Літній фешн розпродаж до -70%

Відгуки покупців про Гарнітура GamePro Professional HS1240 Black/Red

Оцінка користувачів 4.39/5
  • Володя П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black-Red

Якість виготовлення і звук бомбезний.

Переваги:
    Ціна/якість, мікрофон , що знімається.
  • Евгений Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black-Red

Купил наушники, пользуюсь 3 дня , играл только с микрофоном в WoT и пабг , звук хороший , слышат меня четко .

Переваги:
    Звук, микрофон, металлическая конструкция.
    Недоліки:
    Ну регулятор звук , как для меня слишком далековато расположен, а так недостатков пока не обнаружено .
    • Евгений Д***

Дополнил отзыв свой . Пользуюсь наушники месяц , работают идеально , микрофон радует своей четкостью и стабильностью , на выходных был прилет ракет и у меня упали наушники с высоты полтора метра , они у меня висят на подставке, ну и вообщем упали а им все равно , крепкие , сделанные надёжно , подключил проверил без изменение . Всем советую.

• Сергій

Дякую за відгук. Теж вирішив замовити.

• Дмитро Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black-Red

Кращий варіант на даний момент по співвідношенню ціна/якість.

Переваги:
    Якісні матеріали, нормальний звук.
    Недоліки:
    Побачимо чрез рік.
    • Даня Ч***

ну что там? как работают?

• Дмитро Н***

Син їх кожен день використовує вже 10 місяців, проблем немає.

Добрий день, Дмитро! Вдячні вам за відгук та вибір GamePro! Користуйтесь із задоволенням. З повагою, GamePro!

• Ігор К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black-Red

Чудові навушники за свої гроші, металевий каркас - нічого не "бовтається", амбушури великі та м'які, на вуха не давлять. Мікрофон працює, якість звуку непогана.

Переваги:
    Ціна та якість виконання
    Недоліки:
    Не знайшов
  • Жарський К***

В порівнянні з JBL TUNE 560 BT дуже зручні навушники
    JBL через деякий час викликають дискомфорт.
    GamePro можу використовувати цілий день без проблем, хороший мікрофон, приємна якість.
    Самі навушники в металічному корпусі, виглядають добротно.
    Користуюсь вже півроку, нарікань не маю.

Переваги:
    Зручні, можна користуватись цілий день без дискомфорту на вуха, довгий шнур, з'ємний мікрофон
    Недоліки:
    Слабкий діапазон частот, трошки не вистачає басів
  • Игорь К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black-Red

Вау наушники просто бомба, купил полгода назад и я клянусь лучше наушников у меня не было, звук, микрофон, кабель 10/10
    Но спустя 5 месяцев на одном из амбушюре слезла пленка, и сделана она если честно ужасно (фото прикрепил)
    И я бы хотел узнать по поводу этого, это гарантийный случай? Мне могут за это вернуть деньги или заменить наушники, или амбрушюру?

Переваги:
    Абсолютно все 10/10 кроме амбушюр
    Недоліки:
    На амбушюрах очень рвётся пленка
  • Денис

Гарно грають)))

• Тимур М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black-Red

Подтверждаю каждое слово комментаторов. Наушники отличные. Оч мягкие для ушей. И в самих накладках есть отверстия чтоб уши дышали. Из минусов только слабоватый басс. Но звук хороший. Стальные регуляторы высоты наушников, плетёный провод. Видно что фирма следит за качеством.

Переваги:
    Хороший звук, удобные, надёжные.
    Недоліки:
    Слабый басс
  • Аднан К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black-Red

Нету аналогов за такие деньги
    Сборка супер, звук 7 из 10(вполне себе), микрофон вообще огонь, звук с микрофона просто чистейший. От куда он тут за эти деньги без понятия.
    Сравнивать эти наушники с более дорогими не вижу смысла. Были e у меня хайпер экс клауд2, так это не сильно хуже, теперь задумываюсь смотря на дорогие продукты, а стоит ли переплачивать ?)

