- Марта Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Фіолетовий із бірюзовим
Красивий посуд, діти задоволені. Але стаканчик тріс на третій день)
Представник постачальникаДобрий день, Марта
Нам дуже шкода, що Вам не вдалося оцінити всі переваги бамбукового стакану.
Він відмінно витримує температуру від -20 до +100 градусів, підходить і для холодних, і для гарячих напоїв.
Дякуємо за вибір ТМ Kite.
- Мария Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Фіолетовий із бірюзовим
Гарний посуд,дуже зручний
Представник постачальникаМария,
Дякуємо Вам за придбання та бажаємо приємної експлуатації на довгий час!
- Лілія К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Фіолетовий із бірюзовим
Хороша якість ,рекомендую .
Представник постачальникаЛілія,
Дякуємо Вам за придбання та бажаємо приємної експлуатації на довгий час!
- Ольга Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Фіолетовий із бірюзовим
Сподобався набір. Приємний на дотик матеріал.
Дитина в захваті від малюнку)- Переваги:
- Малюнок, ціна
- Недоліки:
- Не можна гріти в мікрохвильовці, але це не критично )
Представник постачальникаОльга,
Дякуємо Вам за придбання та бажаємо приємної експлуатації на довгий час!
- Олена В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Фіолетовий із бірюзовим
Замовляла на подарунок
В магазині не розпаковували, прийшли додому подарували а там не приємний сюрприз
Тріснутий стаканчик (
Якість погана- Переваги:
- Яскравий малюнок
- Недоліки:
- Поганий матеріал
Представник постачальникаОлена,
Дякуємо за відгук.
Дуже прикро, що сталася подібна ситуація.
Цей набір виготовлений з міцного матеріалу, але він не застрахований від розбивання і тріщин під час сильного тиску.
Скоріш за все товар був пошкоджений під час транспортування. Рекомендуємо ретельно перевіряти покупки під час отримання.
Представник постачальникаДобрий день.
Нам шкода що сталась така ситуація, зверніться до спеціалістів Розетка.
- Алексей Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Фіолетовий із бірюзовим
Ребенок доволен!
Представник постачальникаАлексей,