Заряджаємо на навчання

Відгуки покупців про Прес для часнику спецій імбиру горіхів ручна терка подрібнювач часникодавка чорний Pavlysh I1

Оцінка користувачів 4.95/5
  • Дмитрий К***
    Відгук від покупця. Продавець: kostor

Дякую, дуже корисна річ. Якісна, не зламалася, хоча й жорстко з нею працював. Зараз якраз піде молодий часник, тому буде вчасна. Ще раз- Дякую.

Переваги:
    Якість, надійність
    • Продавець  kostor

• Аріна Б***
    Відгук від покупця. Продавець: kostor

Подарувала мамі на 8 березня вона в захваті! Тепер не плаче біля часнику, не мучиться з імбиром. Каже, що найкращий подарунок за останні роки. Дякую)

• Віктор С***
    Відгук від покупця. Продавець: kostor

Я готую багато і часто. Ця часникодавка реально економить час. Кидаєш зубчик (навіть великий) - натискаєш і готово

• Святослав Г***
    Відгук від покупця. Продавець: kostor

Купив, щоб пришвидшити приготування. Часникодавка Pavlysh виявилася універсальною, дякую!

• Поліна К***
    Відгук від покупця. Продавець: kostor

Працює без зусиль, часник видавлюється чисто, не залишається в середині.

• Ярослав А***
    Відгук від покупця. Продавець: kostor

Зручний прес, за 1 секунду отримую готову суміш для салатів або інших видів страв

• Андрій М***
    Відгук від покупця. Продавець: kostor

Міцний корпус, легко мити, подрібнює швидко та без зайвих зусиль.

• Алексей К***
    Відгук від покупця. Продавець: kostor

Давить лише свіжий/молодий часник. Якщо трохи підв'яв, то не бере, тільки розплющує. Також отвори трохи завеликі. Але зі своєю задачею більш-менш справляється, буду користуватися далі.

• Продавець  kostor

Дякуємо за ваш відгук! Ви правильно помітили — прес для часнику найкраще працює зі свіжим та молодим часником, а трохи підв’ялі зубчики можуть просто розплющуватися через структуру. Щодо отворів, вони зроблені трохи більшими для зручності очищення та легкого видавлювання часнику без зайвих зусиль. Раді чути, що прес загалом справляється зі своєю задачею, і дякуємо, що поділилися своїм досвідом — це допомагає іншим покупцям зробити правильний вибір.

• Константин Ч***

• Дмитро Х***

Шикарный

• Татьяна Р***
    Відгук від покупця. Продавець: kostor

Прес нормальний, ціна/якість. Зручний, добре очищується після використання. Приємно дивитися та тримати в руках.

• Продавець  kostor

Дуже вам дякуємо за оцінку товару! Ми завжди раді чути про ваші приємні враження від наших товарів. Ваші слова стають нашим джерелом натхнення для подальшої роботи. Нам завжди важливо, щоб наші клієнти отримували якісні товари, які вони очікували, і ваш коментар підтверджує, що ми на правильному шляху. Будь ласка, не соромтеся звертатися до нас з будь-якими питаннями або побажаннями, і ми з радістю допоможемо Вам! Дякуємо за ваш вибір та довіру до нашого магазину!

• Марина Б***
    Відгук від покупця. Продавець: kostor

Спасибі! Швидко до нього звикла. Дуже зручний!

• Василий Р***

Зручно користуватися

• Ирина Д***
    Відгук від покупця. Продавець: kostor

Чудово справляється з часником! Якість товару норм.

• Андрей С***

за свою ціну супер

• Кирилл Т***
    Відгук від покупця. Продавець: kostor

Відмінний прес для часника.

• Іван Д***

Отличная вещь

• Нина Л***
    Відгук від покупця. Продавець: kostor

Чудовий товар, відповідає моїм очікуванням!

• Яна Л***
    Відгук від покупця. Продавець: kostor

Чудовий прес! Якість гарна. Все швидко та якісно!