Переваги:
    Цена качество !
    Недоліки:
    Пока не выявил
  • Евгений Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black-Red

пользуюсь наушниками каждый день , день в день , как работало идеально так и работает ни каких проблем нету , падали десяток раз как ни в чем не бывало , только потертости на амбрашурах , думаю к полтора годикам поменяю .

Переваги:
    доп к моим 8-ми месячному отзыву
    Недоліки:
    еще нету
  • Татьяна С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black-Red

Сегодня получила посылочку. Первое впечатление просто супер. Добротные наушники)

Переваги:
    Цена, качество
    Недоліки:
    нету
  • Назарій Й***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black-Red

Наразі всім задоволений, гарне звучання і гарно сидять, звукоізоляція не така сильна як очікував, але достатня для роботи.

Добрий день,Назарій! Вдячні вам за відгук та вибір GamePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, GamePro!

• Микола Х***
    Продавець: Rozetka. Колір: Black-Red

Після сотні падінь, ударів та просто притискувать- в мене перестав працювати правий навушник.
    Для цього знадобилось більше року часу. За свої гроші вони мені прослужили віддано і без нарікань. Тому якщо ви такий як я, сміло можете брати.

Добрий день,Микола! Вдячні вам за відгук та вибір GamePro. Незважаючи на те, що гарантійний термін вже закінчився, за проявлену любов до нашого бренду , ми хотіли б замінити вам навушники на нові. Зверніться ,будь ласка, до сервісного центру GamePro за номером телефону вказаному у гарантійному талоні,задля обміну навушників на нові. З повагою, GamePro!

• Влада Р***

Працюють, все файно

Добрий день, Влада! Вдячні вам за відгук та вибір GamePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, GamePro!

• Олег
    Продавець: Rozetka. Колір: Black-Red

Чудові навушники, звук якісний, вуха не потіють. Задоволений

Переваги:
    Ціна, звук

Добрий день, Олег! Дякуємо за корисний відгук та вибір GamePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, GamePro!

• Сергей Г***

Отличные наушники!!!
    Идеальная копия HyperX Cloud II Red.

Переваги:
    Качественный Бас !!!
    Цена.
  • Аднан К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black-Red

Супер, пользуюсь уже год, и амбушюры целые и все целое!

Переваги:
    Все круто все работает. Это уже хорошо эту сумму, микрофон так вообще как студийный!
    Недоліки:
    Нету

Добрий день,Аднан! Вдячні вам за відгук та вибір GamePro! Користуйтесь із задоволенням. З повагою,GamePro!

• Василів М***

Поки все гаразд

Недоліки:

Добрий день, Максим! Дякуємо за корисний відгук та вибір GamePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, GamePro!

• Вадим Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black-Red

Заказ получил. Товар полностью соответствует описанию. Ответственний продавец. Бистрая отправка. Все отлично Рекомендую всем!!!

Добрий день, Вадим! Дякуємо за корисний відгук та вибір GamePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, GamePro!

• Ярослав С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black-Red

Класні і зручні можна як і грати так і дивитись фільми користуюсь вже майже місяць

Переваги:
    Все класно
    Недоліки:
    Не найшом

Добрий день, Ярослав! Дякуємо за корисний відгук та вибір GamePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, GamePro!

• Олександр Ю***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black-Red

Чудові навушники, користуюсь ними вже рік, і нічого ще не зламалось.

Переваги:
    Зі зручного:
    - можливість підлаштувати під себе кріплення
    - знімний мікрофон
  • Олександр П***

Чудовий товар.
    В користуванні кілька днів, але звук відмінний для своєї ціни.
    Мікрофон теж порадував, все передає чудово і без зауважень.
    рекомендую і товар і продавця ;)

Переваги:
    Ціна /якість, якість
    Недоліки:
    не знайшов

Добрий день, Олександр! Дякуємо за відгук. Ми раді, що вам сподобалися навушники. Дуже вдячні за рекомендацію. Користуйтеся із задоволенням! З повагою, GamePro!

