Сток. Розпродаж залишків до −60%

Відгуки покупців про Дитячий розвиваючий килимок для хлопчика ходунки 2в1 коврик для немовлят музичне піаніно, каталка, світловий проектор, бізіборд Синій

Оцінка користувачів 4.6/5
  • Відгуки про товар продавця CFB
  • Марія

Чудові ходунки, килимок.

• Продавець  CFB

Дуже дякуємо за ваш відгук та довіру до нашого магазину! Надзвичайно приємно, що ви залишилися задоволені покупкою. Будемо раді бачити вас знову.

• Лідія О***
    Відгук від покупця. Продавець: CFB. Колір: Синій

Дуже класно, немовлятко лежачи нажимає ніжками на клавіши і грає різна мелодія.

• Продавець  CFB

Дякуємо вам за довіру та щирий відгук! Нам неймовірно приємно знати, що ви задоволені. Ми вкладаємо любов у свою роботу й раді, що це відчувається. Будемо щасливі бачити вас серед наших постійних клієнтів

• Ольга Т***
    Відгук від покупця. Продавець: CFB. Колір: Синій

Шукала щось корисне і цікаве для двійнят — ідеально, що в магазині були варіанти і для хлопчика, і для дівчинки. Батьки в захваті, а малюки граються із задоволенням

Недоліки:
    не має
  • олійник в***
    Відгук від покупця. Продавець: CFB. Колір: Синій

Якісний матеріал, приємні кольори.

• Валентина Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Світло Є. Колір: Білий

Замовляла блакитний для хлопчика, приїхав рожевий...

Переваги:
    Різнокольоровий, можна чіпляти різні іграшки.
    Недоліки:
    Маленькі колеса, якість пластику. Як тільки почнемо використовувати як ходунки вояд чи довго протримаєтся. Китай є китай.
    • Продавець  Світло Є

Доброго дня, Валентина! Щиро дякуємо вам за відгук. Нам дуже прикро, що ви залишилися незадоволені покупкою.
      Не хвилюйтеся, ми зробимо все можливе, щоб ви залишилися задоволеними нашим сервісом.
      Уже зв’язуємось із вами для вирішення даної ситуації