! Користуйтеся із задоволенням!
- Євгенія К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 4 л. Кількість упаковок: 1
Чудовий гель. Густий. Чудово підходить для чорних речей та особливо для верхнього одягу, розводів не залишається. Але особисто для мене різкуватий запах.
- Переваги:
- Пере без розводів на речах
Представник постачальникаЄвгенія, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Ткаченко О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 4 л. Кількість упаковок: 1
Користуюсь Perwoll для темних та чорних речей 4000 мл вже кілька місяців — в основному для джинсів, футболок і светрів темних кольорів.
Гель Perwoll для темних та чорних речей дійсно допомагає зберегти насиченість кольору та вигляд одягу після багаторазового прання. Тканина виглядає доглянутою, а чорні речі — не тьмяніють навіть через кілька прань.- Переваги:
- Дуже добре зберігає насиченість чорного і темних кольорів — речі не вигоряють після прання. Не залишає розводів чи білих слідів на тканині. Приємний, ненав’язливий аромат, який тримається після прання. Великий об’єм — вистачає на багато циклів прання. Гарно розчиняється у воді, навіть при нижчих температурах.
- Недоліки:
- Для дуже забруднених плям іноді потрібне додаткове замочування чи засіб передпрання.
Представник постачальникаОлександр, дякуємо за відгук! Користуйтеся із задоволенням!
- Друзик О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 3.75 л. Кількість упаковок: 1
Користуюсь цим гелем близько 2 років. Не уявляю прання чорних речей без нього. Саме цього об'єму вистачило на 8 місяців. Запах гарний, легкий. Можна кондиціонер не додавати, оскільки речі і так будуть в кінці прання пахнути делікатно приємно. Колір чорних речей зберігається. Маю ще серветки для відновлення чорного кольору, то поки стоять без діла.
Речі після прання не липкі, гель гарно змивається з волокон тканин.- Переваги:
- Зберігає чорний колір речей, запах, об'єм.
- Недоліки:
Представник постачальникаОксана, дякуємо за відгук! Користуйтеся із задоволенням!
- Игорь К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 4 л. Кількість упаковок: 1
Чудово
Представник постачальникаIгор, дякуємо за високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- ІгорВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 4 л. Кількість упаковок: 1
Якісний гель з приємним ароматом. Речі залишаються насичено чорними.
Найблільша упаковка (4л.) серед Перволів. Якщо купувати по акції, виходить дешево і вистачає на тривалий час.- Переваги:
- Аромат, якість прання
Представник постачальникаІгор, дякуємо за довіру! Користуйтеся із задоволенням!