• Олексій С***
    Продавець: Rozetka. Колір: Black-Red

Класні навушники, сидять дуже добре, не сповзають, в них неспекотно завдяки амбушюрам з отворами для вентиляції. Добрий аналог HyperX з мікрофоном, який набагато кращий, ніж у хайперах. Баси глибокі, середина в нормі, високі на мою думку я би трохи підняв. Рекомендую використовувати зовнішню звукову(підсилювач) карту або віртуальну, бо навушники тихі, якщо прямо підключати в материнську плату.

Переваги:
    Баси, хороший звук посадка, легкість, надійний корпус з металу.
    Недоліки:
    Тихі при підключенні в материнку.

Олексій, вітаємо!
      Вдячні за Ваш відгук та вибір GamePro.
      Приємного та комфортного користування!

• Микита Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black-Red

Хороші навушники, вже скоро буде 5 місяць як я ними користуюсь. Для ігор та музики мені підходять цілком. Люди пишуть що давлять на голову, але після моїх минулих навушників в яких вже після хвилин 30 мені ставало погано, ці навушники я не відчуваю майже при сеансах по 3-6 годин.

Через місяці 3-4 ліва "оболонка" на амбушурі почала рватись, а зараз взагалі майже на половину зідрана, при чому на правій все в порядку. На відчуття при користуванні це не впливає ніяк, але зовнішній вигляд трохи лякає
    Якщо будуть ще якісь проблеми з ними, то буду напевно писати які саме у коментарях.

Переваги:
    Хороший звук, легкі, мікрофон непоганий
    Недоліки:
    Описав у відгуку

Добрий день, Микита! Дякуємо вам за ваш відгук та вибір бренду GamePro! Вдячні за докладний опис вашого досвіду з нашими навушниками GamePro HS1240. Ми дуже раді, що вам подобається гарнітура і задовольнила ваші потреби. Щодо амбушур, просимо вас, звернутися до сервісного центру GamePro, за номером телефону, вказаному у гарантійному талоні, ми у найкоротші терміни допоможемо вам вирішити дане питання з навушниками. Бренд GamePro надає гарантію на усі товари протягом 12 місяців з дня покупки. Ми з радістю відремонтуємо або замінимо ваші навушники на нові, відповідно експертного рішення сервісного центру. З повагою, GamePro!

• Михайло

Така сама проблема. Все добре, але амбушури зроблені з якогось сміття. Праве вухо почало розлазитись вже на 2 день.

Доброго дня, Михайло! Дякуємо за ваш відгук. У випадку критичної ситуації з амбушурами, бренд GamePro надає обмінну гарантію на усі товари протягом 12 місяців з дати покупки. Ви можете в будь-який час звернутися до магазину Розетка, щоб скористатися гарантією. Менеджери магазину Розетка у найкоротші терміни з любов'ю допоможуть вирішити ваше питання, відповідно до експертного рішення сервісного центру. Сподіваємось надалі ви отримаєте гарний досвід у користуванні.

• Валентин Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black-Red

Звук норм. Мікро норм. Ціна норм. Амбюшури облізли. І саме кончене в них це регулятор звуку. Котрий знаходиться на рівні столу. І постійно мікро виключається. І смикає коли хочеш підсунутись до столу. В деяких іграх чую те що не чують тімейти. Якість звуку топ. Але трошки б голосніше було б 5 зірок. Але той регулятор просто задовбав... Зробили б його на 10-15 см вище

Переваги:
    Цвук. Мікро. Ціна
    Недоліки:
    Невдало розташований регулятор звуку. І амбюшури облазять і потім це покриття всюди.

Вітаємо! Дякуємо за корисний відгук та вибір GamePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, GamePro!

• Назар П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black-Red

Загалом гарні навушники - 8/10.
    Немає питань з якості і звуку. Ціну оцініть самі, можливо знайдете дешевше. Давить на вилиці (скули) - один з небагатьох недоліків, якщо можете - поміряйте в магазині, комп. клубі. Мікрофон трохи шумить, що звісно є невеликим недоліком адже він знімний. Звук в ньому непоганий, реалістичний(хоч як би дивно це не звучало).

Переваги:
    Ціна, Якість, Матеріали, Звук
    Недоліки:
    Давить на вилиці + нижче

Добрий день, Назар! Вдячні вам за корисний відгук та вибір GamePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, GamePro!

• Сергей Ч***

Такое себе качество...
    Звук 6/10

Добрий день, Сергій! Дякуємо за відгук. Дані навушники відповідають заявленим характеристикам. У разі, якщо товар не відповідає вашим потребам, Згідно до Закону України "Про захист прав споживачів" ви маєте право на повернення товару належної якості протягом 14 днів. Також бренд GamePro надає гарантію на усі товари протягом 12 місяців з дати покупки. Якщо у вас виникнуть додаткові питання, будь ласка, зверніться за номером телефону вказаному у гарантійному талоні. З повагою, GamePro!

• Денис П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black-Red

Навушники ракета. Звук якість всім задоволений. Але є одне але. Якщо їх вдягаешь де лівий це лівий, а правий це правий то дуже.сильно тисне спереду вух (вигин навушників йде в бік обличчя) і за рахунок цього правильно ними користуватись не виходе, і ти змушений їх перевертати в інший бік...дійсно якщо правильно одягнути то через годину вже з'являється біль.(фото зроблено чітко горизонтально, можно побачити що вони викревлені)

Переваги:
    Звук, вартість, якість.
    Недоліки:
    Тиснуть в напрямку обличчя, довго не втримати на вухах.
  • Олександр С***

Якість звуку
    Якість накладок
    Дизайн
    Зручність
    Ціна/якість

Переваги:
    Дизайн, зручні
    Недоліки:
    Облізли накладки через 3 місяці не частого використання.

Доброго дня, Олександр! Вдячні за Ваш відгук. Для вирішення ситуації, бренд GamePro надає обмінну гарантію на усі товари протягом 12 місяців з дати покупки. Ви можете в будь-який час звернутися до найближчого відділення магазину Розетка, щоб скористатися гарантією. Менеджери магазину Розетка у найкоротші терміни з любов'ю допоможуть вирішити ваше питання, відповідно до експертного рішення сервісного центру. З повагою, GamePro!

• Максим Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black-Red

Навушники мають хорошу якість звучання та приємні амбушюри. Проте, незручна тиснуча дужка на голові псує враження. Після години користування відчуття дискомфорту, зявляєтся сильний головний біль.( можливо підійдуть для маленької голови або для дітей)

Переваги:
    якість звуку ,амбушюри, виконання кабелю
    Недоліки:
    тиснуча дужка, не дуже висока гучність ,мікрофон працює з невеликими шумами

Доброго дня, Максим! Вдячні за ваш відгук. Ми дуже раді, що вам сподобались якість звучання та кабель навушників HS1240. Бажаємо гарного досвіду та сподіваємось надалі ще будемо радувати вас нашим товаром.

• Шевчук І***
    Продавець: Rozetka. Колір: Black-Red

Чоловік купив собі, дістались мені. Сидіти в них годинами не комфортно, бо вони важкі і відчуваються на голові.

Переваги:
    звук. Дбра ізоляція від зовнішніх шумів. Дуже мякий шкірзам
    Недоліки:
    важкі, на маленьку голову

Доброго дня, Ірина! Дякуємо за ваш відгук. Вдячні за те, що ділитесь власним досвідом у користуванні. Чудово, що якість звучання навушників GamePro HS1240 сподобалась вам. Користуйтесь з задоволенням та сподіваємось надалі будемо радувати вас нашим товаром.

• Богдан
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black-Red

Навушники тихі, чіткість «бас» добрий, але на самий звук навушники тихі, не гучні, ну і лічно в мене не працює мікрофон

Переваги:
    Удобно сідають, чіткий бас
    Недоліки:
    Тихий звук

Доброго дня, Богдан! Дякуємо за ваш відгук. Ми дуже раді, що навушники GamePro HS1240 зручні для вашого користування. У випадку критичної ситуації зі звучанням, згідно з Законом України "Про захист прав споживачів" ви маєте право на повернення товару належної якості протягом 14 днів. Сподіваємось надалі будемо радувати вас нашим товаром.

• Валерій Т***
    Продавець: Rozetka. Колір: Black-Red

Самі навушники непогані, але в мене не працює мікрофон

Доброго дня, Валерій! Дякуємо за ваш відгук. Ми дуже раді, що вам сподобалось звучання навушників GamePro HS1240. Спробуйте, будь ласка, перевірити налаштування мікрофона на вашому ПК або під'єднати їх до іншого пристрою. У випадку повторення ситуації з мікрофоном, бренд GamePro надає обмінну гарантію на усі товари протягом 12 місяців з дати покупки. Ви можете в будь-який час звернутися до магазину Розетка, щоб скористатися гарантією. Менеджери магазину Розетка у найкоротші терміни з любов'ю допоможуть вирішити ваше питання, відповідно до експертного рішення сервісного центру. Згідно з Законом України "Про захист прав споживачів" ви маєте право на повернення товару належної якості протягом 14 днів. Впевненні надалі ви отримаєте гарний досвід у користуванні нашим товаром.

• Андриан Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black-Red

Я купил наушники звук был хороший но вот микрофон не работал

Переваги:
    Звук сам звук норм
    Недоліки:
    Микрофон у меня брак

Добрий день, Андріан! Вдячні вам за відгук та звернення. Згідно до Закону України "Про захист прав споживачів" ви маєте право на повернення товару належної якості протягом 14 днів. Також бренд GamePro надає гарантію на усі товари протягом 12 місяців з дати покупки. Зверніться, будь ласка, до сервісного центру GamePro за номером телефону вказаному у гарантійному талоні, наші менеджери з любовʼю у найкоротші терміни вирішать всі ваші питання. З повагою, GamePro!

• Владислав В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black-Red

Согласен с Денисом из предыдущего отзыва, искривлённый дизайн всё портит. Наушники действительно жмут на виски, но не прилегают как положено на затылке. Соответственно, ни о каком объёмном звучании не может быть и речи, ведь половина звука выходит через щель. Для чёткого понимания проблемы прикреплю фото, где это видно. Во всём остальном наушники действительно неплохие, амбушюры большие и мягкие, металическое оголовье крепкое и хорошо регулируется. Да и выглядят они хорошо, жаль, что в них такой косяк :(

Переваги:
    Симпатичный дизайн и конструкция
    Недоліки:
    Ужасные эргономика и посадка, которые сводят на нет все плюсы
    • Андрей

Та же проблема с плохим прилеганием снизу, но я попробовал выгнуть эти красные держатели как бы внутрь... теперь прилегают лучше. Только аккуратно надо гнуть, держась не за пластмасу, а обоими руками за красный метал. Попробуй, может и тебе поможет... Сейчас прилегают лучше, и басистее стали. ) А вообще уши прикольные... высокие чёткие. Классно слушать инструментальную музыку.

• Ірина Ш***
    Продавець: Rozetka. Колір: Black-Red

Давлять голову. Облізли за півроку. Не рекомендую.

Недоліки:
    Рощмір, якість матеріалу

Добрий день, Ірина! Дякуємо за корисний відгук, компанія GamePro постійно працює над поркащенням продукції, тому ваш відгук стане вагомим внеском для вдосконалення нашого товару. Користуйтесь із задоволенням! З повагою,GamePro!